Letartóztattak egy Indiana állambeli férfit, mert ellopott egy gyöngytyúkot, majd szexelt vele, és megölte. Mint a Huffington Post írja, a 42 éves Michael Bessiganót október 3-án vitték be, bestialitás és háziállat megölésének gyanújával. (Édesanyja szerint skizofréniában szenved.) A férfiről itt láthat képet.

Bessigano a gyanú szerint egy parkba ment, egy olyan épületbe, ahol gyöngytyúkokat tartottak. Szemtanúk szerint a férfi szexuális kapcsolatot létesített az egyik szárnyassal, majd megölte, és a tetemet megpróbálta elrejteni egy kukában.

A bejelentés miatt a rendőrség házkutatást tartott nála, és madártollakat találtak, amelyeket összevetettek a kukában talált tollakkal. Stimmeltek. A férfi nadrágjáról is mintát vettek, kiderült, állati vér szennyezte be. A terepszemlén emellett egy farkasos gumiálarc és egy gyertyákkal kirakott oltár is előkerült.

Bessigano már többször került bíróság elé hasonló okokból: 1992-ben egy rottweilerrel közösült, majd megölte az állatot, ezért két év börtönt kapott. 2002-ben ugyanígy tett egy csirkével (azt egy szállodai szobába vitte, megkopasztotta, és közösült vele, mielőtt megölte volna). Ezért négy évet kapott, amely alatt állítólag csíkokat festett magára (hogy hova, forrásunk nem írja), és „a macskák mestereként” hivatkozott magára, ami talán cicatörzsfőnököt jelent ebben az esetben. Utóbbi tette miatt mellesleg elfogadtak egy törvényt, amely bűncselekménynek minősíti az állatokkal való szexet.