És kis bugyiban, amiből még egy finom kőműves dekoltázs is kivillant. Nincs abban semmi furcsa, hogy az ember nem talpig begombolkozva tisztálkodik, abban viszont már van, hogy Bódi melle volt a legizgalmasabb az egész adás alatt. Mondjuk már megszoktuk, hogy nem rágjuk le mind a tíz körmünket.

A bugyis csobbanást Novák Angéla asszisztálta végig, ő próbálta takarni Bódi kebleit, de nem végzett túl alapos munkát, úgyhogy a glammodell inkább cicis fürdést rendezett, ha már előbukkantak az idomok a törölköző biztos fedezékéből. Tök véletlenül Madár meg pont akkor indult neki lemosni magáról a dzsungel mocskát, mikor Bódi Sylvi úszkált. De, jó alfahímhez méltóan mindenkit megnyugtatott, hogy nem néz oda, ellenállt a bimbók látványának.

A villantáson kívül gyakorlatilag semmi érdemleges nem történt. Aurélió és Dudás Miki még tegnap beleevett a malackák, Hurka és Kolbász tápjába. Persze nem maradt büntetés nélkül a pótvacsora. A többi celeb úgy döntött, hogy inkább a két rebellis szenvedjen, és maradjon egy teljes napig élelem nélkül. Aurélió iszonyú hisztisen viselte az energiamegvonást és Bódi Sylvire is megharagudott: ”Azé, vegyé te is vissza az arcodból” – üzente Bódinak. Mondjuk biztos megenyhült volna a VV6 nyertese, ha megcsodálhatta volna a fedetlen melleket a patak partján.

Ami még történt:

  • A kincsvadászaton, egy csomó fűszert nyertek a celebek, amitől nem csak Fördős Zé zsongott be, ma gourmé vacsi lesz
  • Gáspár Lacinak nem nagyon mennek a bátorságpróbák, most öt csillag után adta fel a küztdelmet az elemek ellen, nagyon félt, hogy belepottyan a vízbe
  • Holnap Aurélió szerezheti meg a csillagokat, egy telefonfülkében kell majd válaszolnia kérdésekre, miközben mindenféle trutyi hullik a fejére