Azt most nem taglaljuk, miért szeretjük annyira Jennifer Lawrence-t, mert már megtettük: röviden azért, mert vicces, gyönyörű, tehetséges, valamint minden csodálatos emberi és női tulajdonság egyszerre megvan benne.

Jennifer Lawrence majdnem pontosan 24 éve, 1990. augusztus 15-én született Louisville-ben. Színészi pályafutását a The Bill Engvall Show-ban kezdte, ahol Lauren Pearson szerepét játszotta: a sorozat 2007 szeptemberében került először képernyőre a TBS-en, majd 3 évad után szűnt meg 2009-ben – írja a Wikipedia. 2010-ben Oscar díjra jelölték az A hallgatás törvénye című amerikai misztikus thrillerben nyújtott alakításáért, de 2012-ben robbant csak be a köztudatba Az  éhezők viadalában alakított Katniss Everdeen szerepével. 

2013-ban végre megkapta az Oscart a Napos oldal-ban nyújtott alakításáért, folyamatosan szebbnél szebb ruhákban pompázik a díjátadókon és valahogy mindig nagyon őszintének tűnik. Most meg lehet, hogy Chris Martinnal jár, de ez az ő baja, mi attól még szeretjük, ezért galériába gyűjtöttünk 24 felejthetetlen képet róla!