horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Halálra gázolt egy motorost a vonat Szolnoknál

11 perce Módosítva: 2016-05-05 18:01:00
0

Halálra gázolt egy személyvonat egy motorost csütörtök délután Szolnok és Tószeg között. A baleset miatt akár két órát is késhetnek a járatok a Szolnok-Kecskemét szakaszon. A baleset, amelyben a férfi életét vesztette egy "andráskeresztes útátjáróban", azaz sorompó nélküli kereszteződésben történt. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ezért Szolnok és Tószeg között vonatpótló autóbuszok közlekednek. (MTI)

Távolról sincs vége, olvasson még

Az elaltatása előtti éjszaka eltűnt Hannibál, a gyilkos staffordshire terrier

34 perce Módosítva: 2016-05-05 17:37:21
0

Egy Hannibál nevű staffordsgire terrier még idén február végén Nádasladányban halálra mart egy nőt, miután kiszökött a kertből, ahol tartották. Az állat gazdái nem értették, hogy történhetett a dolog, azt mondták, a hároméves kutya mindenkivel barátságos, szelíd volt korábban. A támadás után a hatóságok az állatot az Országos Állatvédőrség Alapítványnál helyezték el, hogy vigyázzanak rá, amíg döntés születik az ügyében. Az állatról úgy határoztak, hogy el kell altatni. Az altatásnak most kellett volna megtörténnie, de a kutya az altatás előtti éjszaka, május 4-én este 9 után eltűnt a menhely telephelyéről - írta az Állatvédőrség Facebookon. Az alapítvány elhatárolódott a történtektől, azt írták, mindent megtettek azért, hogy a kutyát a törvényeknek megfelelően tartsák elzárva. A kutya eltűnése ellenére viszont a hatósági elaltatás ellen fellebbezéssel élnek. Azalapítvány korábban azt írta, értetlenül állnak az elaltatási határozat előtt, amit a napokban hoztak meg, hiszen a kutya és a gazdája rendőrségi ügye még le sem zárult. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tűzben pusztult el egy tehén Csanádapácán

2 órája Módosítva: 2016-05-05 16:09:16
1

Egy mezőgazdasági célokra használt melléképületnél keletkezett tűz Csanádapácán, a Szent Imre utcában. A település önkéntesei és Orosháza hivatásos tűzoltói nagy erőkkel vonultak a tűzesethez, az oltást és az áramtalanítást megkezdték. Ennek ellenére egy tehén elpusztult. A lángokat két sugárral és kéziszerszámokkal megfékezték, a tüzet eloltották. (Katasztrófavédelem)

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy kamion és két kisteherautó ütközött össze Szigetszentmiklóson

2 órája Módosítva: 2016-05-05 16:06:41
2

Összeütközött egy kamion és két teherautó Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc út és a Leadó utca csomópontjánál. Az egyik teherautó oldalára borult, kidőlt egy villanyoszlop, az egyik jármű vezetője beszorult, kimentéséhez fákat kell kivágni. A helyi városi hivatásos tűzoltók kezdték meg a műszaki mentést, az elektromos műveket értesítették. A jelentős forgalmi akadály miatt a II. Rákóczi Ferenc út érintett szakaszát lezárták, az autósoknak kerülni kell, már most nagy a torlódás. (Katasztrófavédelem)

Távolról sincs vége, olvasson még

Két büntetőeljárás is folyik a Kelenföldön megerőszakolt lány támadója ellen

4 órája Módosítva: 2016-05-05 14:47:42
4

Több erőszakos bűncselekmény miatt is folyik eljárás az ellen a 19 éves fiú ellen, aki szombaton éjjel brutálisan megerőszakolt egy 18 éves lányt Kelenföldön. A Velvet információja szerint T. Patrik ellen

garázdaság és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt is indult már korábban eljárás.

A fiú múlt hét pénteken ismerkedett meg a 18 éves lánnyal, akivel másnap estére újabb találkozót beszélt meg a Bikás parkhoz, ahol aztán egy bokros részen megerőszakolta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi a női vécében fotózott egy kislányt

4 órája Módosítva: 2016-05-05 14:38:08
2

Az ismeretlen férfi április 27-én a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárában tartott anyák napi rendezvényen bukkant fel, majd az épület vécéjében lépett oda Kepli Lajos országgyűlési képviselő kislányához, akiről a mobiljával készítette felvételeket. Az ügyben zaklatás gyanújával indult nyomozás. A férfit a rendőrség egy felhívásban keresi

A Györgyi Dénes Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak anyák napi ünnepsége alkalmával ment ki a mosdóba a kislány a Pannónia Kulturális Központban a hétvégén. A tízéves gyermek a helyiségben arra lett figyelmes, hogy a feje felett egy férfi telefont nyújt fölé, mire a kislány megijedt és kiszaladt, és addigra a férfi eltűnt. Az esetet azonnal jelezték a rendőrségnek

– nyilatkozta a veol.hu-nak Ács Attila, az iskola igazgatója, akit kollégáival együtt mélyen megdöbbentett az eset.

Távolról sincs vége, olvasson még

Félsikeres bálamentés, művészi fotókkal

7 órája Módosítva: 2016-05-05 15:41:34
0

Bálamentés még soha nem volt ennyire izgalmas! A csodás képeket a kaposvári hivatásos tűzoltóknak köszönhetjük, akik szerda délután Gálosfa külterületén siettek egy somogyi gazda körbáláinak segítségére.

A tűzoltók a beavatkozás során négy vízsugárral, egy óra leforgása alatt küzdöttek meg a lángokkal, és ebben két erőgép is segítette őket (azokkal szedték szét a bálákat). Munkájuk nem volt hiábavaló, sikerült körülhatárolniuk, és eloltaniuk a tüzet, mielőtt még mind a százötven bála megsemmisült volna. Sajnos egy részük így is odaveszett, de a művészi fotóknak köszönhetően emlékeinkben örökké élni fognak!

A neten hirdették a férfi prostikat, de most lebuktak

8 órája Módosítva: 2016-05-05 13:54:56
0

A police.hu szerint a 36 éves és a 27 éves férfi tavaly április óta egy weboldalon keresztül hirdette magyar férfiak szexuális szolgáltatásait a magyarországi és külföldi kuncsaftok számára. A Nemzeti Nyomozó iroda munkatársai szerdán péceli és budapesti tartózkodási helyükön fogták el őket. A párossal szemben kerítés és kitartottság bűntett gyanújával indult nyomozás.

A házkutatások során a nyomozók olyan mobil eszközöket és dokumentumokat találtak, amelyek kapcsolatba hozhatók a férfi prostituáltak tevékenységével, és lefoglaltak egy nagy értékű kocsit, illetve kábítószergyanús anyagokat is. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását. 

Emberölési kísérlettel vádolják a férfit, aki áramot vezetett a kerítésébe

9 órája Módosítva: 2016-05-05 13:12:08
0

A 73 éves férfi magyarszerdahelyi férfi a szomszéd kutyáit akarta megleckéztetni, ezért tavaly ősszel egy hosszabbító kábelt kötött a telekhatáron lévő drótkerítésre, ami így áram alá került. A szomszéd szerencsére még időben kiszúrta, hogy a kerítés szikrázik az esőben, ezért értesítette a rendőrséget. A Zala Megyei Főügyészség csütörtökön közölte: az idős férfival szemben emberölés kísérlete miatt emeltek vádat. 

dsc 0008 24
Fotó: Police.hu

A szakértői vélemény szerint az áram alá helyezett rozsdás drótkerítésben olyan mértékű feszültség volt, ami érintés esetén a légzőizmok görcsét és a szív leállását eredményezte volna. A férfi ezzel baleset- és életveszélynek tette ki a szomszéd házaspárt és azok kiskorú gyermekét, ráadásul saját feleségét és leányát sem figyelmeztette.

Halálra gázoltak egy kerékpárost Iváncsán

10 órája Módosítva: 2016-05-05 07:47:00
0

A police.hu szerint egy jármű csütörtök hajnalban eddig tisztázatlan körülmények között gázolta el a bringást Iváncsán, a Hunyadi utcában. A kerékpáros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idején az érintett útszakaszon váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom.

Fogorvosi rendelőt zúzott le egy autó Budapesten

11 órája Módosítva: 2016-05-05 07:13:08
0

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint az autó szerdán éjszaka hajtott a rendelő kirakatába, majd egy parkoló kocsinak is nekiütközött Budapesten, a XVIII. kerületi Üllői úton.

IMG 2684
Fotó: Velvet

A baleset következtében egy ember a roncsba szorult, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Az érintett útszakaszon a helyszínelés ideje alatt csak egy sávon haladt a forgalom.

IMG 2682
Fotó: Velvet

Gyereke háziján keresztül kért segítséget egy fogvatartott nő

tegnap, 17:44 Módosítva: 2016-05-05 14:06:02
59

Egy brit-uruguayi kettő állampolgárságú nőt rendszeresen bántalmazott a férje, és már nem látott más lehetőséget, mint hogy segítséget kérjen, gyerek házifeladatán keresztül.

A spanyolországi Benalmádena városában élő nőt férje gyakorlatilag fogva tartotta, lelkileg és fizikailag is terrorizálta őt. A nő nem hagyhatta el a lakást egyedül, telefont és internetet sem használhatott engedély nélkül.

Ezért írt rejtett üzenetet fia házi feladatába, amit a tanár észrevett és azonnal értesítette a rendőrséget. Ekkor behívták az iskolába a nőt, és bár vele tartott a férje is, az végül kint várakozott. Így a nő tudott beszélni a rendőrséggel, akik azonnal le is tartoztatták a férjét családon belüli erőszak miatt.

(forrás: The Local) 

Súlyos baleset az 51-esen Dunavarsánynál, helikopteres mentés, teljes útzár

tegnap, 15:36 Módosítva: 2016-05-05 08:58:58
7

Egy mikrobusz és egy teherautó ütközött össze az 51-es főúton Dunavarsány térségében, az első kanyarban a Kiskunlacháza felé haladó irányban. A mikrobuszba szorult embert a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki. A Katasztrófavédelem információi szerint mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ezért az érintett útszakaszt lezárták. 

Elítélték a kórházigazgatót, aki lúggal öntötte le volt szeretőjét

tegnap, 14:53 Módosítva: 2016-05-04 18:01:12
71

A Fővárosi Törvényszék szerdán súlyos testi sértés és kifosztás bűntettében találta bűnösnek azt a kórházigazgatót, akit azzal vádoltak, hogy 2013. március 12-én megtámadta volt szeretőjét, és lúggal locsolta le a nemi szervét. B. Krisztiánt első fokon négy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, és öt évre orvosi hivatásától is eltiltották. Az ítélethirdetés alatt Renner Erika elsírta magát.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Update: A vádlottnak a börtönben kell letöltenie a négy évet, amibe az előzetes letartóztatásban töltött négy hónapját is beszámítják. A férfi legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhat. Az orvos és védője fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Renner Erika a tárgyalás után azt mondta a Velvetnek, hogy a nap elején még azt hitte, hogy túl kevés lesz a bizonyíték, és fel fogjak menteni az orvost. Megkönnyebbülést azért így sem érez, mert túl enyhének tartja az ítéletet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tucatnyi rendőr keresi a szegedi iskolában eltűnt kisfiút

tegnap, 12:16 Módosítva: 2016-05-05 08:58:58
0

A 11 éves H. Bence szerdán reggel távozott ismeretlen helyre a Gedói általános iskolából – írta a police.hu. A Délmagyar szerint a délelőtti órákban rengeteg rendőr érkezett a helyszínre, hogy utcáról utcára fésüljék át a környéket.

Update: A rendőrök 12:30 körül a városban találták meg a kisfiút. 

A portál szerint rendőrök meghallgatták az eltűnt fiú édesanyját és testvérét is. Az asszony magával vitte fia pizsamáját, amiről a nyomkereső kutya szagmintát vett. A gyerek állítólag nem a főbejáraton ment ki, hanem kiszökött a kerítéssel körbevett iskolából, majd az Agyagos utca irányába szaladt.

H. Bence 130 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja van, barna szeme. Eltűnésekor sötétkék kapucnis pulóvert, és ahhoz tartozó melegítőnadrágot viselt, világoskék sportcipővel. A kapucni belső része piros színű. Táska, iratok nincsenek nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Ebből az ecstasyból egyetlen szem is elég egy 17 éves lány halálához

tegnap, 10:15 Módosítva: 2016-05-05 08:58:58
1

Az új típusú pirulára egy manchesteri tini tragédiája hívta fel a figyelmet. A Daily Mail szerint a 17 éves Faye Allen hétfőn a Victoria Warehouse-ban rendezett „Ne hagyd, hogy apu megtudja” bulin nyelt le egyet az ecstasy MasterCard logós változatából. 

A tini hajnali öt óra körül lett rosszul. A mentők kórházba szállították, de a drog mellékhatása olyan súlyos csapást mért szervezetére, hogy az orvosok nem tudták újraéleszteni. A helyi rendőrség nagy erőkkel nyomoz, egyelőre azonban nem tudják, kitől kaphatta a szert.

Távolról sincs vége, olvasson még

Frontálisan ütközött egy busz és egy kukásautó a 2. kerületben

tegnap, 07:11 Módosítva: 2016-05-04 09:24:48
2

A Máriaremetei úton ütközött össze egy menetrend szerint közlekedő busz és egy teherautó. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik, akik áramtalanították a járműveket, és segítettek a sérültek osztályozásában – olvasható a Katasztrófavédelem közleményében. A Velvet információi szerint egy kukásautó karambolozott a busszal. A balesetben ketten súlyosan, öten könnyebben megsérültek, továbbá egy harmadik jármű, egy személyautó is érintett. A baleset és a mentési munkálatok akadályozzák az érintett útszakasz forgalmát.

Halálos motorosbaleset történt a XI. kerületben

május 3., 21:08 Módosítva: 2016-05-04 11:18:26
15

Kisteherautóval ütközött egy motoros Budapest XI. kerületében, a Fehérvári és a Csurgói út kereszteződésében - jelenti a Katasztrófavédelem. A motoros az ütközésben elhunyt.

A műszaki mentést a budapesti hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínelési munka és a segítségnyújtás akadályozza a forgalmat a Fehérvári útnak a fővárosból kivezető oldalán - közlekedjenek arrafelé is óvatosan!

Az alábbi galériában a helyszínen készült képeinket láthatja.

Gyilkosság lett belőle, hogy nem volt pénze karácsonyi ajándékra

május 3., 16:39 Módosítva: 2016-05-04 17:21:40
0

A 18 éves S. Valentin 2014 karácsonyára szeretett volna ajándékokat venni, de teljesen le volt égve, ezért elhatározta, hogy betör egy gyarmati családi házba. A 80 éves családfő az alagsorban érte tetten, mire kétszer fejbe verte egy baltával. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy néhány nap múlva meghalt a kórházban. A fiatalt a bíróság kedden 12 éves szabadságvesztésre ítélte. 

gyarmat
Fotó: Police.hu

A vádirat szerint a Szanyiban élő S. Valentin először 2014. december 21-én jutott be a szikvizes vállalkozó családi házának alagsorába. Egy darabig értékek után kutatott, de közben fázni kezdett, ezért begyújtott. Ez a háziaknak is feltűnt, így egyikük lement az alagsorba. Amikor meglátta a vádlottat, az illető felkapott egy vascsövet, és rákiabált, de nem mert szembeszállni vele. Inkább berohant az egyik alagsori helyiségbe, majd magára zárta az ajtót. A betörő ezután zsákmányával együtt elmenekült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Félholtra erőszakoltak egy 18 éves lányt Kelenföldön

május 3., 15:56 Módosítva: 2016-05-04 21:01:34
755

Múlt hét pénteken ismerkedtek meg, másnapra pedig újabb találkozót beszélt meg egy 19 éves fiúval az a 18 éves lány, akit Kelenföldön, egy bokros részen erőszakolt meg új ismerőse szombaton éjjel.

A Velvet információja szerint a lány olyan súlyos sérülésekkel került kórházba szombaton, hogy még mindig az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán fekszik, és a rendőrök még ki sem tudták hallgatni.

Úgy tudjuk, hogy a fiú a kihallgatásán csak a lány hajának színére, és arra emlékezett, hogy kitűzők voltak a kabátján. A bíróság kedden délután döntött a fiú előzetes letartóztatásáról, amit 30 napra elrendeltek.

Védencem nem tett beismerő vallomást, mivel állítása szerint nem emlékszik semmire. A bűncselekmény súlya és az elkövetés módja miatt indítványozni fogjuk védencem elmeorvosi vizsgálatát

– mondta a Velvetnek Benő László, a fiú ügyvédje.

A 19 éves fiú valószínűleg azért sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, mert napok óta részeg volt, de állítása szerint nem drogozott. Védőjétől úgy tudjuk, hogy korábban nem volt büntetve, most szexuális erőszak bűntettével és súlyos testi sértés kísérletének bűntettével gyanúsítják.

Tudta, hogy sajtkrémmel is lehet bűnt elkövetni?

május 3., 15:23 Módosítva: 2016-05-03 18:14:08
9

Május 2-án, délelőtt tizenegy óra körül valaki bejelentette a rendőrségen, hogy két férfi gyanúsan viselkedik egy szolnoki társasházban. Mint a police.hu írja, a járőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol észlelték, hogy

a ház bejárati ajtaját, illetve az egyik lakás ajtaját felfeszítették, továbbá több bejárati ajtó kémlelőnyílását sajtkrémmel bekenték.

Nem késlekedtek hát: a lépcsőház harmadik emeletén igazoltatták és elszámoltatták a két budapesti személyt. K. Zoltán és N. József - mindketten 44 évesek - eleinte tagadták, hogy bármi rosszat tettek volna, de a járőrök átvizsgálták a ruházatukat, illetve a csomagjaikat. 

>Azokból ékszerek és betöréshez használatos eszközök kerültek elő, így

több zárfésűs eszköz, egy csavarhúzó, egy szövetkesztyű és egy tubus bontott krémsajt is. 
 

Voltak náluk ékszerek és készpénz is, így most lopással gyanúsítják a két férfit, akiket a Szolnoki Rendőrkapitányságra vittek, majd kihallgattak. Lefoglalták a kocsijukat, és a náluk talált eszközöket is.

Baleset történt az M0-áson

május 3., 15:07 Módosítva: 2016-05-03 15:07:31
3

Baleset történt az M0-ás autópályán, a csepeli pihenőnél - értesült a Velvet. A helyszínen mentők és tűzoltók is dolgoznak, amit ön is megfigyelhet a közútfigyelő kamerán.

Öngyilkos lett egy beteg a körmendi kórházban

május 3., 09:56 Módosítva: 2016-05-04 11:18:25
1

A vaol.hu írt arról, hogy a körmendi Markusovszky Egyetemi Oktató Kórház sebészetén hétfő délután egy beteg öngyilkos lett.

A kórház vezetése a lapnak elismerte, hogy egy 72 éves férfi megölte magát. Az eset miatt belső vizsgálatot indítottak.

Oldalról ment neki az autónak a motoros

május 2., 20:10 Módosítva: 2016-05-02 21:02:16
1

Leányváron történt a baleset, amikor 18:35-kor egy úttestre kihajtó autó oldalának nekiütközött egy motoros. Személyi sérülés is történt. A 10-es számú főút érintett szakaszát, a 35-ös kilométerszelvénynél teljes szélességében lezárták, kerülni Budapest felől PIlisjászfalu, Esztergom felől pedig Csolnok irányába lehet.

Via: police.hu

Téglákkal verték agyon a Magyarországon eltűnt izraeli turistát

május 2., 16:21 Módosítva: 2016-05-03 09:43:41
46

Egy romos  tiszakécskei házban aludt az az izraeli turista, akit két férfi téglákkal vert halálra és a holttestet törmelékekkel temették be.

A 40 éves Gross O. turistaként és egyedül érkezett Magyarországra, gyalogosan közlekedett, az éjszakákat pedig többnyire a szabad ég alatt, sátorban vagy olcsóbb szállásokon töltötte. Utoljára április 24-én látták, de a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség szerint április 22-én este ölhették meg, hogy megszerezzék az értékeit.

Az egyik támadó az izraeli férfi telefonját és laptopját már el is adta, társa a turista másik telefonját, a sátrát és a hátizsákját pedig elásta.
11630769 3089f35fd5aacc3608521cb3b786af35 o

A rendőrség a gyilkossággal egy 19 éves lakiteleki és egy 21 éves kocséri férfit gyanúsít, akiknek kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. A Velvet Sárközy Szabolcstól, a Bács-Kiskun Megyei Törvényszék szóvivőjétől úgy tudja, hogy a bíróság ezt hétfő délután elrendelte.

Meghalt egy 16 éves lány egy katolikus karneválon Texasban

május 2., 15:22 Módosítva: 2016-05-02 15:42:57
0

Április 29-én, El Pasóban, az Aquinói Szent Tamás templomnál történt a baleset, amikor az egyik felállított vidámparki pörgő-forgó szerkezetéből menet közben kirepült három tinédzser lány.

Egy egyszerű karneválnap indult. Épp ünnepelt a helyi katolikus közösség. A három lány felült a szerkezetre, de csak az egyikük úszta meg kisebb sérülések nélkül. Az apuka elmondása szerint azért, mert lánya szorosan fogta a biztonsági korlátot. A péntek esti szórakozás halálos áldozata, a 16 éves lány kirepült az ülésből és nekicsapódott a korlátnak, majd meghalt. A harmadik, 15 éves kamasz ugyan megsérült a véletlen "katapultálás" során, de komolyabb baja nem esett.

A rendőrség még nyomoz az ügyben. Egyelőre a vidámpark üzemeltetője nem nyilatkozott az ügyben. A helyi közösség tagjai egy emberként imádkoznak az elhunyt lányért és családjáért.

Via: People

Meghalt a megégett tűztáncos

május 2., 13:32 Módosítva: 2016-05-02 21:57:59
7

Belehalt a sérüléseibe az ország egyik legismertebb tűzzsonglőre, aki egy hónappal ezelőtt sérült meg gyakorlás közben. Sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a túlélésre kevés esélyt adta az orvosok, akik az elmúlt időszakban többször is megműtötték – írja a Kisalföld. A tűzzsonglőr testének hatvan százaléka harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, szinte mindenhol megégett, egyedül a hátát és a lábainak hátsó részét nem érte tűz. 

Árokba csapódott egy halottszállító autó

május 2., 11:24 Módosítva: 2016-05-02 20:12:48
0

Egy balra ívelő kanyarban megcsúszott a halottszállító autó, a sofőr elveszítette az uralmát, és az autó a vizesárokba csapódott. A jármű holttestet szállított, Jákról tartott Szombathelyre, a helyszínről azonnal elvitték a holttestet – egy másik halottszállító autó érkezett a helyszínre–, és áramtalanították a járművet – írja a 112press.

Eltűnt MSZP-s politikus: Kihallgatta az önkormányzati dolgozókat a rendőrség

május 2., 08:46 Módosítva: 2016-05-02 08:47:59
1

A 43 éves Sápi Attila január 5-én tűnt el nyomtalanul, az MSZP-s politikus eltűnését a korábbi hírek a politikus cégének NAV-tartozásával hozták összefüggésbe. Az MNO információi szerint nem talált a rendőrség gyanús összefüggést a cégek és az eltűnés között.

„Sápi cégének fő tevékenysége az őrzés-védelem volt. A céghálóban alatta álló cégeket vagy felszámolták, vagy megszűntek járulékfizetés nélkül, így a NAV az általuk felhalmozott járulékokat az utolérhető cégen, Sápi Attila cégén kereste" – mondta a lapnak Tóth Csaba, Zugló egyéniben megválasztott szocialista országgyűlési képviselője.

Tóth Csaba hozzátette, hogy őt is, és az önkormányzat több dolgozóját is meghallgatta a rendőrség. A lap azt is írja, hogy a rendőrség nem zárja ki, azt, hogy a Sápi Attila környezetében élők többet tudnak, mint amennyit elmondtak a rendőrségnek. 

Ketten is megsérültek, miután kigyulladt egy ház a 18. kerületben

május 1., 17:32 Módosítva: 2016-05-01 21:50:25
1

A 18. kerületi Tövishát utcában kapott lángra egy asztal az erkélyen. A tűz átterjedt a lakás előszobájára is, a kiérkező tűoltók viszont megfékezték a lángokat. Két ember sérült meg a balesetben, egyikük égési sérüléseket szenvedett, másikuk pedig füstmérgezést kapott. A sérülteket a mentők ápolják. A helyszínre a kispesti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átszellőztetik és átvizsgálják a lakást, áll a Katasztrófavédelem közleményében.