Nem csak körbefutotta a világhálót az a fotó, amelyen egy fiatal pár láthatóan idegen fazonokkal pózol esküvője után, de jó pár médium is beszámolt az esetről, sőt, még hashtag is lett a sztoriból.

A történethez tartozott ugyanis néhány üzenetváltás, amelyeken a Kristen nevű menyasszony ismeretleneket hív meg véletlenül a szertartásra, és ez, illetve a WeStillComing (Azért még elmegyünk) szlogen tökéletes keretet adott a fényképnek. 

Kár hogy az egészből semmi nem igaz. A menyasszony ugyanis nem Kristen, hanem Amy, a vőlegény nem Roger, hanem Ian, ráadásul a fotón hülyéskedő fiatalok nem egy félrement üzenet miatt vannak a helyszínen, ők ugyanis egy rapbanda tagjai, és épp klipet forgattak a környéken, amikor a friss házasok fotózkodtak. Megkérték a párt, hogy készítsenek velük is képeket, és ez meg is történt.

A sztorit maga a fotós, Adam Sparkes pukkasztotta ki, akinek - a házaspárhoz hasonóan - semmi köze az egész hoaxhoz, sőt, ahogy meglátta a cikkeket, kommentben próbálta helyreigazítani a dolgot, de először senki nem figyelt rá. Most megtette, a Buzzfeed segítségével.