„Az olasznak, meg a cigánynak ez nagyon tetszik“ – mondta Gáspár Laci Bódy Sylvinek a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben arra vonatkozóan, hogy mennyire örülnek Aurélióval annak, hogy nem nekik kellett menniük az ügyességi feladatot végrehajtani, hanem csak várják az eredményt, mint a szájukba a sült galambot. Merthogy a hat fős bandát két részre osztották, és az Aurélió-Gáspár Laci-Bódy Sylvi trió kapta meg az ügyességi játék után a nyereményt, abban az esetben, ha a másik csapat nem jár sikerrel. És nem jártak sikerrel. A nyeremény nem volt nagyon nagy szám: pattogatott kukoricát kaptak, nem is volt sem nagy lelkendezés, sem csalódottság.

Ezen kívül nem sok érdemleges történt a műsorban. Bódy Sylvi állandósította, hogy bikiniben fekszik egy pokrócon, de a műsor mostanra szinte teljesen ellaposodott. Az egyik feladatnál (a fejüket a víz alatt kellett tartani) Bódy Sylvi és Gáspár Laci versenyeztek egy sort azon, hogy melyiküknek volt már többször halálfélelme fulladásveszély miatt. Gáspár Laci eddig kétszer fulladt meg kis híján, Bódy Sylvi pedig háromszor. A szörfös explaymate korábban azt mondta, hogy igazából semmitől sem fél, de a műsorban azt mondta, hogy ez a fulladás dolog komoly fóbiája.

Szabó Zsófi mintha kissé lefogyott volna a két hét alatt, amióta szívnak a dzsungelben. 

Egyebek:

  • Gáspár Laci pontosan ugyanannyi idő alatt iszik meg egy kulacsnyi vizet, mint Madár
  • Aurélió 14 másodpercig bírja egy levegővel a víz alatt, fekvőtámasz pozícióban
  • Madár mostanra szakasztott úgy néz ki, mint Oberyn Martell a Trónok harcában
  • Szabó Zsófit küldték haza a nézők, aki megköszönte, hogy kiejtették, és boldogan távozott a műsorból, végig azt mondogatta, hogy "Jaj, de jó!"
  • Auréliót Fordős Zé távozása után csak az érdekelte, hogy ki fog rá főzni
  • "Más a nézettség, mint amit megszoktál" – mondta Sebestyén Balázs az RTL-es műsor kedvéért a Tv2-től távozott, és most kiesett Szabó Zsófinak, aki arról érdeklődött a kiesése után, hogy mennyien nézik a műsort.