.Az már a tegnapi adásból kiderült, hogy az idei X-Faktorban Little G Weevil mentorálja a 25 éven felülieket, vagyis Horváth Ágit, a spanyol Erika Alberót, Kállai-Kiss Zsófit, Andelic Jonathant, Horányi Júliát, és Horváth Krisztiánt.

A csapatokat idén Tóth Gabi kapta meg, a hat közé pedig a Pálinka Republicot, a maszkos Tha Shudrast, a Rosewoodot, a Phoenix Rt.-t, a fájdalmas nevű Rock-Ingert és a Spoont juttatta tovább. Utóbbi amúgy négy tök ugyanolyan külsejű fiúcskából áll, szóval tényleg ők az új ByTheWay, akik egy év múlva fel is oszolhatnak majd.

Alföldi Róbert a fiúkat mentorálja, a mentorházba a tavalyi X-Faktorból már egyszer kiszórt Nagy Richárdot, Karacs Balázst, a Heath Ledger hasonmás Borbély Richárdot, Sallai Lászlót, Ricsi Bácsit, vagyis Szabó Richárdot és a Benji becenévre hallgató Le Quang Huy-t vitte magával tovább.

A lányokat pedig Szikora kapta meg, ő Cseh Andreát, Jakab-Péter Izabellát, Ilyés Jenifert, a mini-beyoncét, vagyis Bordás Anasztáziát, a 15 éves Tóth Andreát és Krizsma Gwendolin Sarment vitte tovább a mentorházba. Igen, utóbbinak tényleg ez a neve. Egyébként a lányok közt annyi a jó énekes, hogy a másik három kategória indulóit simán haza kéne küldeni a francba. Vagy akár mindenkit, és már most odaadni a fődíjat a lehetetlenül hosszú nevű Krizsma Gwendolin Sarmennek, mert ő tényleg nagyon, de nagyon jó. Ide kattintva meg is hallgathatja, hogy mennyire.

Tóth Gabi amúgy a tábor idejére intelligensnek öltözött, vagyis felvett egy vastagkeretes szemüveget. De ne aggódjanak, a jövő héten kezdődnek a mentorházas részek, meg az élő adások, vagyis lesz még itt kivillanó láb, meg mély dekoltázs