Eldőlt: jogi úton folytatódik tovább a harc Ördög Nóra és az anyacsatornája között. Volt főnöke, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter annyira megorrolt Ördögre, amiért ő a TV2-t választotta, hogy az egész ügyet átadta a csatorna jogászainak. Kolosi szerint a történtek után nincs miről beszélniük – írja a Blikk

A volt munkaadójánál a reklámbevételekkel együtt közel havi kétmilliót kereső sztárt tízmilliós kártérítésre is kötelezhetik, ha beigazolódik, hogy szerződést szegett. A megállapodásában ugyanis van egy olyan pont, hogy bizonyos ideig nem vállalhat munkát másik csatornánál távozása esetén.

"Nekünk már nincs miről beszélnünk egymással. Az egész ügyet átadtam a jogászoknak. Ha engem keresne itt, akkor azt a választ kapná, hogy forduljon a jogászunkhoz" –  Kolosi, aki leginkább emberileg csalódott Ördög Nórában. "Megsértette a szerződését, nyilvánvaló, hogy nem tehette volna azt, amit tett."

Kamarás Péter ügyvéd szerint csúnyán ráfázhat a műsorvezető, ha beigazolódik, hogy felrúgta az RTL Klubbal történt megállapodást. "Ha bármilyen kártérítési összeget megítélnek a terhére, akkor a saját vagyonával felel. A megítélt kárösszeget ugyanis nem lehet rajta másképp behajtani. Magyarul, a végrehajtás során az érintett fél az adósnak a teljes ingó és ingatlan vagyonával felel" – magyarázta Kamarás.