horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A szexuális erőszakkal gyanúsított mentősök továbbra sem hagyhatják el lakhelyüket

1 órája Módosítva: 2016-12-07 20:21:26
1

November 24-én írtunkaz esetről, hogy egy 25 év körüli nő rosszullét miatt kihívta a mentőket a Széll Kálmán térre, később azonban feljelentést tett a rendőrségen és azt állította, hogy a két mentőstiszt visszaélt azzal, hogy nincs egészen magánál és szexuális erőszakra kényszerítették őt.

Már akkor   lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság a két mentős ellen.  A Fővárosi Főügyészség  bűncselekmény alapos gyanúja miatt indítványozta a két férfi előzetes letartóztatását. A bíróság azonban elegendőnek gondolta a lakhelyelhagyási tilalmat. A végzéssel szemben a főügyészség fellebbezést jelentett be. 

Több részlet is kiderült az esettel kapcsolatban, melyeket ebben a cikkünkben írtunk meg. A legfrissebb fejlemények szerint

az eddigi bizonyítékok alapján megalapozott a bűncselekmény gyanúja, amelyet a tanúvallomások, valamint a rendőri jelentések is alátámasztanak, ezért továbbra sem hagyhatják el lakhelyüket az ügyben érintett mentősök.

via HVG

Távolról sincs vége, olvasson még

Albán drogdílerekre csapott le a TEK Újlipótvárosban

2 órája Módosítva: 2016-12-07 19:23:37
2

A 13. kerületi Csanády utcai szórakozóhelyen fogtak el egy albán férfit, majd az összehangolt intézkedés során a 12. kerületi Harkály és Hegyalja utca kereszteződésében ellenőriztek egy autót, így elkapták a benne ülő albán férfit és egy budapesti nőt. Mind a hárman megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek Budapesten.

via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Holttestet találtak egy győri lakásban

6 órája Módosítva: 2016-12-07 20:21:34
2

Rendőrség szerint megölhették azt a személyt, akinek a holttestét december 6-án késő este, egy győri lakásban találták meg, írja a police.hu.

A Győr-Moson Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövető ellen.

Kerestük a megyei szóvivőt a részletek miatt, de a nyomozás érdekeire hivatkozva még azt sem árulták el, hogy a gyilkosság áldozata nő vagy férfi. A szóvivő későbbre ígért tájékoztatást.

Hazamehetett gyermekeihez az elrabolt és megkínzott anya

6 órája Módosítva: 2016-12-07 18:04:13
5

Mint arról beszámoltunk, a 34 éves Sheri Papinit november 2-án, futás közben rabolták el a kaliforniai Reddingben lévő otthona közelében. A kétgyermekes édesanya három héttel később megkínozva, a bőrébe égetett üzenettel került elő. A tettesek 240 kilométerrel arrébb, megláncolva lökték ki autójukból egy útra. Amikor a nő december 3-án végre hazatért, megható fogadtatásban volt része. Több mint 200 fős tömeg várt rá a város határában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha nem vonat ütötte el, hogy került ennek a férfinak a holtteste a hárosi sínekre?

8 órája Módosítva: 2016-12-07 18:52:13
6

Két hete írtunk arról, hogy november 21-én este egy férfit halálra gázolt a vonat Csepel-Háros vasútállomásnál.

Kérdéseinkkel megkerestük a MÁV-ot, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a férfit valószínűleg nem a vonat ütötte el.

November 21-én, hétfőn 21 óra után pár perccel a hárosi állomás egyik vágányán áthaladó tehervonat mozdonyvezetője a sínek között egy ismeretlen ember holttestét fedezte fel. A korábban ott közlekedő vonatok átvizsgálása során elütésre utaló nyomot egyik vonatnál sem találtak.

Az ügyet a rendőrség vizsgálja, ezért kérdéseinket elküldtük az ORFK-nak is, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük. Érdeklődtünk, hogy milyen eljárásban vizsgálják az esetet és megkérdeztük azt is, hogy felmerült-e a bűncselekmény gyanúja.

Frissítés: Megkaptuk a rendőrség válaszát, amiben azt írják, hogy az eljárás eddigi adatai szerint pedig vasúti szerelvény ütötte el a férfit, akit már azonosítottak. A haláleset körülményeit a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja ezidáig nem merült fel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vegyen praxist az orvostól, aki maró lúggal öntötte le szeretője nemi szervét

12 órája Módosítva: 2016-12-07 15:18:40
68

Az Országos Alapellátási Intézet honlapján árulja néhány hete házi gyermekorvosi praxisát a lúgos támadásért nem jogerősen elítélt orvos. Terézváros idén májusban, azután mondta fel a férfi cégével kötött szerződést, hogy a Fővárosi Törvényszék aljas indokból, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés és kifosztás bűntettében is bűnösnek találta B. Krisztánt, majd

négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte és öt évre eltiltotta orvosi hivatásától.
bkrisztian praxis
Fotó: oali.hu

A vád szerint B. Krisztián 2013. március 12-én elkábította volt szeretőjét és maró anyaggal leöntötte a nő nemi szervét. Bár a támadással kezdettől fogva az elismert orvost gyanúsították, a sajtó pedig előszeretettel és rendszeresen számolt be az elmúlt idők legkegyetlenebb csonkításáról, az önkormányzatnak csak az elsőfokú ítélet után lett kínos a gyerekorvos jelenléte. Közleményükben akkor azt írták, hogy

nem kívánnak ilyen súlyos bűncselekmény első fokon elítélt vádlottjával együtt dolgozni, továbbá azt is, hogy amennyiben az orvos a szerződés előtt nem hallgatta volna el, hogy ellene büntetőeljárás folyik, biztosan nem szavazza meg korábban a képviselő-testület a kft.-vel a szerződést.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ötvennel ment a balesetező 2-es metró az ütközés előtt

13 órája Módosítva: 2016-12-07 19:23:40
11

Mint arról beszámoltunk, két szerelvény december 5-én, hétfőn reggel koccant össze az M2-es metró Pillangó utcai megállójában. A rendőrség közben már megkapta a balesettel kapcsolatos elsődleges adatokat.

A fekete dobozokban tárolt információk szerint az a metró, ami nekiütközött az állomáson várakozó szerelvénynek, ötvennel ment, amikor a vezető a Pillangó utcától 300 méterre elkezdett lassítani. A sofőr végül 200 méternél kapcsolta be a vészféket. A vizsgálat alapján a vonat ezután álló kerekekkel, 4-5 kilométeres sebességgel ment neki a megállóban várakozó szerelvénynek.

A baleset 15 sérültje közül már csak hárman vannak kórházban. Tóth Ferenc, a Péterfy Sándor utcai Kórház Baleseti Központ intézetvezető főorvosa a hirado.hu-nak azt mondta, hogy 1-2 napon belül várhatóan ők is hazamehetnek.

Via hirado.hu

A gyámhatóság védelmében volt a 11 éves szabadszállási fiú, akit anyja megkéselt

tegnap, 16:04 Módosítva: 2016-12-07 13:28:42
24

Két hónappal a tragédia előtt már az illetékes gyámhatóság látókörébe került az a 11 éves szabadszállási kisfiú, akit az anyja november 30-án megpróbált halálra késelni, majd magával is végezni akart.

A gyereket a családból ugyan nem emelték ki, de védelembe vették, vagyis a családsegítő munkatársa folyamatosan felügyelte a nevelését, mert a fiú egyre többet maradt ki az iskolából és szeptember végére túl sok igazolatlan hiányzása gyűlt össze.

Az iskola értesítése alapján 2016. szeptember 30-án hivatalból indult gyámhatósági eljárás a gyermek védelembe vételére, mivel igazolatlan iskolai hiányzásai elérték az 50 órát. A Család- és Gyermekjóléti Központ felvette a kapcsolatot az anyával

– válaszolták a Velvet kérdésére a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalnál.

Ezen a szabadszállási tanyán élt az anya a 11 éves fiával. A kisgyerek a késelés után maga hívta a mentőket.
Ezen a szabadszállási tanyán élt az anya a 11 éves fiával. A kisgyerek a késelés után maga hívta a mentőket.
Fotó: baon.hu

Azt is hozzátették, hogy kifejezetten a gyerek elhanyagolására, lakás- vagy életkörülményeinek hiányosságaira nem érkezett jelzés a családsegítő munkatársaitól.  Végül kiderült, hogy a gyerek betegség miatt hiányzott sokat az iskolából és túl későn, csak a napló lezárása után mutatták be a gyermekorvosi igazolást az iskolában. Úgy tudjuk, az anya együttműködött a családsegítő munkatársával és nem volt kifogása a döntés ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még három gyereket szült, miután megölte a hatodikat

tegnap, 12:50 Módosítva: 2016-12-06 20:59:54
4

Hét év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte kedden a Tatabányai Törvényszék azt a nőt aki 2003-ban otthon megszülte, megfojtotta, majd egy szatyorban egy bokros területen kidobta újszülött kisfiát. Az akkor 26 éves nő a 6. gyerekét ölte meg, a gyilkosság utáni években pedig még háromnak adott életet. Az anyát 12 évvel később, tavaly decemberben fogták el és vették őrizetbe.

A nő mindvégig titkolta terhességét, és mivel nem is hízott sokat, ismerősei sem vették észre, hogy megint gyereket vár. 2003. október 13-án éjjel az asszony arra ébredt, hogy vérzik, és már a tolófájásai is megindultak. Férje külföldön dolgozott, de a szomszéd szobában alvó gyerekei sem ébredtek fel vajúdására.

Az anya a szülés után egy lepedővel körülbelül 20 percig magához szorította a csecsemőt úgy hogy, légzőnyílásait leszorította és megfojtotta a gyermeket. Ezután egy körömvágó ollóval elvágta a köldökzsinórt, és egy műanyag ruhacsipesszel elkötötte. Majd lepedőbe és egy nejlon szatyorba csavarta a gyermek holttestét.

– közölte a Tatabányai Törvényszék.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elment futni, 3 hét múlva megkínozva, a bőrébe égetett üzenettel került elő

december 5., 20:07 Módosítva: 2016-12-07 09:30:03
57

Egy kétgyermekes édesanyát, a 34 éves Sherri Papinit, még november 2-án rabolták el, amikor futni indult a kaliforniai Shasta megyében lévő otthonából. A nő három héttel később, november 24-én került elő: 240 kilométerrel arrébb, egy Sacramento melletti úton intett le egy autóst. Állapota a sokat látott rendőröket is meglepte: megláncolt, lesoványodott testét brutális kínzások nyomai borították, a bőrébe pedig valamilyen üzenetet égettek.

Sherri Papini
Sherri Papini
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

Vajon mi motiválta F. Józsefet, amikor traktorral zúzta le a vasúti átjáró korlátját?

december 5., 17:26 Módosítva: 2016-12-06 11:24:46
29

Majdnem minden vasúti átjárónál van egy gyalogosoknak kiépített, kanyargós korlát, ami arra szolgál, hogy a meggondolatlan járókelő ne tudjon csak úgy, hirtelen felindulásából kifutni a vonatsínre. 

Mezőkövesden, november 24-én, 20 óra körül történt az eset, amikor egy 58 éves úr, bizonyos F. József a Legelő utcai átjárónál kifigyelte, ahogy ott sárgállik és tekeredik az a korlát, ezért (vagy ennek ellenére?) arra jutott, hogy nincs más választása, csak ha

szépen lezúzza a traktorjával. 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, aki, miután előállították a rendőrök, bevallotta tettét. Egyetlen apró kérdés maradt csupán:

MIÉRT? 

 Forrás: police.hu

Felakasztotta magát a börtönben a balástyai rém

december 5., 15:00 Módosítva: 2016-12-06 16:05:34
29

Két rab is öngyilkos lett a szegedi Csillag börtönben hétfőn, írja a delmagyar.hu. A lap információja szerint egyikük a balástyai rémként emlegetett Szabó Zoltán, aki négy nőt gyilkolt meg az alföldi tanyavilágban, a másik férfi, úgy tudjuk 2008-ban Szeged-Gyálaréten verte agyon feleségét egy baltával, majd megfojtotta kilenc hónapos kisfiát, a holttesteket pedig elásta a házuk udvarán.

A két tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre (TÉSZ) ítélt rabot egy zárkában őrizték, és a lap szerint mindketten felakasztották magukat. Holttestüket a börtönőrök december 5-én, hétfőn reggel fedezték fel. A Velvet információja szerint

a rabok a ruháik segítségével kötötték fel magukat egy elválasztó rácsra.

A balástyai rém 1998-2001 között négy fiatal lányt és nőt ölt meg. Kettőt kicsalt egy tanyára, ahol többször fejbe vágta őket, majd a holttestüket elásta. A harmadik ismerősét egy gyümölcsösben fojtotta meg, a negyediket pedig újra a tanyán. Bár a holttesteket lemeztelenítve találták meg a rendőrök, nem sikerült bebizonyítani, hogy a gyilkosságok oka szexuális indíttatású lett volna. Egy vasúti sínen holtan talált prostituált esetében pedig nem tudták rábizonyítani, hogy ő követte volna el a gyilkosságot. A 12 évvel ezelőtti jogerős ítélet kizárta, hogy Szabó akár feltételesen is szabadlábra bocsátható lett volna.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeütközött két metró a Pillangó utcánál

december 5., 07:25 Módosítva: 2016-12-05 22:15:50
22

Utolérte egymást  és összekoccant két szerelvény hétfő reggel az M2-es metró vonalának Pillangó utcai megállójában.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben többen megsérültek, jelenleg a fővárosi tűzoltók dolgoznak a helyszínen. A Velvet információja szerint öt utast látnak el a mentők (a TV2 szerint tíz ember sérült meg). Kerestük az Országos Mentőszolgálatot, amint válaszolnak, posztunkat frissítjük. Válaszukban azt írták, hogy a balesetben kilencen sérültek meg.

Öt mentőegységet riasztottunk a balesethez, kilenc sérültet szállítottak kórházba, akik zúzódásokat, végtagsérüléseket szenvedtek, a helyszíni vizsgálat alapján egyikük sem volt életveszélyes állapotban. Az esetleges töréseket a röntgenvizsgálat állapíthatja meg. A sérülteket helyszíni ellátás után a Péterfy Sándor utcai Kórházba (OBSI) és a Honvédkórházba szállítottuk.
Távolról sincs vége, olvasson még

Tehervonat gázolt halálra egy embert Soltvadkerten

december 4., 21:30 Módosítva: 2016-12-04 21:30:19
0

Elgázolt egy embert egy tehervonat december 4-én, vasárnap este a Bács-Kiskun megyei Soltvadkerten, a Vágóhíd utcai vasúti átjáróban. A város önkormányzati tűzoltói percek alatt kiérkeztek a műszaki mentéshez. Az elsődleges információk szerint a baleset sérültjén már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Via Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Távolról sincs vége, olvasson még

Összevertek egy ötgyermekes taxisnőt Pécsen

december 4., 17:24 Módosítva: 2016-12-05 20:16:02
38

Nem volt rádiója, ezért nem tudott időben segítséget kérni az a taxisnő, akit december 4-én, vasárnap hajnalban egy nagyobb társaság támadott meg a pécsi Széchényi téren, értesült a pecsma.hu.

Az asszonynak egy kollégája próbált segíteni, mire az elkövetők őt is megtámadták. A portál úgy tudja, az egyik autóban kár is keletkezett, azt viszont nem tudni, hogy a taxisok milyen sérüléseket szenvedtek.

Az ötgyermekes nő azért nem tudott segítséget kérni, mert a napokban lépett be a taxitársasághoz, és autójába még nem szerelték be az URH rádiót. A rendőrség három járőrautóval vonult a helyszínre, ahol órákig vizsgálódtak. A támadók állítólag meszesi fiatalok voltak.

Via pecsma.hu

Holttestet találtak egy kiégett óbudai faház romjai között

december 4., 14:03 Módosítva: 2016-12-05 13:59:35
1

A III. kerületi Őzsuta utcában leégett egy 30 négyzetméteres hétvégi faház. A tűz során a ház alatii pincefödém is beszakadt. A kiégett romok között egy holttestet találtak a tűzoltók.

A tűz okát még keresik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meghalt egy 70 év körüli hölgy egy kigyulladt szigetszentmiklósi házban

december 4., 08:43 Módosítva: 2016-12-04 13:45:39
6

Szombat éjjel történt az eset, amikor a szigetszentmiklósi II. Rákóczi Ferenc út egyik háza teljes terjedelmében lángolt. A 30 négyzetméteres alapterületű épület teljesen kiégett, a benne lakó idős nő már nem tudott kimenekülni. A rendőrség és a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják az eset körülményeit.

mti

Távolról sincs vége, olvasson még

Két balesetben összesen 10 autó tört össze az M1-esen

december 3., 16:03 Módosítva: 2016-12-03 23:06:57
5

Nem jártak túl jól azok az autósok, akik a mai napon az M1-es autópályán akartak eljutni valahová. A sztráda Budaörsi szakaszán előbb négy kocsi ütközött össze, majd a közelben, egy másik balesetben hat jármű karambolozott. Eddig összesen három sérültről lehet tudni.

Ha ön is arrafelé jár, jobb ha tudja, hogy rendőri irányítás mellett a leállósávban halad a forgalom, ennek megfelelően pedig elég nagy a dugó. Az örökérvényű tanácsot most is érdemes megszívlelnie,

vezessen nagyon óvatosan!
Távolról sincs vége, olvasson még

Előzetesben a csepeli rendőr, aki szolgálati fegyverével rálőtt egy gondnokra

december 3., 12:55 Módosítva: 2016-12-04 13:45:39
1

Harminc napra elrendelték a Budai Központi Kerületi Bíróságon az előzetes letartóztatását annak a budapesti rendőrtisztnek, aki a gyanú szerint ittasan használta a szolgálati fegyverét, és többször rálőtt egy csepeli társasház gondnokára. Emberölés kísérletével gyanúsítják. 

A döntés indoklásában szerepelt, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a bizonyítási eljárást nehezítené, ha szabadlábon maradna.

- közölte dr. Póta Péter a Fővárosi Törvényszék szóvivője az ülés után. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Segítsen! Szeméremsértőt keres a rendőrség

december 3., 10:47 Módosítva: 2016-12-03 12:25:23
2

A képen látható férfi november 23-án, fényes nappal, 13:30 és 13:45 között utazott az 52-es villamoson. De nem rendeltetésszerűen használta a tömegközlekedési eszközt, a kultúrált utazás helyett közszemérem sértő módon viselkedett.

20160212193244
Fotó: Police.hu

A férfiról annyit lehet tudni, hogy 40 éves lehet, 160-170 cm magas. Aki esetleg felismerte az illetőt, illetve bármilyen információja van a tartózkodási helyéről, az jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén.

  • 06-1-421-1800
  • 06-80-555-111
  • 107
  • 112

police.hu

Füstölt a 4-es metró, az embereket az alagúton keresztül hozták ki

december 2., 20:15 Módosítva: 2016-12-03 07:50:49
67

Az M4-es metró két állomására, a Szent Gellért térre és a Fővám térre kaptak egyszerre riasztást a fővárosi hivatásos tűzoltók – mindkét állomáson füst volt. Az elsődleges információk szerint egy metrószerelvény eleje enyhén füstölt. A szerelvény az alagútban állt meg, húsz méterre a Szent Gellért téri állomástól. Az utasok az oldalsó mentőjárdán keresztül hagyták el a szerelvényt. A Szent Gellért téri megálló felé az elsődleges adatok szerint 122 ember hagyta el a metrót, senki sem rekedt a szerelvényen. Ezzel egy időben kiürítették a Fővám téri állomást is.

A tűzoltók ezekben a percekben vizsgálják át a metrószerelvényt, keresik a füstölés okát.

A BKK Facebook-oldalán azt írja, 

az M4-es metró helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár áramellátási hiba miatt. 

(forrás: Katasztrófavédelem)

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem tudták rábizonyítani a darnózseli hentesre, hogy megölte a feleségét

december 2., 16:53 Módosítva: 2016-12-03 16:28:30
5

Fordulat történt a két éve húzódó gyilkossági ügyben: bizonyítottság hiányában 

elsőfokon felmentették N. Jánost a darnózseli hentest a Tatabányai Törvényszéken, aki azzal gyanúsítottak, hogy megölte majd saját üzemében ledarálta feleségét. 

A bíróság annyit tudott megállapítani, hogy a férfi felesége, Judit ismeretlen körülmények között, ismeretlen helyen elhunyt. Valószínűleg a maradványait találták meg a réten, de olyan kevés maradt belőlük, hogy egyértelműen nem sikerült eldönteni. Nem tudni, milyen sérülések vezethettek a sértett haláláig.

Mivel a halál okát nem lehetett megállapítani, így következtetést sem lehetett levonni a férfi bűnösségére.

A férfi azt mondta az utolsó szó jogán, hogy ártatlan és a családja mellette áll. 

Nem követtem el bűncselekményt. Huszonkilenc hónapja vagyok előzetes letartóztatásban, a gyerekeim, a családom mellettem állnak. Ez megerősítés is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zagyvarékasi anyagyilkosság: még mindig egymásra mutogatnak a tinik

december 2., 15:27 Módosítva: 2016-12-03 18:00:37
0

Lezárult a nyomozás a zagyvarékasi gyilkosság ügyében: egy 14 éves lányt és egy 16 éves barátját gyanúsítják azzal, hogy halálra késelték a lány anyját január 25-én. A rendőrség a papírokat vádemelési javaslattal elküldte az ügyészségnek. A Velvet úgy értesült, hogy mindkét fiatalt nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják. 

Még mindig sok a kérdés

A két fiatal egymásnak ellenmondóan beszélt a gyilkosságról. A lány védője lapunknak azt mondta: védence még mindig azt állítja, nem emlékszik semmire abból az estéből. Kitartanak amellett a védekezés mellett, hogy a vékony, alacsony kamaszlány fizikailag képtelen lett volna ilyen kegyetlenséggel meggyilkolni az anyját. Ezt a szakértői vélemények is alátámasztják.

Az ügyben több ezer oldalas iratanyag keletkezett, de még nem kaptam kézhez. Így egyelőre nem tudom megmondani hogy védencemet társtettességgel, vagy bűnsegédlettel vádolják-e meg. Annyit mondhatok róla, hogy tiszta szívű, rendes lány, nem bűnöző típus. 

- közölte dr. Örlős Gábor. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szolgálati fegyverével, részegen lőtt rá a közös képviselőre egy budapesti rendőr

december 2., 10:29 Módosítva: 2016-12-02 18:14:40
42

A Budapesti Nyomozó Ügyészség emberölés kísérlete miatt vett őrizetbe egy budapesti rendőrtisztet. A megalapozott gyanú szerint ugyanis a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományú tagja december 1-én, szolgálaton kívül, ittasan, egy rövid szóváltás után önvédelmi fegyverével rálőtt egy férfira. 

Egy XXI. kerületi társasház földszintjén, szolgálaton kívül, ittas állapotban szólalkozott össze a társasház házkezelőjének alkalmazottjával.  Ezután az engedéllyel tartott lőfegyverével több lövést adott le a lépcsőház plafonjába, majd célzottan a másik irányába sütötte el a fegyverét, aki a tűzlépcsőház ajtaját éppen becsukta. Csak a véletlennek volt köszönhető, hogy a lövedék nem találta el a férfit. Az átfúródott a tűzlépcsőház ajtaján és a falban állt meg.

- közölte Dr. Ibolya Tibor fővárosi főügyész. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Utolsó erejével hívta a mentőket egy szabadszállási kisfiú, miután anyja megkéselte

december 1., 16:00 Módosítva: 2016-12-06 14:24:55
92

November 30-án, a hajnali órákban akarta megölni 11 éves fiát egy nő Szabadszálláson. A Velvet információi szerint az anya egy késsel szúrta meg a gyerekét, majd saját magával is végezni próbált, ezért felvágta az ereit. 

Az életveszélyes sérüléseket szenvedett kisfiúnak még volt annyi ereje, hogy hívja a mentőket. 

Ennek köszönhető, hogy mindkettőjük életét sikerült megmenteni. 

A megsérült kisfiú saját maga hívta ki a mentőket, miután az anyja megpróbált öngyilkos lenni.
A megsérült kisfiú saját maga hívta ki a mentőket, miután az anyja megpróbált öngyilkos lenni.
Fotó: baon.hu

A helyiek a Velvetnek elmondták, hogy az anya egyedül élt fiával egy városszéli tanyán. Azt is hozzátették,

a nőnek anyagi gondjai lehettek és nem látott más kiutat, mint végezni a fiával és magával is. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Meghalt a férfi, aki megölte feleségét, majd a metró alá ugrott

december 1., 12:46 Módosítva: 2016-12-02 16:57:22
3

A Velvet úgy értesült, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe a 88 éves K. István, aki november 30-án megölhette nyugdíjas feleségét, majd öngyilkos akart lenni és a 3-as metró elé ugrott az Ecseri úti megállóban. A férfi a balesetben a peronra esett és súlyos fejsérülést szenvedett. 

Megkerestük az Egyesített Szent István és Szent László Kórház főigazgatóságát, ahol lapunknak hivatalosan is megerősítették, hogy K. István még a kórházba szállítása napján elhunyt. 

Az Ecseri úti metró megállóból november 30-án a traumatológiai osztályunkra szállított beteg november 30-án 18 órakor elhunyt.

- közölte Dr. Müller Péter orvosigazgató. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudta, milyen az, amikor finn módszerrel ellenőrzik a rendőrök?

november 30., 20:16 Módosítva: 2016-12-01 21:21:30
10

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság november 30-i közleményében tájékoztat arról, hogy az ittas járművezetők kiszűrése érdekében a finn módszer segítségével ellenőrizték a sofőröket, Berettyóújfalu és Püspökladány belterületén. 

A közleményből annyi derült ki, hogy az akció sikeresnek bizonyult, mert egyetlen esetben sem színeződött el a szonda és nem merült fel a gyanúja, hogy valaki ittasan ült autóba. Az viszont nem derült ki, hogy 

pontosan mit jelent a finn módszer?  
Úgyhogy utánajártunk! 
Távolról sincs vége, olvasson még

Csendesen élt a nyugdíjas házaspár, ahol a férfi megölte a feleségét, majd a metró alá ugrott

november 30., 18:52 Módosítva: 2016-12-01 21:21:31
15

Ragyogóan éltek, sosem hallottam őket veszekedni. 

- így jellemezte az egyik lakó a Lobogó utcai házaspárt. Mégis, a gyanú szerint a 88 éves K. István megölte feleségét, majd az Ecseri úti állomáson, a 3-as metró egyik kocsija alá ugorva próbált meg véget vetni az életének. Tettét nem tudta befejezni: a szerelvény csak elsodorta, a peronra zuhant és súlyos fejsérülést szenvedett. Úgy tudjuk, állapota miatt még nem tudták kihallgatni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Heroinnal tömték a 4 éves lányt, hogy nyugodtan szexelhessenek

november 30., 13:54 Módosítva: 2016-12-02 10:47:27
46

Az angliai Kingston upon Hull városában, november 28-án volt egy tárgyalás egy 2013-ban történt tragédia miatt. Michala Pyke-ot és John Ryttinget azért állítottk bíróság elé, mert fél évig különböző drogokkal tömték a nő 4 éves kislányát, aki 2013 júniusában meghalt.

A gyermek szervezetében heroint, metadont és ketamint is találtak.

  

Távolról sincs vége, olvasson még

Megölte a 84 éves feleségét az a férfi, akit reggel elsodort a 3-as metró

november 30., 12:49 Módosítva: 2016-12-01 16:51:55
68

A IX. kerületben, a József Attila lakótelep egyik lakásában találtak egy holttestet. A Velvet információja szerint a 80 év körüli idős asszonyt az a férfi ölte meg, akit reggel elsodort a 3-as metró.

Friss: A police.hu megerősítette a Velvet értesüléseit, miszerint a 88 éves K. Istvánt a metrókocsi elsodorta, ezért a férfi a peronra esett, amitől fejsérülést szenvedett, így a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Értesüléseink szerint a férfi életben van, de nincs kihallgatható állapotban.

A rendőrök elmentek a férfi IX. kerületi, Lobogó utca lakcímére, hogy értesítsék a családtagokat a balesetről, ekkor szembesültek vele, hogy

a lakásban holtan fekszik a férfi 84 éves felesége, aki minden bizonnyal bűncselekmény áldozata lett.

A Velvet információi szerint a lakótelepnél még most is helyszínelnek a rendőrök.

A police.hu írja azt is, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz 2016. november 30-án, 7 óra 42 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy az idős férfi az Ecseri úti metróállomás Újpest központ felé közlekedő oldalán – feltehetően öngyilkossági szándékkal – a szerelvény alá akart ugrani.

Emberölés elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Kerestük az Országos Mentőszolgálat munkatársait a férfi jelenlegi állapotával kapcsolatban, egyelőre nem kaptunk választ.

Posztunkat folyamatosan frissítjük.