Felébredésekor látta meg a hírt, és döbbenten vette tudomásul Sarka Kata, hogy valószínűleg (az Index értesülései szerint) ugyanaz a férfi ölt meg egy nőt a Margit hídnál pénteken, mint aki őt is megtámadta tavaly júliusban. „Megdöbbentem, nagyon mellbe vágott, akkor ott, egy éve bármi történhetett volna" – mondta a Velvet megkeresésére. Emlékezett arra is, mennyire agresszív volt "a nyurga pasi", nagyon nagy erő volt benne a testalkata ellenére.

Az eset után a bíróságon találkozott a férfivel, bilincsben vitték be. „Gondoltam, hogy ez egy elmebeteg őrült, de hogy ilyet tesz" – hüledezett Sarka. Szerinte az egész történet felelőse az igazságszolgáltatás. Amikor anno bement feljelentést tenni a saját megtámadása után, a rendőrség a személyleírását követően egyből tudta, ki támadott rá. „Valamiért akkor is szabadlábon volt, pedig előttem két nappal is megtámadott egy nőt" – értetlenkedett Sarka. Azt nem tudja, az ő ügyében milyen ítélet született, bár sejti, hogyha a férfi most is szabadon mozoghatott.

A Margit híd budai hídfőjének környékén tavaly több durva erőszakos eset is történt, a Velvet akkor a környéken járt, és gyenge közbiztonságot tapasztalt éjjel.

Frissítés: A gyanúsított A. Áron Gergelyt közben kihallgatta a rendőrség, de a 41 éves férfi nem ismerte el az idős nő bántalmazását.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!