Az énekesnő annyit ehet, amennyit csak akar, mégis bombaformában van, írja a Bors. Dér Heni nem fogyni, hanem izmosodni szeretett volna, amikor közel egy évvel ezelőtt elkezdett rendszeresen edzeni, és ennek igencsak látványos az eredménye

„Soha nem az volt a célom, hogy vékony legyek, hiszen nem a súlyfelesleg miatt kezdtem edzeni. A mozgással az állóképességemet szeretném növelni, és kétségtelenül ez a legjobb stresszoldó mód­szer. Heti négy-öt alkalommal más­fél-két órát mozgok a személyi edzőmmel, Andival. Egy remek funkcionális edzésformát talált ki nekem, ami kifejezetten az alakformálásra és a szálkásításra összpontosít" – mesélte a lapnak az énekesnő, aki azt is hozzátette, nincs szüksége fogyókúrákra.

„Mivel rengeteg kalóriát égetek el a színpadon és az edzések alatt is, fontos a vitamin- és ásványianyag-pótlás. A rendszeres étkezés mellett táplálékkiegészítőket is szedek, amelyek gyorsítják az anyagcserémet és formában tartanak. Szerencsére emellett már nem kell arra figyelnem, mennyit és mit eszem, bármi belefér a napi menümbe."