Hatósági forrásokból a TMZ úgy értesült, hogy Stephen Collins – a színész a Hetedik mennyország című sorozat Camden tiszteletesének szerepében lett világhírű – hiába ismerte be maga is, hogy gyerekeket molesztált, illetve mutogatta magát nekik, valószínűleg nem fog emiatt börtönbe kerülni. Ennek oka, hogy az esetek évtizedekkel ezelőtt történtek, és egyszerűen bizonyíthatatlanok, a nyomozást elindítani is alig lehet.

Igaz, Collins egyik áldozata 2012-ben tett vallomást a New York-i rendőrségen, ám a színész a hetvenes években mutogatta magát neki. A színész válófélben lévő felesége pedig azt állítja, hogy a Hetedik mennyország forgatásának idején is molesztált valakit, de az illető még nem jelentkezett.

Ha Collins végül meg is ússza a vádakat, egy másik ügyben biztosan felmerülnek majd: a válóperében, amelynek első felvonása jövő hónapban esedékes. A kedves nej pedig igyekszik úgy rendezni a dolgokat, hogy ha Collinst sikeresen perlik egykori áldozatai, és a börtön mellett fizetnie is kell, ő akkor is megkapja a pénzét. Szép pár.

Collins karrierje a történtek hatására egyetlen nap alatt dőlt romba – és magával rántotta egykori színésztársait is. A mai napig ismételt sorozatot ugyanis levették műsorról az egykori stábból – akik közül körülbelül csak Jessica Bielnek sikerült ismertnek maradnia –, így az ismétlések utáni jogdíjaktól mindenki elesett.