A Sztárban sztár elődöntőjéből kiderült, hogy Pál Dénest kellene az Eurovíziós dalfesztiválra küldeni, ahogy Szinetár Dórát utánozza. Az énekes lenyűgözően tudja előadni a nőt, de annyira, hogy a budapesti éjszaka transzvesztitái irigykedve visonganak otthon – Szecsődi Kari biztosan. Pál Dénes Vastag Tamással a Bereczki-Szinetár páros Ajándék című számát énekelték el, Pál Dénes például azt a kommentet is megkapta a Facebookon egy nőtől: szebb nő vagy mint én. Az egész biztos, hogy ha Pál Dénest női előadóként küldenénk az Eurovíziós Dalfesztiválra, akkor magyar nyerné a dalversenyt.

Az elődöntő a konkurens csatornán futó Celeb vagyok ments ki innen műsorra utalva dzsungeles nyitánnyal kezdett, ami egy kicst rossz szájízt hagyott maga után. Hevesi Tamás továbbra is a legszórakoztatóbb előadó, Keresztes Ildikó pedig egyre inkább önmaga, és egyre kevésbé érdekes, egyre kevésbé jó. A Kökény Attilával énekelt Ramazotti-Tina Turner dala rémesen modorosra sikerült, viszont mindkét előadásában megmutatta a lábait. Keresztes Ildikó esett ki, ő már nem versenyez a döntőben.

A műsor tanulsága az, hogy rengeteg jó énekes van Magyarországon, de jó dalszerzőt és producert nagyítóval kell keresni.