Hosszú idő után a színész-műsorvezető feladatot kapott anyacsatornájától, a hét végén ugyanis az X-Faktor című műsorban láthatják a nézők Alföldi Róbert mentorsegédjeként - írja a Blikk

Stohlt az utóbbi két évben meglehetősen hanyagolta a csatorna, ugyanis kiszabadulása óta mindössze egyszer szerepelt az RTL Klub képernyőjén, akkor is csupán néhány percre tűnt fel, amikor a tehetségkutató extra produkciójában 007-es ügynökként lépett fel. Műsorvezető-felkérést azonban egyáltalán nem kapott, pedig több olyan nagyszabású produkciót is sugárzott a kereskedelmi csatorna, amelynek korábban ő volt a házigazdája. Stohl ezúttal sem kapott olyan fajsúlyú feladatot, mint annak idején.

"Stohl és Alföldi jó barátok, és szakmailag is hallgatnak egymás véleményére, így adta magát, hogy András legyen a mentorsegédje. A csatornánál pedig biztos helye van, s ugyan komoly munkát még nem kapott, de mindenképpen számítanak rá a jövőben" – árulta el egy informátor, aki azt is elmondta, hogy a színész örömmel vállalta a felkérést.

Korábban azonban a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter elmondta, hogy továbbra is számítanak Stohlra.

"Ősztől terveink vannak Andrással, természetesen marad az RTL Klubnál. Azt azonban, hogy melyik műsorban láthatják majd szeptembertől a nézők, egyelőre nem áruljuk el" – mondta akkor Kolosi.