Azt írja az amerikai Star magazin, hogy kitálalt Mariah Carey egyik korábbi alkalmazottja, aki sokfelé elkísérte az énekesnőt, feltételezzük, hogy turnét kell érteni ezalatt. Az Illető szerint Carey szeret inni, annyira, hogy fehérbort tölt, vagy tölttet át egy gyömbéres üdítős palackba, és abból szívószállal fogyaszt, amikor csak kedve szottyan. Az asszisztensei eközben hátizsákban viszik az utánpótlást, így ha kiürülne a palack, elvonulnak a legközelebbi vécébe, és utántöltik.

Ha ezt tekintjük a hihető pletykának, akkor legyen itt egy kevéssé hihető is: „ha vendégei voltak, több alkalmazottnak is az volt a dolga, hogy mindenhová kövesse egy hordozható hangfallal, amelyből szólt a zene – úgyhogy ha belépett valahova, mindig volt hozzá egy theme songja [az a zene, ami például a sitcomokban mindig felcsendül, ha egy szereplő csatlakozik a jelenethez. Vagy mondjuk ez, ami Peter Jackson minden filmjében megszólal, ha előkerül egy hobbit.].”

Anyni mondjuk biztos, hogy Carey a turnéin valóban főleg alkoholigénnyel fordul a koncertszervezőkhöz: ez a szeptemberi cikk például arról ír, az asszisztenseken felül pezsgőt, szívószálat (és rózsákat) kér a fellépése előtt.