„Ugyanúgy megosztja az embereket, mint mi fogyatékosok" – mondta Illés Fanni kerekesszékes szépségversenyző a Mokka péntek reggeli adásában. Illés nagy álma volt, hogy találkozzon Berki Krisztiánnal (nem a tornásszal!). Berki az ad hoc soproni Mokka-stúdióban mesélt arról, mennyire különös volt számára, amikor együtt elmentek uszodába, és a lány közölte, hogy le kell csatolnia a lábait. Illik hozzátenni, Illés kilenc éve úszik versenyszerűen, le is tesztelte Berkit, aki csak azért sem adott neki előnyt a vízben. A riport lényege az volt, hogy a fogyatékkal élőket is kezeljék egyenrangúan, sajnálattól mentesen. Demcsák Zsuzsa a végén azért odaszúrt: „ez most egy értelmes és jó beszélgetés volt".

A különös interjú és riport azonban csak a tetőzése volt a Mokkának, ahol Kalapács József is vendég volt, Pachmann Péter készített vele interjút, majd énekelt is, Sopron pedig megnémult.

Frissítés: Időközben Szíj Melinda és párja is megjelentek a szabadtéri stúdióban, majd szintetizátoros éneklést csaptak. A háttérben közben tíz gimnazista korú lány tapsolt és dülöngélt jobbra-balra, a szerkesztők meg valószínűleg a hasukat fogták a nevetéstől.

Frissítés 2.: Pap Rita és Bodnár Attila folytatták a playbackelést hawaii-ingben, miközben a gimis lányok száma már a 15-öt karcolja a háttérben. Közben drónról filmezik a soproni belvárost, a tinik pedig őrült vonatozásba kezdtek. Ha lesz videó, azonnal beágyazzuk!