horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Brüsszelben tűnt el egy ecsegi férfi

3 órája Módosítva: 2015-07-29 08:56:42
2

A 31 éves Szénási Sándor június elején dolgozni ment Brüsszelbe, ahol egy hónap után felvette a fizetését, majd ismerősével szórakozni indult, akivel aztán különváltak egymástól. A férfi azóta nem adott életjelet magáról. A police.hu híre szerint a rendőrség közigazgatási eljárás keretében keresi.

Fotó: Police.hu

A férfi körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú, szeme barna, szemüveget nem hord. Eltűnéskor viselt ruházata nem ismert.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megrázó fotókat posztolt az anya kórházi ágyán haldokló lányáról

3 órája Módosítva: 2015-07-29 08:59:52
2

A 23 éves Kayleigh Compton azután került a peterboroughi kórházba, hogy fél év alatt elvesztette testsúlyának 45 százalékát. Anyja szerint az orvosok nem vették észre, hogy csontsoványra fogyott lánya alultáplált, ezért kómába esett, majd meghalt – számolt be a The Mirror.

Mielőtt kórházba került, a lány minden alkalommal rosszul lett, amikor enni próbált, ezért 63 kilóról 38 kilóra fogyott. A kórházban az orvosok alultápláltsági vizsgálatot végeztek rajta, az eredmények azonban pontatlanok lettek, így elsőre nekifutásra nem tudták megállapítani, hogy mi a baja. Később aztán rájöttek, hogy alultáplált, de azt gondolták, hogy a háttérben valamilyen étkezési zavar állhat, pedig a lány elég határozottan állította, hogy nem erről van szó. Kayleigh Compton a kórházban további 7 kilót adott le, ám csak három hét után kezdték tápszondával etetni. Egy héttel később a lány kómába esett, majd meghalt.

„Szívszorító volt látni, hogy egy gyönyörű fiatal nő, aki odavolt a divatért, kómában fekszik egy kórházi ágyon” – mondta el a The Mirrornak édesanyja, Angela Compton, aki azért tette közzé a megrázó fotókat lányáról, mert úgy gondolja, a kórház a felelős a halálért. Szerinte az orvosoknak rá kellett volna jönniük, hogy gyermeke súlyosan alultáplált, így még időben megkezdhették volna mesterséges táplálását, ezzel megmentve az életét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lemondott a kurvák testéről kokaint szívó helyettes házelnök

tegnap, 14:19 Módosítva: 2015-07-28 14:37:22
16

John Sewel, a brit felsőház, vagyis a Lordok Háza helyettes házelnöke nem sokkal azután hivatalosan is lemondott, hogy kiderült, kurvázott, egyikük testéről pedig kokaint is szívott – írja a Mirror.

Azzal teszek a legnagyobb szolgálatot a háznak, ha otthagyom. [...] És szeretnék elnézést kérni a fájdalomért és kellemetlenségekért, amit okoztam.

– írta a 69 éves Sewel a közleményében.

Más választása mondjuk nagyon nem volt, mivel a Sunon megjelent egy rejtett kamerás felvétel is, vagyis az esetet nehéz lett volna tagadni.

John Sewel esete különösen kínos, mivel többek között az volt a feladata, hogy megtisztítsa a Lordok Házát a hozzá hasonló alakoktól, és hogy segítse visszanyerni a társaság tiszteletét. Nem pedig az hogy narancssárga melltartóban és bőrdzsekiben kurvázzon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Targoncára zuhanó konténer ölt meg egy 62 éves asszonyt Győrben

tegnap, 12:53 Módosítva: 2015-07-28 12:53:41
1

A nő vasárnap délelőtt egy targoncát vezetett egy helyi cég telephelyén, amikor rázuhant egy konténer. A Kisalföld úgy tudja, a holttestét alatta találták meg. Fia szerint az asszonynak nem volt képesítése a targoncavezetéshez, munkaadói mégis rendszeresen a volán mögé ültették. 

„Édesanyám évek óta ugyanannál a cégnél dolgozott, s bár nem volt hozzá végzettsége, mindig targoncára kellett ülnie. A baleset is így történt, hiszen a targoncára zuhant rá egy konténer, az alatt feküdt az édesanyám. Legalábbis ezt hallottuk, mert a cég részéről semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, szemtanúk pedig állítólag nem voltak. A rendőrség korrekten viselkedett velünk, amit lehetett, elmondtak, de a türelmünket kérték, mert a vizsgálat még tart.” - mondta el a portálnak az asszony fia, Győri László, aki szerint édesanyjának aznap nem is kellett volna dolgoznia, de behívták. A férfi szeretne tisztán látni, ezért ügyvédhez fordul, és ha kell, bíróságra megy.

Az esettel kapcsolatban az érintett cég nem kívánt nyilatkozni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket. 

Ez a férfi lenyúlta egy beteg gyerek műtétjére félretett pénzt

tegnap, 11:35 Módosítva: 2015-07-28 11:35:10
43

Az ismeretlen férfi július 14-én este lopott el egy pénztárcát, ami tulajdonosa táskájából esett ki a tatabányai Erdész utca egyik üzletének bejárata előtt – számolt be a police.hu. A Civil Körözési Rendszer szerint a tolvaj áldozata egy anyuka volt, akinek a tárcájában a beteg kisfiának műtétjére szánt pénz volt.

Fotó: Police.hu

„Több százezer forintnak megfelelő összeg volt, ami nagyon hiányzik a családnak. Az ügyben a család ezúton szeretné a közösség segítségét kérni az elkövető felkutatásában. A rendőrségi feljelentés már megtörtént az ügyben, folyamatban van a büntetőeljárás is.” – írták az oldalon.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon.

Holtan találtak egy háromtagú családot Nagymegyeren

tegnap, 11:02 Módosítva: 2015-07-28 11:02:08
2

A 60 éves apa, az 59 éves anya és 33 éves fiuk holttestét nagymegyeri lakásukban találták meg. A JOJ TV információi szerint a család előre megrendelte a temetését és búcsúlevelet is hagyott, ami arra utal, hogy öngyilkosok lettek.

A szlovák lapok szerint a rendőrséget a rokonok értesítették, mert nem tudták elérni a családot. A bejelentést követően a rendőrök a tűzoltók segítségével jutottak be a második emeleti lakásba, ahol megtalálták a három holttestet. A hírt a rendőrség szóvivője, Martina Kredatusová is megerősítette.

Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a család halálához, a holttesteket orvosszakértő vizsgálja. A búcsúlevélről, illetve az előre megrendelt temetésről szóló hírek alapján valószínűnek tűnik, hogy önkezükkel vetettek véget életüknek. Nem kizárt, hogy megmérgezték magukat.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hevesi önkormányzat temeti el a felakasztott kisfiúkat

tegnap, 10:16 Módosítva: 2015-07-28 13:30:27
1

Ismerősei szerint L. Krisztián egy gyertyát és koporsót ábrázoló képet tett ki a közösségi oldalára, mielőtt a hétvégén felakasztotta két kisfiát, majd önmagával is végzett. A Bors úgy tudja, azt írta melléjük, hogy megöli magát, mert annyira szereti a barátnőjét. Közben a család nehéz anyagi helyzete miatt a hevesi önkormányzat magára vállalta a gyerekek temetési költségeit. 

„Mióta Kitti elhagyta, tele volt az oldala depressziós posztokkal és zenékkel. Nem gondoltuk, hogy tényleg megteszi.” – mondta el a lapnak az apa egyik ismerőse. 

A férfi arról egy sort sem írt, hogy mit fog tenni fiaival. Elképzelhető, hogy csak az utolsó pillanatban döntötte el, hogy ellenük fordul. Az atv.hu szerint az apa először idősebb gyermekét ölte meg, amikor a kisebbik fiú még aludt. Ezután őt is kirángatta az ágyból, és valószínűleg rátérdelt, amíg a nyakára rakta a kötelet. Erre utal, hogy a gyerek bordái eltörtek. 

A két elhunyt kisfiút időközben felboncolták, a jegyzőkönyvet kedden kapja meg a családja.
„Mivel a család nehéz anyagi helyzetben van, ezért az önkormányzat testülete egybehangzóan úgy döntött, hogy magára vállalja a két kisfiú temetési költségeit. A város értetlenül áll a tragédia előtt. Óriási veszteség a két kisfiú halála.” – mondta el Sveiczer Sándor polgármester.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Alsónadrágban ijesztgette a gyerekeket a drogos fagyis

tegnap, 09:02 Módosítva: 2015-07-28 09:02:48
5

A New York-i utcákon furikázó pénteken tartóztatták le, miután egy szál gatyában vezette fagyiskocsiját és ordítozott a gyerekekkel, írja a Gawker

A 24 éves Ryan Duff az Erie County Sheriff Hivatal tájékoztatása szerint megtagadta a drogtesztet, ám nyilvánvaló, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt állt.

Le is tartóztatták, ám egyelőre csak a drogos vezetés miatt emeltek vádat ellene, az alsónadrágos ijesztgetés miatt nem.

Kurvákról kokainozott a brit felshőház elnökhelyettese

tegnap, 08:39 Módosítva: 2015-07-28 10:21:32
37

Az angol parlament egyik érdekessége, hogy kétkamarás rendszerben működik, és a felsőházban, a Lordok Házában, a nevének megfelelően különféle nemesek ülnek. A Lordok Házát számtalan botrány tépázta meg az elmúlt évtizedekben, ma már egyáltalán nincs jó renoméja, amit egy napokban kirobbant botrány csak tovább rombol.

A Lordok Háza helyettes házelnöke, a 69 éves, John Sewel báró kénytelen volt lemondani, miután a Sunon megjelent egy rejtett kamerás felvétel róla, amint éppen kurvázik, nem is egy, hanem két prostival. A felvételen az is látható, ahogy kokainozik, az olyan érdekes részek viszont nem, mint hogy állítólag az egyik kurva testéről is szívott kokaint, vagy hogy törölközőben fogadta a prostikat, illetve az, hogy állítólag a Lordok Házában is meghívta őket vacsorázni, sőt még egy szeptemberi találkozót is megbeszélt már jó előre – írja a Mirror.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a 37 éves nő eltűnt dunakesziről

július 27., 17:20 Módosítva: 2015-07-28 12:09:06
45

Az alábbi képen látható, Bergendy Edina Viktória nevű, 37 éves nő július 23-a óta nem adott magáról életjelet, ezért a rendőrség keresi. Feltételezett úti célja a Balaton volt azon a napon, de hiába keresték, eddig nem találták.

Bergendy körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú. Szeme kék, haja nyakközépig ér és vörösesbarna színűre festett. Feltűzve hordja. Eltűnésekor bordó, rövid ujjú felsőt és sötétkék, buggyos szárú, alul gumis, hosszú szárú farmernadrágot viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-27/341-055-ös telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöld számán (H-CS. 08.00 – 16.00, P. 08.00 – 13.00), vagy a 112, 107 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ilyen egy boldog rendőrkutya, miután kiszagolta a betörőt

július 27., 16:17 Módosítva: 2015-07-29 08:59:54
126

A Mong névre hallgató szolgálati kutya segítségével fogták el egy betörés gyanúsítottját Jánkmajtison – tudósít természetesen a police.hu.

Július 26-án, vasárnap ugyanis egy 36 éves nő bejelentette a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságon, hogy délután betörtek hozzá, és elvittek fagyasztott húst, ruhát, és készpénzt is. A rendőrök a helyszínre mentek, és vitték Mongot, a rendőrkutyát is.

Fotó: Police.hu

Mong azonnal szagot fogott, és egyenesen a 26 éves R. Zoltán házához vetette a rendőröket, őt gyanúsítják most a betöréssel. Elfogták hát, és a rendőrkapitányságra előállították, most pedig nyomoznak ellene. Bizonyíték van: a házkutatáskor előkerült az eltulajdonított értékek nagy része. Ezeket visszaadták a károsultnak.

Eltűnt egy öngyilkossággal fenyegetőző tiszakécskei fiú

július 27., 13:57 Módosítva: 2015-07-28 11:33:05
672

A 16 éves Szalontai Richárd összeveszett a szüleivel, majd ismeretlen helyre távozott. Utoljára szombaton látták a tiszakécskei Sparnál. Eltűnésekor alkoholos befolyás alatt állt, és öngyilkosság fenyegetőzött – írták a Eltűnt emberekért nevű Facebook csoportban.

Fotó: Eltűnt emberekért Facebook csoport

A poszt alapján a feketebőrű fiatalember 180 centiméter magas és afro haja van. Ruházatáról annyit tudni, hogy lila póló és fekete rövidnadrág volt rajta. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették.

„A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Szalontai Richard Akpoyoma 16 éves tiszakécskei lakos eltűnése ügyében. A bejelentés alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrse az elődleges intézkedéseket, az adatgyűjtést azonnal megkezdte, azonban a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.” - erősítette meg a Velvet kérdésére a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sonkaszeletelővel szúrta halálra locsolkodásból hazatérő férjét

július 27., 13:02 Módosítva: 2015-07-27 13:02:26
1

Egy sonkaszeletelő konyhakéssel döfte halálra férjét az 55 éves D.-né B. Mária Egerben, miután a férfi bepiálva ért haza a húsvéti locsolkodásból. A HavariaPress szerint a Heves Megyei Főügyészség most emberölés miatt emelt vádat a nővel szemben.

A házaspár alig fél éve volt együtt, de mindketten gyakran italoztak, ezért gyakoriak voltak köztük a viták. Akkor sem voltak szomjasak, amikor a férj április 6-án délelőtt hazatért a húsvéti locsolkodásból. Az 50 éves férfi a konyhában cigarettát töltött magának, miközben felesége egy nagyméretű késsel sonkát szeletelt. Fél 11 körül aztán csúnyán összevesztek egymással, aminek az lett a vége, hogy a nő mellkason döfte férjét a 21 centis pengével. A szúrás mélyre hatolt, megnyitotta a mellüreget és megsértette a tüdőt. A férfi az elszenvedett vérzéses sokktól a helyszínen életét vesztette. Az asszony ezután átment a szomszéd házba férje édesanyjához, és közölte vele, hogy leszúrta a fiát, majd kihívták a mentőket. Az ügyészség a történtek miatt börtönbüntetést kért a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő nőre.

Tornádót fotóztak Püspökladánynál

július 27., 11:50 Módosítva: 2015-07-27 19:05:17
25

Mazsu Gábor vasárnap délelőtt Püspökladány térségében kapott lencsevégre egy kialakuló tubát, amiből aztán tornádó lett. A tölcsérfelhő körülbelül 15-20 percen keresztül volt látható.

Fotó: Mazsu Gábor/szupercella.hu

„Néhány kép Mazsu Gábortól, aki kiszállt a helyszínre kárfelmérni Püspökladány határában tegnap. Ez alapján úgy tűnik, hogy a légörvény tényleg leért a talajra, így tornádóról beszélhetünk, méghozzá nem-mezociklonális fajtáról. A károkozás mértéke alapján valószínűleg az ereje nem haladta meg az EF0-s fokozatot. Köszönjük Mazsu Gábornak az értékes megfigyelést!” -írta Facebook oldalán a szupercella.hu.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a tornádó az éjszaka még zivatarokkal kísért, kelet felé elvonuló hidegfrontot követően alakult ki az Alföldön keresztül húzódó összeáramlási vonal mentén.
„A tölcsérfelhő 15-20 percen keresztül észlelhető volt, sőt a felkavart por alapján valószínűsíteni lehetett, hogy a tölcsérszerű örvénylés közvetlen a talaj közeli szintekre is leért. A tornádó feltételezett helyszínét felkeresve, a jelen lévő alacsonyabb, lágy szárú növényzet (napraforgó tábla) megdőlt, egy részük kitört.” – fogalmaztak honlapjukon.

Egy serpenyővel bukott le az állványon a makói tolvaj

július 27., 10:53 Módosítva: 2015-07-27 11:18:47
2

„Csak poén volt.” – ezzel védekezett az a 29 éves helybéli, aki egy makói lakás kifosztása után egy lenyúlt serpenyővel a kezével bukott le a ház előtti állványzaton ácsorogva – derül ki a police.hu híréből. Az MTI úgy tudja, hogy az illető a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom makói elnöke volt.

Fotó: Police.hu

A rendőrséget a Deák Ferenc utcai lakás tulajdonosa értesítette. Vasárnap hajnalban ugyanis arra ébredt, hogy gyanús hangok jönnek az állványzat irányából. Miután követte a zajok forrását, legnagyobb meglepetésére egy férfival találta szembe magát, aki a serpenyőjét tartotta a kezében. A tulajdonos felelősségre vonta a tolvajt, ami olyan hatásosnak bizonyult, hogy az illető az ablakon keresztül vissszadta az edényt. Ekkor hangzott el az a meglehetősen gyenge lábakon álló védekezés a részéről, hogy mindez "csak poén volt." Főleg annak fényében, hogy a lakásból némi készpénznek és egy Zsolnay porcelánnak is lába kélt. 

A makói rendőrök még az esti órákban azonosították és őrizetbe vették a lopással gyanúsított T. Csabát. A 29 éves helybéli férfi részben beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Fotó: Police.hu

Az MTI információja szerint a gyanúsított a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom makói elnöke és a radikális szervezet országos vezetőségi tagja, aki garázdaság miatt már volt büntetve, 2011 decemberében pedig a Csongrád Megyei Bíróság jogerősen két év – öt évre felfüggesztett – börtönbüntetéssel sújtotta társtettesként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt.

Idegesítették az ablaka alatt játszó gyerekek, ezért gázpisztollyal lőtt rájuk

július 27., 08:54 Módosítva: 2015-07-27 08:54:22
1

Dunaújvárosban egy férfi gáz-riasztó fegyverrel lőtt az ablaka alatt játszó gyerekek közé, miután szóváltásba keveredett velük - írja a Duol.hu

A kiérkező rendőrök elfogták a 40 éves férfit, aki beismerte tettét. Az egész lövöldözést azzal magyarázta, hogy a gyerekek a lakása előtt hangoskodtak és szemtelenkedtek is, ezért rájuk akart ijeszteni. 

Pszichiátrián kezelték a hevesi férfit, aki megölte gyerekeit

július 27., 08:19 Módosítva: 2015-07-27 08:19:31
1

A Bors úgy tudja, hogy a hétvégén hevesen két fiát brutálisan meggyilkoló, majd önmagával is végző férfi korábban pszichiátriai kezelés alatt állt. Az ismerős szerint terrorizálta a családot, többször is megütötte a nőt, ezért romlott meg a kapcsolatuk.

Úgy tudni tavaly pszichiátriai kezelést is kapott a férfi, aki a Blikk információi szerint szombatra virradólag akasztotta fel a gyerekeket és saját magát. Az egyik szomszéd péntek este még látta kiszűrődni a TV fényeit, de szombat reggel már nem tapasztalt mozgást, ekkor találták meg a holttesteket is. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és személyautó ütközött össze Somogyban

július 27., 07:19 Módosítva: 2015-07-27 07:19:53
1

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi hétfő kora reggel Somogy megyében, a Nemesvid és Somogyzsitfa településeket összekötő úton - közölte a Katasztrófavédelem. Az elsődleges információk szerint a gépkocsi vezetője megsérült, hozzá mentőt hívtak. A balesethez a marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.A helyszínelés és a mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Lövöldözés és nemi erőszak is történt Budapest VIII. és IX. kerületében

július 26., 21:32 Módosítva: 2015-07-26 21:32:53
2

Még vasárnap hajnalban elfogtak a rendőrök egy férfit a VIII. kerületben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2 óra 20 perc körül a Violával kettővel párhuzamos Berzenczey utcában megerőszakolt és kirabolt egy 23 éves nőt – írja az Index. Előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A IX. kerületben lakunk, a Viola utcában. Éjjel lövöldözés volt az utcán. Majd a helyszínelő rendőröknek el kellett rohanniuk, mert a szomszéd utcában megerőszakoltak egy lányt

– írta az Index egy olvasója.

A kiérkező rendőrök három, feltehetően gázriasztó fegyverből származó töltényhüvelyt találtak. 

3 km-es torlódás van az M7-esen, Polgárdinál

július 26., 18:01 Módosítva: 2015-07-26 18:01:49
2

Két autó ütközött össze az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 81-es kilométerszelvényben Polgárdi térségében, emiatt három kilométeres torlódás alakult ki – írja az MTI.

A balesetben senki nem sérült meg, viszont a helyszíni szemle és műszaki mentés miatt a forgalom egy sávon halad.

Felakasztotta gyermekeit a hevesi férfi

mzd
július 26., 07:31 Módosítva: 2015-07-26 17:38:17
30

Tegnap írtuk meg, hogy megölte fiait, majd önmagával is végzett egy hevesi férfi, a Bors pedig új részleteket tudott meg a gyilkosságról. A lap úgy tudja, a környékbeliek jó embernek, példás családapának ismerték a 35 éves férfit.

Úgy láttuk, hogy nagyon szerette a fiait

- mondták a műanyagfeldolgozó-üzemben dolgozó apáról.

Az információk szerint az anya egy helyi iskolában takarított és pár hónappal ezelőtt romlott meg a kapcsolatuk. A szomszédok szerint egyre gyakoribbak voltak a veszekedések, végül a nő elköltözött és magával vitte a két gyereket is. Az apa július 23-án, csütörtökön hozta el őket magához, a felakasztott holttestekre pedig szombat reggel negyed nyolc körül talált rá egy hozzátartozó.

Tegnap megírtuk, hogy a férfi búcsúlevelet is hagyott maga után, most kiderült, ebben az áll: nem tudta feldolgozni, hogy élettársa otthagyta őt a gyerekekkel együtt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Negyven hektárnál nagyobb terület lángol Túrkevén

július 25., 19:30 Módosítva: 2015-07-25 19:30:55
2

Negyven hektárnál nagyobb terület ég Túrkevén, hat tűzoltóság szakemberei dolgoznak a lángok oltásán – írja az MTI.

Mezőtúrról, Karcagról, Kisújszállásról, Püspökladányból és Szolnokról érkeztek önkormányzati és hivatásos tűzoltóegységek, hogy megfékezzék a lángokat. A munkájukat a szolnoki katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei és önkéntesek segítik. 

Száraz fű és a Berettyó melletti terület egy része ég, de a lángok átterjedtek a Körös-Maros Nemzeti Park területére is. A helyszín közelében levő tanyák jelenleg nincsenek veszélyben. 

Itt az apokalipszis: Fákat csavart a vihar Fertőszentmiklósnál

július 25., 17:51 Módosítva: 2015-07-26 09:24:20
4

Fákat csavart ki és faágakat tépett le a jégesővel, felhőszakadással és viharos erejű széllel lecsapó felhőszakadás szombat délután a Fertőhomok, Hegykő és a 85-ös út által határolt területen – írja az MTI.

Az MTI tudósítója kicsavart jelző oszlopokat, Fertőszentmiklós irányába Pereszteg után leszakadt felsővezetéket is látott a 85-ös úton. Több autó az út szélére állt, amíg a vihar csillapodott.

Megölte fiait, búcsúlevelet írt, majd öngyilkos lett

mzd
július 25., 12:55 Módosítva: 2015-07-26 07:44:01
5

A mentőszolgálat munkatársai július 25-én, szombat reggel tettek bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon arról, hogy egy hevesi otthonban három holttestet találtak. Mint kiderült, az apa megölte két fiát, majd magával is végzett - olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök azonnal megjelentek a családi házban és megkezdték a helyszíni szemlét és adatgyűjtést, melynek keretében kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 6 és 12 éves kisfiúk halálát idegenkezűség okozta. A 35 éves férfi önkezűleg vetett véget életének. A helyszínelést végző rendőrök az egyik szobában megtalálták az elhunyt férfi búcsúlevelét, amelyben megindokolta tettét.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a férfi halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indított.

FRISSÍTÉS

A Heol úgy tudja, a férfi már régóta nem élt együtt gyermekei anyjával - a válás egyik oka is erőszakos, agresszív viselkedése volt. A Blikk információi szerint a gyerekek láthatáson voltak az apánál, a holttesteket pedig az édesanya fedezte fel, amikor értük ment.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézze meg belülről az ország leghírhedtebb bordélyait

július 24., 19:59 Módosítva: 2015-07-25 20:28:16
28

Óvszerek között matató rendőrök, leopárdmintás cuccban idegesen tipegő lányok, hátrabilincselt kezű kopasz nehézfiúk, összegyűrt papírzsepik vagy épp egy méretes műbráner a szekrény polcán. Ilyen finom részleteket rejtenek azok a rendőrségi felvételek, amelyek bordélyházak felszámolását mutatják be a jogkövető állampolgároknak. Ha mindig is kíváncsi volt, hogyan fest belülről egy kupi, de soha nem mert elmenni, ezt az összeállítást önnek találták ki!

Az utóbbi időben komoly hagyománya lett Magyarországon az illegális bordélyházak működtetésének. A rendőrségi hírek alapján a legtöbben családi házakat pofoztak ki a cél érdekében, de olyanok is akadtak, akik álca gyanánt éjszakai klubokban vagy masszázsszalonokban rendezkedtek be. Mindjárt mutatunk is pár példát.

A rendőrök 2012 szeptemberében ütöttek rajta egy rédicsi night clubbon. A helyet egy házaspár üzemeltette, akik az ismerőseik között, illetve apróhirdetések útján toboroztak „konzumhölgyeket”. Velük szabályos munkaszerződést kötöttek, bejelentették őket az illetékes hatóságokhoz, jelenléti ívet vezettek munkaidejükről, sőt még az adót is befizették utánuk. Arra viszont már csak a nyomozás derített fényt, hogy a lányok munkakörébe az is beletartozott, hogy a tánc mellett szexet is ajálnjanak a vendégeknek. Az „extra szolgáltatás” anyagi vonzatát a házaspárral együtt őrizetbe vett pultosnál kellett leszurkolni, majd indulhatott is a móka az emeleten lévő szobákban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lezuhant és meghalt egy férfi a fővárosban, egy építkezésen

MTI/velvet
MTI/velvet
július 24., 19:05 Módosítva: 2015-07-24 19:05:40
3

Lezuhant és meghalt egy férfi a főváros XI. kerületében egy építkezésen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek délután az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan körülmények között a Kányakapu utcában a magasból egy teraszra zuhant egy 36 éves ott dolgozó férfi, aki a helyszínen életét vesztette.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: 3-4 méterről zuhant le a férfi, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

1200 fegyvert és 2 tonna lőszert találtak egy halott titkosügynök űrlény lakásában

július 24., 18:50 Módosítva: 2015-07-25 17:54:45
233

Múlt hét pénteken a helyi rendőrök egy kocsiban egy oszló hullát találtak Los Angeles Pacific Palisades kerületében. Az eset ugyan szokatlan volt és némileg morbid, igazán szürreális fordulatot csak azután vett, hogy azonosítani tudták az elhunytat - írja az LAist.

Jeffrey Lash bomló testére találtak rá, a holttestet a férfi menyasszonya, Catherine Nebron azonosította. Mivel nem tudták megállapítani, hogy a férfi mitől halhatott meg, a rendőrök kimentek Nebronék házához, ahol elkezdődtek a hihetetlen események.

Távolról sincs vége, olvasson még

Feladta magát a nő, aki 52 éve megölte a csecsemőjét

július 24., 13:44 Módosítva: 2015-07-25 07:36:04
2

Melody Casson 52 éven át hordozta magában a szörnyű titkot, de végül győzött a lelkiismerete. Elismerte, hogy 15 éves korában ő maga ölte meg kisbabáját, mert nem tudta elviselni, hogy egyfolytában sír, és nem hagyja aludni a családot. A most 67 éves brit asszony a Daily Mail szerint egy párnával hallgattatta el Wayne nevű gyermekét, aki csupán 18 napig élt.

„El akarok mondani valamit. Amikor 15 éves voltam, született egy kisbabám, de csak sírt, sírt és sírt szakadatlanul. Egy párnát tettem az arcára, és megfojtottam. Azt mondtam, hogy csak baleset volt, de nem így történt. Én öltem meg. Akkor még iskoláslány voltam. Ezzel a tudattal kellett leélnem az egész életemet. Többé nem tudom elviselni ezt a fájdalmat.” – vallotta be a rendőröknek az asszony, aki korábban azt állította, hogy alvás közben véletlenül ráfeküdt babájára.

Melody Casson 1963-ban a szülei házában lakott a leicesteri Braunstoneban. Édesapja rákos volt, ezért pihenésre volt szüksége, testvérének és annak vőlegényének pedig másnap korán kellett kelnie a munka miatt. A nő nem akarta zavarni őket, ezért először kivitte keservesen síró babáját a kanapéra, ám sehogy sem tudta megnyugtatni őt. Ezért fogott egy párnát, és Wayne arca elé tette. A csecsemő egy idő után elhallgatott, anyja azonban először nem gondolta, hogy meghalt. Erre csak akkor eszmélt rá, amikor meglátta, hogy teljesen elfehéredett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ámokfutó lövöldözött egy louisianai moziban: 3 halott, 9 sebesült

július 24., 12:32 Módosítva: 2015-07-24 15:55:30
10

Egy 58 éves férfi csütörtökön este válogatás nélkül kezdett tüzelni a nézőkre a Louisiana állambeli Lafayette egyik mozijában. A CNN szerint az ámokfutó két embert megölt, kilenc másikat pedig megsebesített, majd magával is végzett.

A Gran Theater mozi egyik termében több mint százan nézték a Kész katasztrófa című vígjátékot, amikor az 58 éves fehér férfi egyszer csak felállt a székéből és lövöldözni kezdett. A teremben hatalmas pánik tört ki, a nézők szó szerint az életükért futottak. Köztük volt két tanár is, akik igazi hősként viselkedtek. A támadó az egyikükre tüzelt, de társa a golyó elé vetette magát, ezért az a feje helyett csak a nő lábát találta el. A sebesült tanár ezután a fájdalommal nem törődve elvergődött a tűzriasztóig, majd megnyomta a gombot, hogy figyelmeztesse a többi nézőt a veszélyre.

„Láttam a vérző lábú embereket, akiket meglőttek. Mondtam is magamnak: olyan, mintha egy filmben lennénk.” - idézte fel később Paige Bearb, az egyik szemtanú.

A rendőrség közlése szerint a magányos elkövetőt már azonosították, de kilétét még nem hozták nyilvánosságra. A férfi kocsiját a mozi parkolójában találták meg. Átvizsgálása során egy gyanús csomagra bukkantak, amit a tűzszerészek megsemmisítettek. Egyelőre nem tudni, hogy az ámokfutót mi motiválta. A nyomozásba az FBI is beszállt.

Férfiholttestet vitt a Duna

július 24., 11:26 Módosítva: 2015-07-25 09:04:17
2

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik: ismeretlen személy rendkívüli halála miatt nyomoznak – írja a police.hu.

Július 11-én Ercsi, Sinatelepnél, a Dunában sodródó holttestet vettek észre. A férfi személyazonossága ismeretlen, és nem voltak nála olyan tárgyak, amelyek alapján azonosítható lett volna. 

Az elhunyt ismertetőjelei: körülbelül 180 centiméter magas, 25-40 év közötti, 1-1,5 centiméter hosszú, sötét, egyenes szálú haj, bal fülében aranynak látszó, középen áttetsző fehér kővel kirakott fülbevaló volt, világos drapp, 28-as méretű nadrágot viselt, amelybe barna színű, csíkos öv volt fűzve.   

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja  a Gárdonyi Rendőrkapitányságot a 06-22-355-003-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.