Gáspár Győző közösségi oldalán azt állítja: videofelvétellel tudja bizonyítani, hogy hozzá sem ért az Édes Élet munkatársához, akinek bántalmazása miatt kirúgta őt a TV2, írja a Blikk. A roma showman tegnap még a pszichiátrián feküdt, ahova azért került testvére szerint, mert túl sok gyógyszert szedett be. Azóta viszont távozott, és a lap szerint ellentámadásba lendült.

„A mai nap megkaptam 2 db kamerafelvételt, kétféle állásból! Oktogonon egy utcasarok és egy üzletből, amit telefonnal vettek fel és most feleségemmel itt vagyok az ügyvédi irodában, együtt nézzük, ezt a felvételt, de olyannak nincs nyoma, hogy én megütöm őt! Annyit látszik, hogy az alaphangom magasabb a megszokottnál! Nemcsak vele, de én mindenkivel ilyen hangnemben veszekszem! ...Ha kész az anyag, mindenki láthatja... Tudom, hogy személyiségi jogokat fogok sérteni, ha nem takarom ki a V. arcát, de nem érdekel, mert olyan sms-ket kaptam, hogy olyan vagyok mint Damu Roland! Már a korházban is így kiabáltak rám!" – tudatta Győzike a közösségi oldalán.

Bors Gáspár Győző felesége irányából bővíti a történetet, a lap szerint Gáspár Bea egy napig sírt az eset miatt, de kitart férje és az igazuk mellett. Azt mondja, férje azért került padlóra, mert nem engedték el egy kezelésre, így nem kapott infúziót. Ráadásul az egész balhé a bántalmazott szerkesztő miatt van.

„Három napja provokálta ez a nő, harmadszorra akart felvenni egy jelenetet, amitől Győző befeszült. A saját anyját kellett volna szidnia, de ő soha nem tenne ilyet. Igen, leordította a nő fejét alaposan, de egy ujjal sem nyúlt hozzá. Ő meg beugrott a kocsiba, magára zárta, és telefonnal, mosolyogva videózta a férjemet. Még hogy megviselte a dolog?" – nyilatkozta a lapnak Gáspár Bea.

„Ami elszomorít: az eset után azonnal telefonáltam a műsor vezetőinek. Senki nem vett fel. Az SMS-emre sem reagáltak, majd egyszerűen kikapcsolták a készüléküket. Milyen inkorrekt dolog ez? Utána jött a közlemény: Győzőt kirúgták. Sajnálom, hogy nem tudták tolerálni, hogy Győző beteg. Annyira összeomlott, hogy még sosem láttam ilyennek" – tette hozzá.

.