Hát az, hogy igazából semmi érdekes nem történik velük, mégis írnak róluk.

A Female First szerint kifejezetten érdekes tény, hogy Meryl Streep gitározni tanul egy új filmszerep kedvéért, és ez olyan fontos a produkciónak, hogy még a forgatás kezdetét is a színésznő ujjtechnikájának fejlődéséhez igazítják.

Sandra Bullock mondjuk pár percig tényleg érdekes volt, amíg mindenki azt hitte, ellopták a táskáját egy vacsorán. De aztán kiderült, hogy az egyik pincér vitte magával véletlenül, amikor az asztalt szedte le, majd gyorsan vissza is adta azt, az addig átkozódó és kiabáló színésznőnek.

Gwyneth Paltrow - micsoda meglepetés - nem örül az arcán megjelenő ráncoknak. A színésznő szeretné visszaforgatni az időt, de egyelőre még nem annyira kétségbeesett, hogy sebészkés alá feküdjön, vagy nem elég őszinte hogy bevallja. 

A csapathoz tulajdonképpen méltán csatlakozhat Kendall Jenner is, aki lehet hogy Justin Bieberrel kézenfogva hagyta el a Givenchy tervezője, Riccardo Tisco szülinapi buliját Ibizán, de az is lehet, hogy nem. Mondjuk ez már azért akár komoly hír is lehet, főleg, hogy állítólag már egy ideje tart a románc, sőt, egyes források szerint Bieber miatta hagyta el Selena Gomezt.