horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Még életben volt a zalaegerszegi lány, amikor volt barátja a nyakát szurkálta

6 órája Módosítva: 2015-11-30 21:34:54
73

Édesanyja és nővérei nem, csak a meggyilkolt zalaegerszegi lány édesapja kereste gyereke gyilkosának tekintetét, de B. Barnabás egyetlen pillanatra sem nézett fel. Mindvégig leszegett fejjel hallgatta a vádlottak padján, hogy volt szerelme családtagjai és legjobb barátnője tanúként beszéltek a bírónak arról, hogy a fiatalok kapcsolata

olyan volt, mint egy teljesen normális és átlagos diákszerelem.

Hétfőn kezdődött annak a 22 éves fiatalembernek a büntetőpere, aki 2015. április 11-én a zalaegerszegi Parkerdőben megölte volt barátnőjét. B. Júlia  aznap este, utoljára szeretett volna találkozni a fiúval. Teljesen le akarta zárni a kapcsolatot, úgy, hogy ezt B. Barnabás is megértse, de a fiúban átkattant valami.

Távolról sincs vége, olvasson még

A rabszállító őr a busz hátsó ülésén erőszakolta meg a nőt, társa pedig szó nélkül végignézte

vik
8 órája Módosítva: 2015-11-30 20:20:11
0

Szövetségi per indult az ellen a Rikers Island-ben dolgozó büntetés-végrehajtási felügyelő ellen, aki megerőszakolt egy női rabot a rabszállító buszban, írja a Gawker.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megszúrtak egy férfit egy dohánybolt előtt

12 órája Módosítva: 2015-11-30 17:02:22
1

A rendőrség közleménye szerint reggel 7 óra körül az elkövető megszúrt egy férfit a 18. kerületi Csontváry Tivadar utcai dohánybolt előtt. A mentősök elvitték a sérültet. A rendőrök keresik a támadót. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Ide kattintva megnézheti a késelés helyszínét. 

Életfogytiglant kaphat a 18 éves lány megölése miatt az ivádi baltás gyilkos

12 órája Módosítva: 2015-11-30 14:58:53
0

A 38 éves K. Zsolt még márciusban végzett a fiatallal Ivád külterületén. Előbb egy baltával sújtott le a fejére, majd beszállt az autójába és elgázolta magatehetetlenül haldokló áldozatát. A Heves Megyei Főügyészség a kegyetlen gyilkosság miatt életfogytig tartó fegyházbüntetés kért a férfira – derül ki hétfői közleményükből.

A vádirat szerint K. Zsolt korábbról már ismerte az egyébként zárkózott természetű lányt, akit március 5-én Salgótarjánban szólított le, hogy szívesen hazafuvarozná. A fiatal nem fogott gyanút, ezért beült mellé az autóba. A férfi Mátraterenye után azonban lekanyarodott a 23-as főútról, és egy földútra hajtott, majd körülbelül 500 méterrel arrébb, Ivád külterületén, a Hideghegy-dűlőben állt félre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kerékpárost ütött el egy autó Tiszalöknél

tegnap, 21:20 Módosítva: 2015-11-29 21:21:05
0

Kerékpáros ütközött személyautóval Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Tiszalök-Újtelepet Tiszalök-Kisfástanyával összekötő úton. Az első helyszíni információk szerint a kerékpárost a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a személyautó utasai nem sérültek meg a balesetben. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók fényárboccal világítják meg a balesettel érintett útszakaszt a rendőrségi helyszínelés időtartama alatt. (Katasztrófavédelem)

Öngyilkossággal fenyegetőzött egy ember Zuglóban

tegnap, 21:05 Módosítva: 2015-11-29 21:38:20
0

Információink szerint vasárnap este egy ember a XIV. kerületbnen öngyilkossággal fenyegetőzött az Ungvár utcában. Az embert a TEK munkatársai elvitték a helyszínről. Az esetről nem sokat tudni, egy olvasó az Indexnek arról számolt be, hogy valaki fegyverrel fenyegetőzik az utcában. Túszdrámáról is lehetett olvasni, erről nincsenek információink, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre. Kerestük a rendőrséget, ha pontosabb tájékoztatást kapunk, frissítjük a posztunkat.

Update: Válaszolt a BRFK. "A BRFK munkatársai biztonsági intézkedést végeztek és egy embert a mentők kórházba szállítottak" - mondta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

Úton fekvő férfit gázolt egy kamion Tolna megyében

tegnap, 20:02 Módosítva: 2015-11-29 20:02:48
0

A 65-ös számú főút 13. kilomterszelvényénél, Zomba és Kéty között 2015. november 29-én 16 óra 50 perckor egy Fiat típusú tehergépkocsi elgázolt egy eddig ismeretlen okból az úton fekvő férfit. A baleset következtében az 54 éves kétyi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett halad a forgalom a helyszínelés idején. (Police.hu)

Nem rabolták el a gáncsapáti lányt, csak Pestre ment hétvégézni

tegnap, 19:11 Módosítva: 2015-11-29 19:11:42
0

Az interneten krimibe illő történetnek állították be B. Gabriella eltűnésének körülményeit. A valóság ezzel szemben az, hogy a 21 éves gencsapáti lány pénteken elindult otthonról iskolába, de ehelyett Szombathelyen felszállt egy Budapestre induló vonatra és a fővárosban, egy ismerősénél töltötte a hétvégét. Gabriella 2015. november 29-én haza ment. A lányt a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, vele kapcsolatban bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel. (Police.hu)

Az iskolából ugrott ki egy rablóüldözésre egy tanár

tegnap, 14:56 Módosítva: 2015-11-29 14:56:58
13

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat D. Roland 18 éves budapesti lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 26-án 10 óra 25 perc körüli időben a Budapest VII., Rózsák terén odament a sértetthez, kikapta kezéből mobiltelefonját, kabátzsebéből kivette pénzét, majd a táskájából eltulajdonította hangszóróját. Amikor a gyanúsított távozni akart, a sértett számon kérte, akit egy alkalommal megütött, illetve szóban megfenyegetett, hogy megkéseli, majd elhagyta a helyszínt. A sértett egy közeli iskolába ment, ahonnan értesítette a rendőrséget. Egy ott dolgozó pedagógus segítségével autóval követték D. Rolandot a Budapest VIII., Kőbányai útig, ahová megérkeztek a rendőrök. A járőrök a férfit elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. (Police.hu)

Halálra vertek egy férfit Várpalotán

tegnap, 13:56 Módosítva: 2015-11-29 13:56:23
22

Belehalt sérüléseiben egy harminc év körüli férfi, akit szombat éjszaka vertek meg egy várpalotai szórakozóhelyen, írja a Veol.

A rendőrség honlapja szerint a férfit 2015. november 28-án  hajnalban szállították kórházba a mentők egy várpalotai utcáról, ám még aznap elhunyt. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés vádjával három férfit vett őrizetbe az ügy kapcsán, ők elismerték a bántalmazást.

A Veol információi szerint az áldozat egy székesfehérvári koncert után ment be egy várpalotai szórakozóhelyre, és onnan távozva, az utcán került szóváltásba a gyanúsítottakkal.

A lapnak nyilatkozott a megyei mentőszolgálat mentésvezetője is, Somlai Artúr elmondta, hogy hajnali négykor riasztották őket az utcán fekvő sérült férfihoz, akin fejsérülést láttak, és gyenge életjeleket mutatott. A helyszínen megkezdték az újraélesztést, és ezt folytatva szállították be a veszprémi kórház intenzív osztályára.

Egy láda sörért lopott az ügyészségről

tegnap, 12:03 Módosítva: 2015-11-29 12:03:35
3

Fogadásból és rajoskodásból nyúlta le a Kalocsai Járási Ügyészség nemrég átadott épületének díszláncát egy hajósi férfi, írja a Baon.

A gyanúsított a sörök elfogyasztása nélkül is elég homályos elmével mérte fel a helyzetet, ugyanis az ügyészség körbe van kamerázva, így egyértelmű volt a lebukás.

Az egyik felvételen látszik is, ahogy egy párral együtt, nyakában a díszlánccal sétál az épület mellett, november 22-én hajnali egy óra körül.

A hajósi férfit  a rendőrök előállították, vallomásából derült ki, hogy tettét egy láda sörért, fogadásból követte el. Lopás miatt indítottak ellene eljárást.

Feljelentették a jótékonysági sütivásárt Győrben

tegnap, 11:05 Módosítva: 2015-11-30 11:06:55
112

Idén már negyedik alkalommal rendezték meg  a győri jótékonysági süteményvásárt, ahol cukrászatok által felajánlott, és házi készítésű édességeket lehet vásárolni, írja a Kisalföld.

Ezúttal a becsületkasszába került összegekből a Gyermekmentő Alapítványt segítették volna, hogy meg tudjanak vásárolni egy igen drága újraélesztő készüléket.

Valakinek azonban ez nem tetszett, ezért feljelentette a Dunakapu téren felállított vásárt, a kiérkező Nébih ellenőr pedig betiltotta a házi sütemények árusítását, ezzel jelentősen visszavetve a lehetséges bevételt.

A történtek óriási felháborodást váltottak ki a város lakóiból. Mondjuk joggal.

Horror: élve eltemetett csecsemőt találtak egy bicikliúton

tegnap, 10:18 Módosítva: 2015-11-30 10:02:40
13

Hálaadás másnapján érkezett egy telefonhívás a comptoni sheriff irodájába, hogy a város egyik folyómenti szakaszánál, a 136. utca és a Slauter sugárút között csecsemősírást hallani, írja az LA Times.

Két rendőrtiszt ment ki a megadott helyszínre, ahol az egyre tompuló sírás alapján még sikerült időben megtalálniuk az újszülött kislányt, a folyópart melletti bicikliút egyik repedésében. A babát aszfaltdarabokkal és törmelékkel temették be.

A kislány az orvosi vizsgálatok alapján  három vagy négy napos lehetett, amikor rátaláltak. Jelenleg is kórházban van, állapota stabil.

A comptoni rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Autóval hajtottak át egy 9 éves kislány lábain Szegeden

tegnap, 09:15 Módosítva: 2015-11-29 11:16:17
0

A rendőrség keresi azt a nőt, aki autójával áthajtott egy zebrán átkelő kilencéves kislány lábán, írja a Délmagyar.

A baleset Szegeden, az Alsóvárosi általános iskolához közel történt. Natália (akinek édesanyja kérésére csak keresztneve nyilvános) így emlékezett a történtekre:

„Egy fekete autó megállt, és átengedett. Amikor a zebra felénél jártam, hirtelen ott volt egy szürke kocsi. Megtorpantam, megijedtem, az autó pedig átment mindkét lábamon. Oldalra estem."

Az autót vezető nő megállt, és megkérdezte az elütött gyereket, hogy jól érzi-e magát, majd amikor a kislány elindult az iskola felé, ő is továbbhajtott. Ám a rendőrség szabálysértési eljárást indított az ügyben, így szeretnék meghallgatni az ügyben.

Natáliát az eset után kórházba vitték, ahol kiderült, szerencsére nem tört el a lába, és zúzódásai azóta teljesen meggyógyultak.

Halálos baleset történt a XIII. kerületben

tegnap, 07:14 Módosítva: 2015-11-29 07:14:14
0

2015. november 29-én 4 óra tájban egy teherautó és egy személyautó ütközött össze ismeretlen körülmények között Budapesten, a Hegedűs Gyula utca és a Csanády utca kereszteződésében, írja a police.hu.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Agyonlőttek négy rendőrt a gízai piramisoktól nem messze

november 28., 16:36 Módosítva: 2015-11-28 16:36:33
0

Motorkerékpáron érkezett álarcos elkövetők a világhírű szakkarai nekropolisz mellett elvezető főúton, az Ahmad Zuveil hídon rendőrökre támadtak Egyiptomban, és négy rendőrt megöltek. A terroristáknak sikerült elmenekülniük, az áldozataiktól zsákmányolt M4 típusú gépkarabélyokkal együtt. A gízai piramisokhoz vezető, termőföldekkel és pálmaligetekkel szegélyezett főút mentén több üdülőközpont is található, amelyek közkedvelt alternatívát nyújtanak a zsúfolt fővárosból elvágyóknak. Ugyancsak itt áll a lépcsős piramis néven ismert világhírű Dzsószer-piramis. A környéket lezárták; a biztonsági erők hajtóvadászatot indítottak az elkövetők után. A támadást egyelőre egyik milícia sem vállalta magára. (MTI)

Négyfős társaság fosztott ki egy ájult részeget a Teréz körúton

november 28., 15:23 Módosítva: 2015-11-28 15:23:55
0
20152811143828
Fotó: Police.hu

A fenti képen látható társaság és egy negyedik társuk még október 11-én reggel ötkor használták ki a Teréz körúton egy ember védekezésre képtelen állapotát, értsd azt, hogy valószínűleg félájultra itta magát, és a földön fekvő embert kifosztották, elvették a pénztárcáját. Amikor a férfi vissza akarta szerezni, akkor a társaság három tagja, két férfi és egy nő lefogták, míg a negyedik, egy szintén nőtag elmenekült. A rendőrség keresi a fosztogatókat, a külsejükről erre talál bővebb információkat

Tűzoltók mentettek egy súlyosan sérült kisfiút a Holdvilág-ároknál

november 28., 14:28 Módosítva: 2015-11-28 15:17:39
0

Gerinchordágyon hoztak le egy súlyosan sérült kisfiút a pilisi Holdvilág-árok egyik nehezen megközelíthető helyéről a pomázi és szentendrei tűzoltók, írja az Origó.

A tíz év körüli gyerek elesett, ekkor sérült meg, elképzelhető, hogy belső vérzése van. Állapotát a mentők a helyszínen stabilizálták, majd kórházba szállították.

Sokkoló videó: a második emeletről zuhant ki egy óvodás

november 28., 12:46 Módosítva: 2015-11-29 08:14:51
3

Egy kazahsztáni óvoda második emeletéről esett a betonra egy kisfiú, és mindezt az épület egyik biztonsági kamerája is rögzítette, tudósít a Mirror.

A felvételen látszik, amint a gyerek lezuhan, ám szinte hihetetlen módon képes felállni. A kijárat felé botladozó fiúnak végül egy férfi próbált segíteni, ám az nem derül ki a felvételről, hogy az illető tisztában van-e azzal, mekkorát esett a kisgyerek.

A fiút később a helyi gyermekkórházba szállították, ahol közepesen súlyosnak minősítették az állapotát. Az egyelőre nem tisztázott, hogyan esett ki az óvoda ablakán.

Vigyázat, a videó egyeseket érzékenyen érinthet!

A felvétel, amit soha nem akar látni saját biztonsági kameráján

november 28., 11:29 Módosítva: 2015-11-29 13:37:20
6

A képsort, amit a New York-i család valószínűleg sokáig nem felejt majd el, tulajdonképpen nem is egy klasszikus biztonsági kamera rögzítette, hanem egy sima videófelvevő, amit a feleség azért kapcsolt be éjszakára, hogy figyelhesse a másik ágyban alvó három gyermekét, írja a Huffingtonpost.

A felvételen egy betörő látszik, aki késsel a szájában, szinte centiméterekre az alvó családtagoktól mászkál négykézláb a hálószobájukban éjszaka, majd elemel egy mobiltelefont. A férfit egyébként a házban felszerelt biztonsági kamerák is rögzítették.

A neve elhallgatását kérő nő elmondta, félálomban érzékelte is, hogy valaki az ágyuk körül motoszkál, de azt gondolta valamelyik gyermeke az. A betörőt végül a felébredő férj riasztotta el, most a kamerák képe alapján keresik a rendőrök.

Ámokfutó lövöldözött egy coloradói klinikán, hárman meghaltak

november 28., 09:40 Módosítva: 2015-11-29 11:43:28
0

Hárman - köztük egy rendőr - meghaltak, kilencen pedig megsérültek, amikor egy férfi lövöldözni kezdett a Colorado Springs-i Planned Parenthood klinikán november 27-én, tudósít a BBC.

A rendőrség információi szerint a gyanúsított egy észak-karolinai férfi, Robert Lewis Dear, aki egyelőre ismeretlen okból nyitott tüzet az épületben, ahol több ember is bent rekedt.

A helyszínre érkező rendőrök közül öten is megsérültek a tűzpárbajban, egy 44 éves tiszt, Garrett Swasey pedig életét vesztette. A két civil áldozat nevét még nem hozták nyilvánosságra.

A szemtanúk szerint Dear táskákkal ment be az épületbe, ezért a rendőrök robbanóanyagokat is kerestek a helyszínen.

A férfit végül az épületbe bejutó rendőrök rávették, hogy adja meg magát, majd letartóztatták.

A klinika közleményt adott ki, amely szerint még vizsgálják, hogy a támadás az intézmény ellen irányult-e. Ennek egyik oka lehet, hogy a Planned Parenthood több mint 700 klinikája az USA legnagyobb, abortuszt végző hálózata.

Fegyverrel is lőtt már feleségére a kézigránátos férj

november 28., 08:50 Módosítva: 2015-11-28 14:34:03
2

Ahogy azt a Velvet is megírta, a mezőhegyesi P. Béla 2015. november 26-án sajátos módon, egy kézigránáttal igyekezett pontot tenni egy családi vita végére. Felesége életét a helyszínen épp intézkedő rendőr mentette meg, és bár a nő súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosoknak sikerült megmenteniük a karját, írja a Bors.

A megtámadott feleség már nem először került életveszélybe, ugyanis a 61 éves férfi korábban már fegyverrel is rálőtt, írja a lap a férfi környezetéből származó információkra hivatkozva.

Bár az egyelőre nem tiszta, milyen fegyverrel támadt a nőre (sőt, hogy egyáltalán elsütötte-e, vagy csak fenyegetőzött), mindenesetre az eset után a férfi három hónapig szegedi lakásukban volt házi őrizetben, majd egy hónapos távoltartási végzést hoztak ellene, és nem mehetett felesége közelébe.

Nem foghatják a gumikra a debreceni házaspár halálát

november 27., 18:26 Módosítva: 2015-11-28 11:49:52
8
Az eltérő gumiabroncsoknak a balesetben nem volt szerepük, azt az eltúlzott sebesség okozta

– összegezte a pénteki tárgyaláson az ügyész, hogy 2014. nyarán miért sodródott át a 2-es főúton egy Audi a szembe jövő sávba és csapódott frontálisan egy Hondába. 

A totálkárosra törött autóban a Debreceni Egyetem Angol–Amerikai Intézetének docense és férje azonnal meghalt. A hátsó ülésen utazó 13 éves kislányuk, 12 éves barátnője és annak édesanyja túlélte a balesetet, de a nő máig nem épült fel teljesen. Az Audi szécsényi sofőrje sérülés nélkül úszta meg az ütközést. Az ügyészség halálos közúti baleset  gondatlan okozásával vádolja.

defekt miatt volt más a negyedik gumi

Legelőször a Tortalcar szúrta ki, hogy az Audin más mintázatú, bordázatú és típusú gumik voltak, amiről a szécsényi fiatal mit sem tudott. A kocsit ugyanis egyik kollégájától kapta kölcsön egy nappal a baleset előtt.

Egész nyáron téli gumikkal mentem, mert azt akartam, hogy elkopjanak. Németországba tartottam, amikor defektet kaptam, ekkor került rá egy nyári gumi. Ákosnak elmeséltem mi történt, de azt nem mondtam, hogy egészen pontosan milyen gumit tettem a kocsira. Németországból egyébként együtt jöttünk haza, és végig Ákos vezetett

– mondta az Audi tulajdonosa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a rendőr volt a legnagyobb hős a héten

november 27., 16:47 Módosítva: 2015-11-27 18:03:54
2

Jegyinák János volt az a rendőr, akit csütörtökön egy mezőhegyesi családhoz riasztottak. Egy nő kért segítséget a rendőrségtől, mert totálisan elborult férje reggel óta fenyegette. Miközben a körzeti megbízott próbált igazságot tenni, a férfi egy kézigránáttal is megkínálta az asszonyt. A rendőr viszont észnél volt, és amint meglátta, hogy mire készül a férj, mindenkit a földre rántott, de a nő még így is súlyos sérülést szenvedett.

Hőstettéért pénteken személyesen Pintér Sándor belügyminisztertől vehette át a Szent György Érdemjelet és a police.hu szerint jutalmat is kapott, ami, reméljük, nagyon sok pénzt jelent.

Kettős nemi erőszak történt Győrben

november 27., 14:59 Módosítva: 2015-11-28 10:29:18
0

Előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki november elején egy

pár sérelmére követett el szexuális erőszakot

Győrben – írja a 24.hu.

A 42 éves támadó a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség pénteki tájékoztatása szerint egy bokros részen támadt rá egy párra az 1-es főúton. A férfit fejbe ütötte egy üveggel, majd őt és partnerét is megfenyegette késsel.

Egyelőre nem derült ki, hogy ezután pontosan mi történt, de az ügyészség úgy fogalmazott:

irányában megvalósuló szexuális tevékenység kifejtésére kényszerítette, illetve megverte őket.

Az ügyészség közlése szerint egy többszörösen büntetett előéletű férfiról van szó, akinek nincs bejelentett lakhelye, ezért a bűnismétlés veszélyén kívül tartani lehet attól is, hogy elszökne vagy elrejtőzne, esetleg megpróbálná befolyásolni a tanúkat, ezért indítványozták előzetes letartóztatást.

Betlehemes jászolban hagyta a gyerekét, de szerencsére megtalálták az újszülöttet

november 27., 09:48 Módosítva: 2015-11-27 09:48:35
0

Az anya egy templom előtti jászolban hagyta magára a gyerekét Queensben. A nő megússza az egészet, mivel az amerikai törvények megengedik, hogy a 30 napnál fiatalabb babákat jogi következmények nélkül elhagyják az anyák. Templomoknál, kórházaknál, tűzoltóságoknál és a rendőrségi épületeknél döntethetnek úgy, hogy kiteszik az újszülött gyereküket. Az ismeretlen nő pedig egy templom előtti betlehemes jelenethez rakta le a törölközőbe csavart babát. A People egy videót is megosztott, amin a nő egy 99 centes, vagyis az itthoni százforintos boltban megvette a törölközőt, majd 15 perccel később a templom előtt hagyta a gyerekét. A gondnok hallotta meg a sírást, a pár órás babát megtalálták. 

Kigyulladt egy elhagyatott budai épület

november 27., 07:36 Módosítva: 2015-11-27 07:36:55
0

A 12. kerületi Szamóca utcában tűz ütött ki egy 800 négyzetméteres épületben. Egy ideig a fogaskerekű sem közlekedett, de már megindulhatott a forgalom – írja a Katasztrófavédelem. Az elhagyatott irodaház tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. Ketten tartózkodtak az épületben, őket füstmérgezéssel és égési sérülésekkel kórházba szállították.

16 évet ült ártatlanul a Könnycseppes erőszakoló helyett

november 26., 19:11 Módosítva: 2015-11-27 15:35:36
11

Az amerikai Luis Lorenzo Vargast 1999-ben ítélték 55 év börtönre három rendbeli nemi erőszakért. Most kiderült, hogy nem a valódi bűnöst kapták el, ugyanis a DNS teszt alapján legalább az egyik eset a Könnycseppes erőszakoló néven elhíresült férfihez köthető, akit az elmúlt húsz évben 39 támadással hoztak összefüggésbe, legutóbb 2013-ban. Luis Lorenzo Vargast hétfőn, 16 év után szabadon engedték.

Ő már elítélésekor figyelmeztetett, hogy az igazi tettes nem fog leállni, és igaza is lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Baleset miatt lezárták a Petőfi hidat

november 26., 18:25 Módosítva: 2015-11-26 18:25:16
0

Két autó ütközött össze a Petőfi hídon, a Budáról Pest felé vezető úton, tudósít a katasztrófavédelem honlapja.

A balesetről a BKK Facebook oldala is ír, mivel a híd lezárása az ott közlekedő autóbuszok, illetve a4-es és a 6-os villamosok menetrendjét is befolyásolja.

A balesetben az eddigi információk szerint nem sérült meg senki, de óriási a torlódás.

Tízzel is halálra lehet gázolni egy családot

november 26., 16:57 Módosítva: 2015-11-27 13:21:05
2

Az igazságügyi szakértői vélemény szerint a lengyel sofőr biztos, hogy nem látta a zebrán átkelő nagymamát és babakocsiban ülő unokáját, akiket az egyik tiszaújvárosi kereszteződésben sodort el – értesült a Velvet megbízható forrásból.

tiszaújvárosi gázolás1
Fotó: Police.hu

A család szeptember 14-én reggel indult vásárolni az egyik helyi nagyáruházba, amikor a kamion kanyarodás közben maga alá gyűrte a nagymamát és a 17 hónapos kislányt. A balesetet csak a gyerek édesanyja élte túl. 

A rendőrség most zárta le a nyomozást, de információnk szerint az még most sem tisztázott, hogy a család honnan hova akart eljutni. Az egyik szemtanú szerint ugyanis a család az áruház oldaláról indult át az úttesten, az édesanya viszont pont fordítva emlékszik. Ez már csak azért is lényeges kérdés, mert a szakértő szerint ha az áruház felől mentek, akkor

a család végig a kamionos holtterében volt,

vagyis egyáltalán nem látta az anyát, a nagyszülőt és a kisgyereket. Ha viszont az ellenkező oldalról indultak, akkor

a sofőr csak az átkelés pillanatában láthatta a családot, a zebrán viszont már nem.

A kamionos egyébként azt vallotta, hogy nem látta a gyalogosokat. Úgy tudjuk, a nyomozás alatt az is kiderült, hogy a sofőr legfeljebb 10 km/órás sebességgel kanyarodott, amikor elsodorta a nagymamát és unokáját. Mint ahogy az is, hogy nem ivott és a kötelező pihenőidőt is betartotta.

A lengyel férfit a bíróság november elején szabadlábra helyezte, így a sofőr hazamehetett.