Berki Krisztián szakított kislánya édesanyjával, írja a Bors egy állítólag megbízható forrásra hivatkozva. A lap kérdésie ugyan nem kívánt nyilatkozni, de nem is cáfolta hírüket.

A múlt héten az Édes Élet kamerái előtt felmerült a szakítás gondolata a volt Fradi-vezérben, ám állítólag már hetekkel ezelőtt eldőlt a pár sorsa.

„Pamela hosszú ideje kevesellte, amit Krisztiánból kap, és nem csak a kamerák előtt, hanem ‘műsoron kívül is’, minden pillanatban számon kérte, miért nem tölt több időt velük. Krisztián viszont tudatosan építi az életét, az üzleteit, és ebből nem enged. Pamela ‘támadásai’ rengeteg energiáját felemésztették, olyannyira, hogy be kellett látniuk, nem társak már. Pedig volt idő, hogy már valóban az esküvőjüket tervezték, aminek a TV2-nél is nagyon örültek volna, jó fordulat lett volna a műsorban, ez azonban már a régmúlt. Próbálták a kamerák előtt fenntartani a látszatot a megbékélés reményében, de nem ment tovább. Megbeszéltek mindent, és jó ideje nem is élnek már együtt" - nyilatkozta a lap forrása.

A Bors további információi szerint a páros már a csatorna vezetőivel is megosztotta: kapcsolatuk végérvényesen zátonyra futott, Berki luxusautóját pedig egy szálloda parkolójában örökítette meg egy olvasójuk, aki azt is hozzátette, minden nap ott, vagy a környéken parkol a celeb.