Hetek óta szép számban érkeznek történetek és képek férfiolvasóinktól: sokan mutatják meg, életmódváltásuknak köszönhetően mennyivel egészségesebbek és vonzóbbak lettek. Példájukon felbuzdulva egy női olvasónk, Éva is elküldte nekünk történetét.

„Nekem is van egy hasonló sztorim, mint annak a fiatalembernek, aki sokat fogyott” – utalt talán László történetére. „Egy évvel ezelőtt 50 kilóval többet mutatott a mérleg. Indultam a tavalyi Miss Dundi&Dögösön is, amiről Önöknek is van jópár képük. Itt 2. lettem a 30 feletti kategóriában. Aztán elkezdtem edzeni, helyesen táplálkozni és meg lett az eredmény.”

Éva, Lacihoz hasonlóan, korrekciós műtétet is szeretne, de pontosan még nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Szerencsére képeket is küldött nekünk, úgyhogy meg tudjuk mutatni, milyen csinos lett.

Korábban, a feolnak elmondta: az első gyereke születése után majdnem negyven kilót fogyott, de akkor „nem váltottam életmódot, így a második gyermekem születése után sajnos visszaszedtem a kilókat. A szépségverseny után csapott belém a „villám”. Egyszerűen éreztem, hogy változtatni akarok”. Edzőtermet választott, személyi edzőt fogadott, és kihajította a régi ruhatárát.

Ön is méltatná Éva átalakulását? Facebookunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!