Egy londoni reptéren kapták le a lesifotósok a friss házas Amal Alamuddint hétfőn, amint igyekszik elhagyni az országot. A becsekkolás közben mindvégig higgadt maradt, de látszott kiegyensúlyozottsága, boldogsága. Mrs. George Clooney úticélja nem derült ki, bár a Daily Mail cikke szerint Görögországba tarthatott egy ügyére. Ebben Athént fogja képviselni a British Museummal szemben, a görögök ugyanis vissza akarnak szerezni pár értékes antik márványdarabot, amik a Parthenónhoz tartoztak.

Ami még nagyobb hír, hogy a Mail szerint valóban felvette férje nevét, az őt alkalmazó ügyvédi iroda honlapján már Amal Clooney-ként szerepel. Amúgy nagy nászutat nem rendeztek, a pletykák szerint londoni otthonukban enyelegtek, mielőtt mindenki visszaállt a melóba. Bár a velencei esküvőjük felért egy nászúttal is.

Közben Clooney nagy cimborája, Bill Murray is beszélt az esküvőről és belátta, újra tud hinni a szerelemben, ha ez a két összeillő ember a szeme láttára megtalálta egymást. Murray a feleséget is jellemezte röviden: „Ő egy igazán gyönyörű csaj egy nagy szívvel, ráadásul nagy emberbarát és még vicces is. Ő a legviccesebb libanoni Danny Thomas óta" – utalt a komikusra és tévés személyiségre.