Pádár Alexandra részegen lépett a mentorok elé! Nehezen tudta koordinálni mozdulatait és kordában tartani érzelmeit a fiatal lány, aki nagy izgalmában döntött le némi felest - írja a Blikk. 

Alexandra az első nap még nagy erőkkel gyakorolt csapattársaival, azonban az előadás napjára elhagyta önbizalma, kiborult, sírt, hangulatát pedig pálinkával próbálta oldani. Mivel enni sem bírt a feszültségtől, igencsak rosszul reagált szervezete az alkoholra.

"Egyfolytában gombóc van a torkomban" – mondogatta a stábtagoknak, akik előtt ugyan megpróbálta összeszedni magát, de mindenki látta, valami nincs rendben.

"Az éneklés napján is sokat próbáltunk, de Alexandra eltűnt fél órára. Kerestem egy ideig, aztán néhányan mondták, hogy az egyik zenekarral látták. Mire megtaláltam a fiúkat, Alexandra már nem volt velük, de figyelmeztettek, hogy figyeljek rá, mert elég zavart, és ivott is. Amikor megtaláltam, sírva elmesélte, hogy nem bírt vacsorázni és reggelizni sem az izgalomtól, így a kevés pálinkától, amit megivott, azonnal berúgott" – kezdte az egyik versenyző, Kállai-Kiss Zsófia.

"Próbáltam enni adni neki, és megitatni, de nem jártam sok sikerrel. Elkezdett lelkizni, mesélni az érzéseiről, de már nem volt sok időnk a színpadra lépésig, kértem, szedje magát össze, és elkísértem a mosdóba. Itt még sírt, aztán sminkelt is. Próbáltam segíteni, de nem sok sikerrel jártam" – tette hozzá a lány.