Drew Berrymore frissen született fiával a People magazin címoldalára került, akik minden bizonnyal nagyobb összeget fizettek ki a színésznőnek a Los Angeles-i otthonukban készült fotósorozatért. A People arról ír, hogy jó lenne, ha mindenki tudatosítaná, hogy nem egyszerű egy újszülöttel az élet. Olive náthás volt, Frankie éhes, a kutyák folyton láb alatt voltak, és az egész fotózás egy nagy káosz volt. „Majdnem feladtuk, hisztérikus volt a helyzet." - nyilatkozta.

Három héttel második lánya, Frankie születése után  Berrymoore már visszatért a munkába, jelenleg Adam Sandlerrel közös filmjének, a Blendednek a promócióját végzi, és közben gyereket nevel.

„Nincs semmi agyam, hogy bármit is csináljak"- viccelődött egy interjúban, miközben ásított egyet, és közben azt fejtegette, milyen örömökkel jár az anyaság. „Van szívem. És jobban szeretem a gyerekeimet, mint bármi mást!"

Drew Barrymoore 2012-ben állapodott meg, férje régiségekkel foglalkozik. Kedvéért betért a zsidó vallásba, és három hete megszületett második lánya.