Egy ismeretlen férfi megszerezte a versenyen indult lány email címét, és oda küldi saját készítésű pornóképeit Gwendolinnak – írja a Blikk

"Körülbelül egy hete kezdett el írogatni nekem, szinte naponta kapok tőle üzenetet. Természetesen névtelenül. Valahogyan kinyomozta a privát email címemet. És nem elég, hogy rendszeresen fotókat csatol a péniszéről, nem is keveset, de még gusztustalan üzeneteket is ír mellé. Például azt kérdezi, szerintem milyen a pénisze formája, tetszik-e nekem, elfogadnám-e, és hogy mire vágyom – mondta el a Blikknek az énekesnő. "Természetesen soha nem válaszolok. Nagyon bepánikoltam az első üzenetnél, szabályosan féltem. Elképzelni sem tudom, ki lehet a zaklatóm, de valószínű, hogy a műsorban figyelt fel rám."

"Vagy nagyobbra vágysz? Sokkal nagyobbra..." – állt az egyik e-mailben, majd miután tovább görgette Gwendolin a levelet, meglátta a kilenc darab perverz fotót, amelyeken hol a zaklató férfiassága látható teljes izgalmi állapotában, más képeken pedig azt dokumentálta, amint egy hölgy „játszadozik" vele..