Kelemen Annát kapta születésnapjára egy fővárosi férfi. Róbert mindezt a nagyvilággal is megosztotta, sőt arra is utalt, nem csak tortáról és közös fotózásról lehetett szó – írja a Bors

„Szeretném megköszönni a barátaimnak a születésnapi ajándékomat: Kelemen Annácskát… többet nem mondhatok!” – írta ki a közösségi portálra egy bizonyos Róbert nevű férfi, amihez közös képet is mellékelt a TV2 sztárjával.

A születésnapját ünneplő, meglett vállalkozónak számos ismerőse gratulált az ünnep alkalmából, és Annácskához is. Sőt már az első kommentelők egyike sokat sejtetően már azt is oda írta a kép alá: 80. Az ünnepelt sokatmondóan reagált barátjának: „gyanús, hogy tudod, mi mennyi”. A lap ebből arra következtet, hogy Kelemen Anna megemelte az árait, hiszen eddig 40 ezerért is elment ünnepelni.

"Nem titok, egyre gyakrabban hívnak meg rendezvényekre, vagy akár születésnapokra is. Ez is egy ilyen alkalom volt. A nyolcvanezres gázsit cáfolnám, öt számjegyű összegért nem megyek sehová. Az ünnepeltre való tekintettel nem beszélnék a buliról, hiszen nem kaptam rá felhatalmazást, úgyhogy annyit tudhattok, amit ő nyilvánosságra hozott. A könyvemet éppen a hétvégén fejeztem be. Nagy titkot nem árulok el vele, abban lesznek ehhez a születésnaphoz kísértetiesen hasonló esetek, teljesen más végkifejlettel" – mondta Kelemen Anna a lapnak.