Hétfőn a Blikk a következő főcímmel jelent meg: Megbukott Csiszárral az Activity … amit Szulák Andrea juttatott a csúcsra. Mit szól hozzá?

    Hát, a végével kezdeném. Andrea tényleg nagyon jó volt ebben a műsorban. Azt hiszem maga is kérdezte mit kerestem a bulvárműsorokban, például az Activityben. Az egyik válaszom éppenséggel az, hogy Andreával ezer éve ismerjük egymást és szerettem vele játszani. Ami a bukást illeti, egyáltalán nem biztos, hogy a műsort a Jenő buktatta meg.

    A számok mást bizonyítanak, alig fél év alatt nyolcszázezerrel csökkent az Activity nézőinek a száma, Szuláknál még két millióan voltak.

    Álljunk meg! Augusztusban még a TV2-nél dolgoztam, és ott voltam Jenőnél a második, vagy harmadik felvételen. Tudja, ezután jött a botrány a „csoki fasszal”.

Visszatérve a felvételhez, még aznap este mondtam a feleségemnek, hogy szerintem ez a műsor meg fog bukni. Jenő ugyanis nem a Szulák-féle műsort vezette, hanem annak egy újabb változatát. Biztosan emlékszik, hogy Szuláknál egymással szemben álltak a stúdióban a háromfős csapatok, a műsorvezető középen állt, így szemkontaktust tarhatott mind a hat játékossal. Az új felállásban erre már nem volt lehetőség, mert a játékosokat leültették egy-egy kanapéra, és éppen ezért a csapatok már nem tudtak egymással kommunikálni.

Szuláknál megállás nélkül ment a duma, a két versengő csapat alig néhány méterre volt egymástól, Andrea vezényelte a parádét. Szegény Jenőnek erre egyszerűen nem volt lehetősége, mert most a kérdések peregtek egymás után, ráadásul egy-egy kérdés között nem is volt idő poénkodásra. Még egyszer mondom, hogy én már augusztusban megmondtam, hogy tönkretették ezt a műsort.

    Ha maga ezt ilyen jól látta, miért nem látta ezt a TV2 menedzsmentje, vagy éppen a producer?

    A TV2-ben a Megasztáron kívül az utóbbi években minden műsor megbukott, illetve még a Mokkát lehet említeni, ami eddig még nem bukott meg. Az állapotokat jól jelzi, hogy a múlt héten rúgták ki a programigazgatót, Poich Lórándod. Az is a magyar állapotokat jelzi, hogy a helyére egy volt RTL-es, Gyöngyössy Bence került.

Várdy Zoltánnak, az új vezérigazgatónak fogalma sincs a televíziózásról! Egy dolog, hogy jó kereskedő és képes mindent eladni, szecskavágótól a tévéreklámig, de ez nem jelenti azt, hogy ért is ahhoz az áruhoz, amit értékesít. Ami meg a producert, Kovács Kristófot illeti, egyáltalán nem gondolom, hogy tehetségtelen volna, szerintem egy az egyben megfelel szegény Árpának. Tudja mi bennük a közös? Éppen az, ami miatt a műsorokat otthagytam. Árpa a Csaó Darwinjában faszformára faragtatta a téliszalámit, Kovács Kristóf az ő Activityjében szó nélkül hagyta, hogy Fekete Pákó „csoki faszt” osztogasson. Úgy tűnik a pénisz iránti vonzalom közös ebben a két srácban és ezt Várdy Zoltán egészen jól tolerálja.