Bár érkeztek hírek arról, hogy a másfél hete elhunyt 63 éves színész családja gyászszertartást szervez, a TMZ információi szerint a színész temetésére nem kerülhet sor – úgy tudják ugyanis, hogy Williamst már a halála másnapján elhamvasztották, hamvait pedig a San Francisco-öbölbe szórták. A portál a halotti anyakönyvi kivonatra hivatkozva közölte a hírt, és azt is megjegyezték, hogy a Marin megyében kiadott dokumentumban a halál okát (öngyilkosság) nem listázták, helyette csak annyit írtak, hogy még vizsgálat alatt van. 

A színész augusztus 11-én lett öngyilkos otthonában. Özvegye később azt közölte, hogy Williamsnél Parkinson-kórt diagnosztizáltak, a színész a betegség korai szakaszában járt, és egyúttal depresszió és szorongás is gyötörte.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy ittkaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.