Bár Molnár Anikó régóta hangoztatja, hogy moletten sokkal, de sokkal jobban érzi magát, annyira, hogy még vetkőzne is, a Bors szerint az egykori Nagy Ő most mégis diétázna, hogy megszabaduljon egy laza húsz kilótól.

Merthogy megunta: "Meguntam, hogy húsz kiló felesleg van rajtam. Megérkezett a nyár, és a hőséget ­sokkal nehezebben viseli egy duci ember. Mondhatnám úgy is, hogy nem éppen komfortosan. Télen könnyebb a helyzet, szó szerint melegíti az embert a háj. Nem férek bele a kedvenc ru­háim­ba, amiket még Amerikában vettem magamnak. Az ékszereimmel is ez a helyzet. A merev karperecek nem csúsznak fel a csuklómra, és a gyűrűimet sem tudom felhúzni az uj­jaimra. Márpedig rengeteg gyönyörű holmim van, így inkább a diétát választottam. Mondjuk úgy, hogy meguntam a duciságot, és egy kis változásra vágyom."

"Nem hiszek a kilókban, sőt ha megkérdezik, hány kiló vagyok, válaszolni sem tudok, mert nem mérem magam. A ruháim viszont ilyenkor is a segítségemre vannak. Ha például most, a diéta után újra rám jönnek a kedvenc darabjaim, az lesz az ideálistestsúly számomra. Három gerincsérvem van, emiatt nem tudok bármit sportolni, ráadásul majd két éve letettem a cigarettát, amivel együtt járt a nassolás. Egy biztos, most elhatároztam, hogy végigcsinálom ezt a diétát, de még véletlenül sem fogom sanyargatni magam. A kilencvennapos diéta lényege a rendszer. Egyik nap csak gyümölcsöt eszik az ember, míg a másikon csak fehérjét, keményítőt vagy szénhidrátot. Szerintem ez ideális diéta, és legalább tíz kiló súlyvesztéssel járhat, ha három hónapig kitartóan végigcsinálja az ember. Én végig fogom" – mondta a Borsnak Molnár Anikó.