Legalábbis ő így fogalmazott a Celeb vagyokban, miközben fejjel lefelé csüngött egy dróton, akár egy lajhár. Bódi tegnap még utoljára a már kiesett Szabó Zsófival párbajozott egyet.

Most kivételesen egy celeb szájába sem tunkoltak Sebestyén Balázsék kukacokat és kígyókat. Az utolsó két női dzsungellakónak mindössze annyi volt a feladata, hogy egymás alatt, huzalokon függeszkedve, Szabó Zsófi akassza le a fáról a fejadagot jelentő csillagokat és dobja le Bódinak, aki eközben lajhárpozícióban próbált haladni. Kezdetben nem nagyon ment a lányoknak a kúszás, de szerencsére Szabó Zsófi jól instruálta a playmate-et: „Na figyelj baba, gyere teljesen alám”  mondta a színésznő és ezzel sikerült megszerezni az esti csirkét.

Egyéb izgalom nem nagyon történt, maximum annyi, hogy a két rinyapina, Gáspár Laci és Aurélió össze-vissza hisztizett és büntiből egy sátorban kellett tölteniük az éjszakát.

A táborban luxuslakosztálynak számító magaslesük helyett az erdő mélyén kényszerültek aludni, tök egyedül. Az ítéletet Aurélió csak annyival kommentálta, hogy „Váááj olvéjz míí?!”, azaz miért mindig én. Enyhe üldözési mániát vélünk felfedezni, de nála már nem lepődünk meg azon, hogy óvodásnak hiszi magát.

A sátras est előtt Gáspár már jó előre figyelmeztette a VV6 győztesét, hogy ő bizony nem tud nyugodtan pihenni egy erdőben, úgyhogy Aurélió sem fog. „Eljött az olasz meg a cigány sátorozni”— pufogott Gáspár a vadkemping közepette, de Aurélió hamar kezébe vette az irányítást: „Nehogy már rajtunk fogjon ki egy sátor.” Végül is nem fogott, valahogy csak sikerült összeeszkábálni. Hurrá!

Ami még történt: 

  • Gáspár Laci filozófiája: „Nem ott vannak, ahol vannak, hanem sehol vannak” – így fogalmazott az erdőben. De nem csodáljuk, a sötét rengeteg őrült dolgokat hozhat ki az emberből. Az énekes is megfejtette a mibenlétet, miközben Aurélióval kényszerült szunyókálni
  • A nyelvújító Gáspár Laci esett ki a döntő előtt. Holnap izgulhat, hogy ki lesz a dzsungel királya vagy királynője