horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Tinilány is dolgozott a miskolci kupiban

tegnap, 21:44 Módosítva: 2015-05-25 21:50:36
1

Egy 16 éves lánnyal is kéjeleghettek a kuncsaftok a Miskolci Rendőrkapitányságtól pár méterre lévő bordélyházban, amire a napokban csaptak le az egyenruhások –írta a Blikk.

üres
Fotó: police.hu

A masszázsszalonnak álcázott kupit D. János (47) és O. Lajos (43) indította be tavaly nyáron. A gondolat az utóbbi férfi fejéből pattant ki, amikor éppen egy prosti szolgáltatásait élvezte. A részletek kidolgozásával nem sokat vesződött, rögtön meg is kérte a rajta ügyködő Lilit, hogy dolgozzon neki. Mivel a lány nem tudta kitermelni a rezsit, később elkezdtek kolléganőket felhajtani. Közöttük állítólag olyan is akadt, aki alig volt 16 éves. Az üzlet azonban nem ment túl jól. A Blikk információi szerint az egyik gyanúsított elpanaszolta a rendőröknek, hogy a sok költség miatt havonta alig 120 ezer forintot tudtak szakítani.

Lemészárolta családját a brit Rozsomák

tegnap, 17:56 Módosítva: 2015-05-25 18:39:10
2

A 21 éves Jed Allen Rozsomáknak képzelhette magát, amikor a New York Daily News beszámolója szerint egy késsel halálra szúrta édesanyját, a nő barátját és 6 éves húgát Angliában.

Jed Allen teljesen odáig volt a X-Men képregények és filmek Rozsomákjáért. Olyannyira, hogy az Instagramon közzétett fotóján steak késekkel pózolt, amiket úgy tartott, mintha kedvenc karakterének karmai lennének.

Szombaton aztán felkelt, és egy késsel ölte meg édesanyját, Janet Jordant, annak barátját, Philip Howardot és csupán 6 éves kishúgát, Derrin Jordant. Holttestüket a rendőrök találták meg didcoti családi házukban. A férfi a mészárlás után elmenekült, a rendőrség hajtóvadászatot indított utána, de eddig nem akadtak a nyomára.

Levideózták, ahogy lezuhan a négytagú család

tegnap, 16:48 Módosítva: 2015-05-25 17:44:30
19

A rendkívül szomorú felvételt egy rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette Atlantában. A négytagú család egy autópályára zuhant le a kisrepülővel, mindannyian meghaltak - számolt be az Indepedent. 

A baleset egy hónapja történt, de a videót csak most tették közzé. A repülőt az 53 éves Greg Byrd vezette, aki a menyasszonyával, Jackie Kulzerrel és két fiával tartott az Mississippi Egyetemre, hogy részt vegyenek az egyik gyermeke, Robert diplomaosztóján.

A felvételen látható, hogy a kisrepülőgép alacsony szögben süllyed, majd eltűnik a horizonton.  Ezután sűrű, fekete füst száll fel. A rendőrkocsi rögtön a becsapódás helyszínére sietett, ahol több autós is döbbenten állt félre.

Az Independent szerint az édesapa folyamatos kapcsolatban állt a légiirányítókkal a tragédia előtt.
„Van egy kis gondom az emelkedéssel. Le fogunk zuhanni a kereszteződésnél” – ezek voltak az utolsó szavai. A baleset pontos okait szakértők vizsgálják, az eredmény néhány hónap múlva várható.

Méhinvázió az M3-ason

tegnap, 15:51 Módosítva: 2015-05-25 19:07:20
7

Harminc méhcsalád nyerte vissza szabadságát, amikor hétfőn délután felborult az őket szállító utánfutó a sztráda 32-es kilométerénél – derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság beszámolójából.

A baleset a Nyíregyháza felé vezető oldalon történt, Gödöllő közelében, a babati pihenőnél. A műszaki mentést a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik, segítve a helyszínen dolgozó méhészek munkáját. A beavatkozás ideje alatt csak az egyik forgalmi sávban lehet közlekedni az érintett szakaszon.

„Egy terepjáró húzta az utánfutót, ami eddig ismeretlen körülmények között borult fel. A tűzoltók időben kiérkeztek a helyszínre, ahol vízpárával locsolták le a méheket. Ez számukra olyan, mintha esne az eső, ezért ösztönösen összegyűlnek. A méhészek így könnyen befogják őket" - mondta el a Velvetnek Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, aki szerint a kiszabadult méhek a forgalmat nem veszélyeztették.

Saját készítésű fegyvereivel lövöldözött egy férf Tiszafüreden

MTI/velvet
MTI/velvet
tegnap, 13:35 Módosítva: 2015-05-25 21:21:31
1

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Lajos ellen, az 56 éves férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették – tájékoztatott Szabó Zoltánaz MTI-t jelezve, hogy szakértők bevonásával vizsgálják a fegyverek eredetét, és azt is, hogy azok köthetők-e valamilyen bűncselekményhez.

A  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitánysághoz vasárnap éjszaka állampolgári bejelentés érkezett, a város egyik utcájából lövéseket hallottak. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a melléképület pincéjének falára lövöldöző tulajdonost.

Személyi sérülés nem történt, a rendőrök a melléképületben tíz gyári és házi készítésű lőfegyvert, nagy mennyiségű alkatrészt, továbbá ezer darabnál több különböző kaliberű lőszert találtak és foglaltak le, amelyek tartására és megszerzésére a férfi engedéllyel nem rendelkezett.

Megtagadja az alkoholelvonót a combinós gyilkos

tegnap, 08:05 Módosítva: 2015-05-25 15:17:56
30

A combinós gyilkosként elhíresült A. Áron 2014. augusztusban a Margit-híd budai hídfőnél a villamos alá lökött egy 74 éves idős nőt. Az emberöléssel gyanúsított férfi pere elkezdődött, az elmeszakértők szerint nem szenved elmezavarban, így beszámíthatónak minősül, és büntethető. A. Áron alkoholfüggőségben szenved és kényszergyógykezelésre szorul a szakértők szerint, amit a férfi visszautasított, mondván, hogy bármikor abba tudja hagyni az ivást.

A gyilkosság napján is ittas volt, előző nap engedték ki a János kórház pszichiátriáról, a szakértők szerint háromszáz méterig bírta ki alkohol nélkül. Azon a napon 6-8 féldecis rövidet ivott, amit energiaital követett, majd még több felest ivott. A gyilkosságot megelőző hetekben egy ABC-ben is incidens történt: a pulton lévő cukrot a szájába tömte, és állítólag visszatérve megütötte az eladót. A férfi a szakértők szerint hiszteroid és öntörvényű, agresszív és szadisztikus hajlamú, szociopatás életvezetésű, a Margit-híd környékén többeket is zaklatott, Sarka Katát is – írja a Bors.

Megszökött a vidéki pszichiátriáról egy beteg

május 24., 13:52 Módosítva: 2015-05-25 11:11:02
4

A férfi 2015. május 22-én - engedély nélkül - ismeretlen helyre távozott a dobai Csolnoky Ferenc Kórház Rendelőintézet Pszichiátriai Rehabilitációs és Szocióterápiás Osztályáról. A 49 éves gondozott személyleírása: 178 centiméter magas, sovány testalkatú, haja középhosszú, barna színű, arca borostás. Utolsó ismert ruházata: szürke színű melegítő felső, alatta kórházi pizsama, cipő - írja apolice.hu

eltűnt
Fotó: Police.hu

Az Ajkai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Pammer Attila tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), vagy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Hírközpontjába a 06-88/428-022-es telefonszámon, illetve a 107-es, 112-es segélyhívószám valamelyikén.

Kinyomta és megette a saját szemét a bedrogozott fiú

május 24., 13:21 Módosítva: 2015-05-25 11:54:39
38

A borzalmas történetről egy drogellenes konferencián számolt be a parlamenti képviselő - írja aBors.  Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kristálymet nevű kábítószer, ami igen súlyos függőséget képes okozni. Bár már eddig is rengeteg rémtörténetet lehetett hallani, hogy mi mindent követtek el a metamfetamin használók a drog hatása alatt, de Karen McNamara, az ausztrál liberális párt parlamenti képviselője egy horrorisztikus történetet mesélt el pénteken egy drogellenes konferencián. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kalapban lopnak a bűnözők

május 24., 09:44 Módosítva: 2015-05-24 09:47:28
6

Valami új divat terjeng a tolvajok között, vagy csak hirtelen sokan választják az álcázás eme rendkívül furfangos módját, de egy biztos, egyre több kalapos bűnözőt keres a rendőrség. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága 01210/971/2015. bűnügyi számon eljárást folytat lopás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2015. május 10-én egy Budapest XXI. kerületi telephelyre bement és onnan egy nyerges vontatót, egy pótkocsit és az azon lévő rakományt megpróbálta eltulajdonítani -írja a police.hu

kalap1
Fotó: Police.hu

Kalapos grafika készült az egy másik tettesről is , akit lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt keres a Tatai Rendőrkapitányság.

kalap2
Fotó: Police.hu

Születésnapján ölte meg lakótársát az esztergomi férfi

május 24., 08:35 Módosítva: 2015-05-24 08:35:18
5

A gyanú szerint az esztergomi férfi szombat délután addig verte 88 éves lakótársát, amíg az meg nem halt. B. Csaba nem ismerte be tettét.

Halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a 45 éves B. Csabát, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 23-án, szombaton délután esztergomi otthonukban bántalmazta 88 éves lakótársát, aki az őt ért ütések következtében életét vesztette -  írja a police.hu.

Előzetesben a villamoson garázdálkodó

május 23., 19:25 Módosítva: 2015-05-23 20:01:48
2

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a fővárosban a 4-es és a 6-os villamosok vonalán garázdálkodott és bántalmazta a sértetteket - írja a police.hu. A 37 éves G. János Lajost pár nappal ezelőtt kapták el, és súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt folyik ellene eljárás. 

A bárányok hallgatnakot vetítették le a gyerekeknek egy orosz kórházban

május 23., 18:31 Módosítva: 2015-05-23 18:42:08
6

Pénzbüntetést kell fizetnie annak a moszkvai kórháznak, ahol a pszichiátriai osztályon fekvő gyerekeknek A bárányok hallgatnak című filmet vetítették le - írja a New York Daily News. Egyelőre nem tudni, hogy mekkora összegre büntették meg őket, de ugyanez az intézmény pár hete azért került be a hírekbe, mert a közösségi oldalakra felkerült pár fotó arról, hogyan kötözték ágyhoz a kiskorú pácienseket. A cikkből nem derült ki, hogy melyik kórházról is van szó, csupán annyit tudni, hogy 1995 óta üzemel és több mint ezer férőhely van a betegek számára. 

Egy ember meghalt, többen megsérültek balesetben Csobánkánál

május 23., 16:48 Módosítva: 2015-05-23 16:48:13
3

Két személyautó frontálisan összeütközött Csobánka határában szombat dél körül. Csámpai Attila, a  Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek elmondta, az egyik autóban a sofőr és egy nő ült, és az utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök a helyszínen hiába próbálták meg többször újraéleszteni, a mentőautóban meghalt. A sofőr beszorult a roncsba, a szentendrei, illetve a pomázi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba csakúgy, mint a másik autóban hátul utazó két gyermeket. Ez utóbbi járműben elöl egy házaspár ült, a sofőr, illetve terhes felesége könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érintett útszakaszt lezárták - tette hozzá a szóvivő.

Download
Fotó: MTI

Átszakította egy autó a HÉV kerítését Óbudán

MTI/velvet
MTI/velvet
május 23., 14:09 Módosítva: 2015-05-24 10:58:20
2

Összetört személygépkocsi az Árpád fejedelem útján, miután a jármű megcsúszott és az útról letérve átszakította a HÉV kerítését 2015. május 23-án. A balesetben senki nem sérült meg.

Kerekesszékes embert gázoltak a VIII. kerületben

MTI/velvet
MTI/velvet
május 23., 10:26 Módosítva: 2015-05-23 10:26:51
1

Kerekesszékkel közlekedő embert sodort el egy autó Budapest VIII. kerületében szombat reggel. A Kőbányai út 32. számú épület előtt, a piac közelében, egy kisteherautó elsodort egy kerekesszékkel közlekedő embert, akit a mentők kórházba vittek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője az MTI-vel.

Az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen is baleset miatt áll a forgalom

május 23., 10:11 Módosítva: 2015-05-23 14:26:26
1

Az M1-es autópályán a főváros felé, Bicske után, a 37-es kilométerkőnél két balesetben több jármű is ütközött. A belső sávot lezárták, több kilométeres a torlódás. Budapestről a Balaton felé is baleset történt, az M7-esen Letenye felé, a 40-es kilométerkőnél, Martonvásár után a korlátnak ütközött egy személyautó. Az Útinform tájékoztatása szerint lezárás már nincs, de lassú a haladás. 

A rendőrség közleménye szerint az M3-ason is baleset történt, „eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 10 óra körül az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a 48500-as méterszelvényben. A helyszínelést a Gödöllői Autópálya Alosztály munkatársai megkezdték, a forgalom jelenleg egy sávon halad".

Baleset történt a 83-as úton

május 22., 20:02 Módosítva: 2015-05-22 20:02:11
1

A Katasztrófavédelem közleménye szerint két autó ütközött össze Győr-Moson-Sopron megyében, a 83-as főúton. Az ütközés Győrszemere és Győrújbarát települések között történt, az egyik jármű az árokba hajtott, majd felborult. A balesetben többen megsérültek, ezért őket a mentők a helyszínen ellátják. A balesethez a megyeszékhelyről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Szén-monoxid-mérgezésben halt meg a pár, mert a kocsiban szexeltek

május 22., 16:16 Módosítva: 2015-05-22 19:19:42
1

Egy amerikai pár a kocsiban szexelt, de a hideg idő miatt járt a motor, a régi kipufogó csövön pedig annyi szén-monoxid került az utastérbe, hogy meghaltak – írja a Mirror

A 28 éves Violet Iles és a 31 éves David Long életét már nem tudták megmenteni. A férfi bátyja találta meg őket, gyorsan kihúzta Longot az autóból, a diszpécser segítségével próbálta újraéleszteni, de sem ő, sem a kiérkező mentősök nem tudtak rajta segíteni. 

A pár 90 percet tölthetett az autóban, felhúzott ablakkal, a kipufogó csövön pedig volt egy lyuk, így szén-monoxid mérgezést kaptak. Mindkét család az interneten próbál a temetésre pénzt gyűjteni, eddig 65 dollár, úgy 18 ezer forint gyűlt össze a 8000 ezerből (2,2 millió forint).

,

Fotó a 19 éves Nancy feltételezett gyilkosáról

május 22., 09:42 Módosítva: 2015-05-22 14:49:57
5

A rendőrség nemzetközi elfogatóparancs alapján keresi a 32 éves kínai állampolgárt, Yao Gaopenget. Ő gyilkolhatta meg a 19 éves Nancyt az Akácfa utcai lakásban – számolt be a police.hu.

nancygyilkosa
Fotó: Police.hu

A prostituáltként dolgozó lányt május 2-án ölték meg. Gyilkosa állítólag egyetlen metszéssel vágta át a torkát. Nancy holttestét édesanyja találta meg az Akácfa utcai lakásban. A lányt tegnap kísérték utolsó útjára az Újköztemetőben.

A rendőrségnek széleskörű adatgyűjtés, tanúkutatás, valamint nemzetközi együttműködés keretében sikerült azonosítania a 32 éves kínai állampolgárt, Yao Gaopenget. A gyanú szerint a férfi ölhette meg Nancyt, majd  elhagyta Magyarország területét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kérésére a Budai Központi Kerületi Bíróság európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellen.

Fiával együtt erőszakolta meg kislányait a perverz apa

május 22., 08:02 Módosítva: 2015-05-22 09:58:19
5

2015.május 21-én ült a vádlottak padjára Budapest Környéki Törvényszéken W. Károly és még kiskorú fia. A solymári férfi kislányainak ötéves koruktól kellett elviselniük apjuk erőszakoskodását, amibe később fiát is belevonta, írja a Bors.

A 38 éves W. Károlynak és feleségének négy gyermeke született, két kisebb lánya 2001-ben. A vád szerint férfi 2006 és 2011 között rendszeresen megerőszakolta a kislányokat, minden alkalommal análisan közösült velük, ha ellenkeztek, megfenyegette őket.

Fia, W. Rajmund tíz éves korától szintén erőszakoskodott húgaival, apja példáját követve.

A bíróság W. Károlyt tizenkét év fegyházbüntetésre, a 18. évét még be nem töltött fiát négy év javítóintézetben letöltött büntetésre ítélte. Mivel az erőszakok egy részének elkövetéskor W. Rajmund még nem volt 14 éves, így ezekért nem büntethető. A bíró szerint a fiú bizonyos részben apja áldozata az ügyben.

W. Károly fellebbezett az ítélet ellen.

Holtan találtak egy nőt Budapesten

május 22., 07:01 Módosítva: 2015-05-22 10:50:55
1

2015. május 21-én 17 óra körül találta holtan élettársa az 51 éves nőt XVIII. kerületi otthonukban, ám a nyomozás során a bejelentőből gyanúsított lett, írja a police.hu.

A helyszíni és halottszemle során vizsgálódó rendőrök még a lakásban elfogták és előállították a férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint elkövethette a gyilkosságot.

A 42 éves budapesti férfit halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Elfogták a 4-es 6-os rémét

május 21., 15:03 Módosítva: 2015-05-21 19:12:08
2

Elfogták a férfit, aki május 20-án minden előzetes szóváltás nélkül bántalmazott Budapesten egy idős nőt, majd mikor az a földre került, elsétált a helyszínről. G. János Lajost előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu. A 37 éves gyanúsított feltehetően azonos azzal a férfival, aki a 4-es és a 6-os villamosok vonalán korábban minden előzmény nélkül odalépett utastársaihoz vagy járókelőkhöz és inzultálta, szidalmazta, valamint több alkalommal bántalmazta őket.

Elítélték a sződligeti darabolós gyilkosokat

május 21., 14:25 Módosítva: 2015-05-21 14:25:21
1

A sződligeti házaspár, G. Valéria és K. Árpád a vád szerint még 2005-ben gyilkolt meg egy hitelügyintézőt. Holttestét a férj darabolta fel, majd maradványait egy szántóföldön ásta el. A régóta húzódó, szövevényben ügyben csütörtökön a Kúrián született döntést. A házaspár 7 és fél év börtönbüntetést kapott.

A vádirat szerint a házaspár 2004-ben azért kereste fel a budapesti hitelügyintézőt, egy 61 éves nőt, mert egy nyúlfarm elindításához több száz millió forintra lett volna szükségük. Az asszony az összeget külföldi bankoktól akarta megszerezni. A házaspár állítólag egy csomó pénzt költött az ügyintézésre, például pályázatkészítésre, fordításra, miközben százezres, milliós tételeket adtak kölcsön a hitelközvetítőnek.

Az asszonyt 2005 októberében egy kocsival vitték ki sződligeti otthonukba, hogy saját számítógépükön ellenőrizzék az említett külföldi bankok létezését. Amikor nem találták nyomát a pályázatuknak, a feleség megölte a hitelközvetítőt, majd férje a fürdőszobában egy késsel darabolta fel holttestét. A maradványait Váchartyán és Kisnémedi között egy szántóföldön rejtette el.

A gyilkosság indítéka az volt, hogy megszerezzék a nő budapesti lakását. Ezt közokirat-hamisítással íratták a saját nevükre. Közben a hitelközvetítő telefonjáról egy SMS-t küldtek Németországában élő lányának, amelyben egészségügyi okokra hivatkozva lemondtak egy találkozót. Ő azonban gyanút fogott, és értesítette a magyar hatóságokat.

Az asszony koponyáját 2006-ban egy mezőgazdasági munkás találta meg, míg a holttest többi része K. Árpád vallomása alapján került elő. A büntetőper során a házaspár azt állította, hogy a hitelközvetítő pont a lakásukon halt bele egy rosszullétbe. A férj szerint a holttestet azért darabolta fel és tüntette el, mert feleségével együtt pánikba esetek. A nő budapesti lakását pedig elmondása alapján közös megegyezéssel, szabályosan vásárolták meg.

Kamu sztorival akart megszabadulni pónijától

május 21., 11:50 Módosítva: 2015-05-21 12:55:30
22

Nem tudta megzabolázni Csillag nevű póniját egy pécsi nő, ezért sajátos módon próbált megszabadulni tőle: szólt az állatvédőknek, hogy ismeretlenek egy utánfutóról rakták ki a pacit, de ő volt olyan jófej, hogy befogta. 

poni
Fotó: Misina Természet- és Állatvédő Egyesület

A nő kedden a Misina Természet- és Állatvédő Egyesületnél jelentette be, hogy egy póni kóborol a pécsi Rengeteg utcában. Azt mondta, hogy valakik egy utánfutóról eresztették szélnek az állatot, amit aztán egy répával sikerült becsalogatnia az udvarába. Az állatvédők ezért kimentek a helyszínre és a telephelyükre szállították a pacit. Másnap kiderült, hogy a nő hatalmasat kamuzott.

Mára tisztázódott az állítólagosan kirakott póni története. Kiderült, hogy az állítólagos megtaláló ma reggel feljelentette magát a hatóság megtévesztéséért. Csillagot néhány napja ő vásárolta. Mivel nem bírt vele, egy ismerőse tanácsára adott téves tájékoztatást, amely szerint valaki kirakta a háza előtt az állatot. Bízunk benne, hogy Csillag sorsa a karanténidő, illetve a hatósági eljárás befejezése után mindenkit megnyugtatóan rendeződik

– adott magyarázatot a történtekre Facebook oldalán a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület.

Eltűnt egy 23 éves lány

május 21., 10:49 Módosítva: 2015-05-21 10:49:41
1

A korlátozott cselekvőképessége miatt gondnokság alá helyezett Nagy Erika nem ment vissza a zalaapáti otthonba, eltűnését április 27-én jelentették be – számolt be a police.hu.

nagyerika
Fotó: Police.hu

A 23 éves lány április 5-én engedéllyel távozott a keszthelyi Gyámhivatalból. Az édesanyjához utazott Budapestre, hogy vele töltse a húsvéti ünnepeket. Az otthonba április 12-én kellett volna visszatérnie. Az édesanya telefonon beszélte meg lánya hivatásos gondnokával, hogy további egy hét távolmaradást engedélyezzen a számára. A lány azonban a megbeszélt időpontban nem ment vissza a zalaapáti otthonba. A gondnok ezért április 27-én reggel bejelentette az eltűnését. 

A 23 éves lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, félhosszú hajú, arca pattanásos.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Nagy Erikát felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-83/312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), valamint a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Becsomagolt dezodor keltett riadalmat egy pécsi buszon

május 20., 20:16 Módosítva: 2015-05-20 20:16:44
8

Pécs, Rákóczi út egy helyi járatú autóbusz megállójában, a jármű nyitott ajtaján keresztül kisméretű, papírba csomagolt tárgyat dobott az utastérbe egy ismeretlen fiatalember május 20-án 13 óra 30 perckor. A csomagot egy utas levitte a buszról, majd egy, a csomagot dobó fiú társaságához tartozó fiatalembert a helyszínen visszatartott az időközben értesített rendőrök helyszínre érkezéséig. A rendőrök a csomagot átvizsgálták, abban egy hónalj stiftet találtak - írja a police.hu.

A visszatartott tinédzser az egyik helyi vendéglátóipari és kereskedelmi szakközépiskolába járó magyar állampolgárságú, arabul nem beszélő fiatalembert a rendőrök előállították, és megkezdték meghallgatását. 

Már 400 ember haláláért felelős a világ legveszélyesebb nője

május 20., 19:17 Módosítva: 2015-05-21 16:00:21
10

Bár 2014 novemberében egy orosz hírportál világgá kürtölte a hírhedt Fehér Özvegy halálát, a terrorizmus világának legismertebb nője, Samantha Lewthwaite azóta is él, sőt, állítólag ő áll az áprilisi kenyai lemészárlás mögött is, melynek során 148 keresztény egyetemistát gyilkoltak meg.

A dzsihadista al-Sabáb szervezet kulcsfigurájaként elhíresült 32 éves, brit nő első két fia Jermaine Lindsay-től született, aki a 2005-ös londoni terrortámadásban robbantotta fel magát, második férje, és két kisebb gyerekének apja pedig a szintén terrorista Habib Saleh Ghani.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt évet kapott a csecsemőgyilkos anya

május 20., 16:00 Módosítva: 2015-05-20 17:20:43
1

A miskolci asszony tavaly nyáron a kádban szülte meg kislányát, majd egy lepedőbe csavarva a földön hagyta. A baba életben maradt volna, ha orvost hív hozzá. A nőt öt év börtönbüntetésre ítélték tettéért - számolt be az MTI. 

Az asszony élettársával négy kiskorú gyermeket nevelt. Már utolsó két terhességét is eltitkolta családja elől: az egyiknél csak akkor szólt, amikor a vécén vajúdva elfolyt a magzatvize, a másiknál pedig 7 hónapos terhesen. A nő 2013 őszén ismét állapotos lett, amit ugyancsak elhallgatott. Mivel az alakján látszott, hogy terhes, a családtagok, a falubeliek, a védőnő és a családsegítő szolgálat vezetője is felajánlotta neki a segítséget, ő azonban nem kért belőle.

A szülés tavaly júniusban kezdődött meg. Bár a hozzátartozói otthon voltak, nem szólt senkinek. Bezárkózott a fürdőszobába, majd a kádban hozta világra egészséges kislányát. A babát ezután kiemelte a vízből, lemosta és egy lepedőbe csavarva a padlóra tette. Nem hívott orvost vagy mentőt, pedig ezzel megmenthette volna a gyermek életét. A mentőket és a rendőrséget a rokonai hívták ki. Az újszülött érett és életképes volt, halálát ellátatlanság és fulladás okozta.

Az anyát a Miskolci Törvényszék szerdán öt év börtönbüntetésre ítélte.

Celebek is érintettek a brit pedofíliaügyekben

május 20., 15:43 Módosítva: 2015-05-20 16:38:57
1

Nagy-Britanniában egy nagyszabású nyomozás keretében próbálnak utánajárni rrégi gyermekmolesztálási ügyeknek. A BBC szerint több mint 1400 gyanúsított van, és közülük sok a híresség, pontosabban 135-en televíziós, rádiós vagy filmes emberek. persze neveket nem említenek.
A rendőrség szerint egyre több régi ügyre derül fény, becsléseik szerint 2015-ig  116 000 bejelentés érkezik majd hozzájuk, ami 71 százalékos növekedés 2012-höz képest.

Herbál miatt őrjöngött a tatabányai férfi

május 20., 15:24 Módosítva: 2015-05-20 15:57:12
1

Hétfőn otthonában letartóztattak egy 38 éves férfit Tatabányán, miután tombolás közben sorra dobálta a tárgyakat az ablakon. A Kemma értesülései szerint a férfi hosszú ideje herbálozott, és emiatt kényszerképzetei voltak, azt hitte, hogy  a műszaki cikkekből idegenek sugározzák őt.
A. Lajos állítólag többször is megígérte családtagjainak, hogy leszokik, és édesanya állítja, a férfi nem kényszerítette, nem tartotta fogva, hanem önszántából maradt vele, hogy vigyázzon rá.