Ha nincs Aurélió, akkor a Celeb vagyok, ments ki innen! a harmadik adásra annyira befullad, hogy a műsorkészítők tényleg csak abból tudnak adást csinálni, hogy a reggeli torna közben Krasznai Tünde már megint összeveszett mindenkivel. „Nem fogok kövön tornázni, azt felejtsd el” – mondta Krasznai Tünde, amikor a világbajnok kajakozó, Dudás Miklós tornázni vitte a társaság egy részét reggel. A műsorból nagyjából tíz percet szántak a reggeli torna szánalmas vergődésére.

Annyira nem történt semmi, hogy Sebestyén Balázsék három napon belül másodszor poénkodtak a Szulejmánon, illetve annak átmeneti megszüntetésén károgó szerencsétleneken.

Egyedül Aurélió hozta a formáját, csak és kizárólag miatta vált nézhetővé a műsor. A tökéletes produkcióhoz elég volt neki két kis momentum.

Az egyik, hogy eléggé kell székelnie, de nem tetszik neki a pottyantós vécé. „ Csurig van vérem [...] Nekünk otton márványból van a klozet, arról enni lehet, erről nem. Nekem semmi gondom nincs azon kívül, hogy nem tudok fektetni egy kábelt. [...] Négy napja nem szartam“ – panaszkodott Aurélió, majd elment üríteni. Elvégezte a dolgát, aztán a seggéből kilógó vécépapírral átsétált a folyóhoz, hogy használja a biobidét.

A másik, hogy a műsorvezetők elrejtettek egy levedlett kígyóbőrt a táborban, amitől persze jól beparáztak a játékosok. Pontosabban Aurélión kívül senki sem vette túl komolyan az átlátszó cselt, de Aurélió eléggé rajta maradt a témán. Azt javasolta, nem túl kiemelkedő természettudományos ismeretekről bizonyosságot téve, hogy ássanak gödröt a kígyóknak, így ejtsék őket csapdába. Ezt a gödrös kígyócsapda ötletet többször is előadta, a lelki szemei előtt egy alaposan felásott tábor képe rajzolódott ki.

Ja, és még egy. Aurélió elég príma dalszerző, ezt is bemutatta a mai adásban. Gáspár Lacit azzal szórakoztatta, hogy a L'Italiano (Lasciate Mi Cantare) című szám dallamára énekelte rá olasz focisták nevét. Gáspár Lacit lenyűgözte ez a fajta improvizált slam poetry.

Kötelező elemek:

  • A mai ügyességi játékban a játékosok takarókat nyertek. 
  • Madár memóriája elég gyatra, Gáspár Beával egy memóriajátékot játszottak bátorságpróba gyanánt, összesen öt csillagot szereztek. Sajnos fogalmunk sincs, hogy az milyen eredménynek számít, de elvileg a csillagokból vásárolnak ételt.
  • A következő bátorságpróba az lesz, hogy egy játékost koporsóba zárnak. Ez a játékos Gáspár Laci lesz Sebestyén Balázsék nagy örömére, akik a műsor alatt végig azért kampányoltak, hogy a nyárfalevélként remegő Gáspár Lacit zárják egy koporsóba.