Eljött a heti szüret ideje, ami ez alkalommal inkább különös vagy furcsa kontenteket hozott. Több olyan fotót is kitermelt a világ az elmúlt 7 napban, amit inkább az "Amire nincs magyarázat" című könyvsorozatba tennénk inkább az autószerelő műhelyek celluxmaradványos falai helyett. Láthat például pizzaembert, időutazó tárgyat, hírességet a Nyugati Pályaudvaron, vagy egy természetfeletti orrot. De nem kell aggódni, pucérság is akad, zöldségkörettel.

Kezdésként itt van Kaley Cuoco, akinek ha elmereng a szettjén, először összezavarodik, majd kétségbeesik, de a pánikot már nem éri el, mert ez az oroszlános trikó elég menő ellenszer a legtöbb pszichés elváltozásra. Vagy azoknak aláfestésére. Cuoco-ról van ám még több kép is!

Aztán bemutattunk a héten egy elég izgi trendet, ami meztelen szakácsnőkről szól. Senki nem tagadhatja, hogy erre többször is érdemes visszatérni, pucér fenék, paradicsom.

Mickey Rourke és megmagyarázahatlan haja ilyen kalandokba keveredik manapság, valószínűleg a frizuráját megszálló sátánt akarják rituálisan kiűzni egy vödör szenteltvízzel.

Habár már megírtuk, kit és miért ábrázol az alábbi kép, ha valaki még nem látta volna, előbb tippeljen, aztán ide kattintva ellenőrizze le, hogy mennyire nem találta el. Segítségül annyit, hogy a bal oldali szereplőt kell nézni, aki egy színésznő.

Ezen a képen el van rejtve (mellesleg nem direkt) valami, ami nagyon nem illik a korhoz, ezt a poént is ide kattintva lőjük le Önnek, ha nem találja meg, vagy ha nem olvassa el a Twitter poszt szövegét.

A Szigeten fellépő Macklemore a Nyugatiban járt, ahol hipszterkedett is egy instagramnyit. Reméljük, megnézte a Skála Metrót és az aluljárót is.

Az is kiderült, mennyire badass jó nő lett a kis Madonna-gyerekből, Lourdesből.

Aztán rávilágítottunk Zimány Linda orrára, amivel valami nagyon nem oké, amit az itt látható "before" képpel tudunk bizonyítani.

Újabb játék, amivel nem nyerhet pénzt, találja ki, ki öltözött szalámis pizzának! Itt a megfejtés.

Az Amire nincs vagy nem elég a magyarázat című könyvünket egy klasszikus ufó fotóval zárnánk, amin habár némileg könnyebben meg lehet állapítani a szereplő személyét, mint mondjuk a pizzáson, mégsem biztos, hogy kitalálják, kin végeztek kísérleteket a galaxis egy számunkra ismeretlen pontján.