Két autó ütközött egy mentős kocsival

2014.09.02. 21:08 -

Összesen öten sérültek meg, amikor kedden koraeste a X. kereületben a Harmat és a Kaba utca kereszteződésében összeütközött két autó és egy mentőorvosi kocsi – értesült a Velvet. Az ütközés erejétől a mentőorvosi kocsi felborult, és a két személygépkocsi közé szorult. A rendőrség megkezdte a baleset pontos körülményeinek felderítését.

Halálos gázolás volt a Budapest-Nyíregyháza vasútvonalon

2014.09.02. 19:28 -

Vecsés és Üllő között, Vecsés-kertekalja megállóhelyen egy ismeretlen embert gázolt halálra a Nyíregyháza felé tartó Rétköz InterCity. A rendőrségi helyszínelés idejére a vágányt le kellett zárni a forgalom elől, ezért a szerelvények csak egyik vágányon közlekedhetnek fokozott biztonsági előírások mellett. A torlódások miatt a monori elővárosi vonatokat nem közlekedteti a MÁV-Start, helyettük a szolnoki zónázó vonatok állnak meg minden állomáson és megállóhelyen. Az erre közlekedő vonatok utasainak 20-30 perc késésre kell számítaniuk. A gázoló vonat 100-120 perc késéssel indulhat tovább a rendőrségi helyszínelés befejezése után. (MTI)

Címkék:

Meghalt egy motoros Mezőberényben

2014.09.02. 19:12 -

A helyszínelés miatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek Mezőberényben, a Berényi úton, ahol halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. szeptember 2-án 17 óra 15 perc körüli időben – írja a Police.hu. Egy 28 éves férfi motorkerékpárral a Békési úton Békés felé tartott, amikor a MOL benzinkút közelében elvesztette uralmát a járműve felett, elesett és árokba csapódott. A motor vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy 17 óra 50 perckor a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a helyszínelés miatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek. A forgalom rendőri irányítással váltakozó irányban halad, a rendőrség a járművezetők türelmét kéri.

Erőszak a gólyatáborban: az ELTE hallgatója volt a támadó

2014.09.02. 18:08 -

Fegyelmi vizsgálatot indítanak az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Tanító és Óvóképző karán, hogy megtudják, hogyan történhetett, hogy az a férfi, aki Fonyódligeten megerőszakolt egy fiatal lányt a gólyatábor szervezői között szerepelhetett - tájékoztatta az ELTE kedd este az MTI-t. A gyanúsított egyébként az ELTE hallgatója, ellene külön fegyelmi eljárás indul, valamint az egyetem azt is jelezte, hogy felfüggesztik a gólyatáborok szervezését a jelenlegi formájukban, és teljesen új alapokra helyezik azokat.

Bár a Tv2 úgy tudja, hogy a korábban nemi erőszakért elítélt férfi most mindent beismert, a rendőrség is nyomoz, hogy további bizonyítékokat szerezzenek. Szakértők vizsgálják például azokat az elektronikai eszközöket és ruhákat, amelyeket az azóta előzetes letartóztatását töltő 38 éves férfitól foglaltak le – írja az mno.hu.

Az az azóta előzetes letartóztatásban lévő  budapesti fotós nem először örökítette meg az ELTE gólyatáborait, és ezúttal már szervezőként volt jelen, a gólytábor szervezőitől pedig hivatalos megbízást kapott a munkára. 

Az ELTE valószínűleg azért is függszette fel a szervezésben részt vett hallgatókat, mert táborról egyre több aggályos részlet derül ki az ügy kapcsán: Az Állam- és Jogtudományi Kar gólyatáborában az elsősöknek péládul obszcén rigmusokat kellett énekelniük, az egyetem szerint ez megsérti az egyetem hagyományait, ezért ezt is vizsgálják.

A Sonline eközben arról ír, hogy korábban is történt több botrányos eset a fotóssal: előfordult, hogy lányokat vitt fel a gólyatábori szobájába, akiknek aktképeket mutatott, és megpróbálta rávenni őket, hogy ők is szerepeljenek hasonló fényképeken. 

Információink szerint korábban két alkalommal is állt már bíróság előtt szexuális jellegű bűncselekmények miatt: 1996-ben nemi erőszakért és 2004-ben szemérem elleni erőszak miatt indult ellene eljárás. Úgy tudjuk, felfüggesztett börtönbüntetést is kapott ezek miatt. 

Az ügyben érintett gólyatábor hivatalos honlapját, amelyen a férfi is szerepelt, mint az egyik főszervező. Ezen kívül a 38 éves férfi többek közt adminisztrátora is annak a Facebook csoportnak, ahol a gólyatábort szerveztek. Ezen ismeretek fényében próbáltunk megtudni  az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Tanító és Óvóképző kar Hallgatói Önkormányzatától és főszervezőtől is, hogy hogyan lehetett a férfi a szervezők között és nem érzik-e magukat felelősnek a történtekért, azonban hivatalosan nem válaszoltak megkeresésünkre. 

Egy napon belül elfogták a nagyesztergári gyilkost

2014.09.02. 17:25 -

Holtan találtak Nagyesztergáron egy családi házban egy 48 éves nőt 2014. szeptember 2-án 6 óra körüli időben – írja a Police.hu. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján a nő bántalmazás következtében hunyt el. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Az adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként órákon belül előállítottak egy 54 éves nagyesztergári férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A férfit őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Halál a legénybúcsún: járókelők találták meg az Andrássyn a brit férfi holttestét

2014.09.02. 16:31 -

Járókelők találtak rá az Andrássy úton annak a brit férfinek a holttestére, aki múlt héten érkezett Budpaestre  több barátjával,  feltehetően azért, hogy valamelyikük közelgő esküvője előtt kibulizzák magukat. Hétfőn utazott volna haza, ám pénteken elhunyt – értesült a Velvet. Úgy tudjuk, a férfi rosszul lett, és természetes halált halt, ám megtalálásakor egyetlen barátja sem volt vele, valószínűleg leszakadt a társaságtól, és hátrahagyták. 

Megkeresésünkre a rendőrség közölte, hogy a férfi halálának körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják közigazgatási hatósági eljárás keretében. 

Mint megírtuk, a Külügyminisztérium már korábban megerősítette, hogy valóban kaptak hírt egy Budapesten elhunyt brit állampolgárról, jelenleg a konzulátussal együttműködve vizsgálják a férfi halálának okát. Hozzátették: a családdal már kapcsolatba léptek. 

Címkék:

Lefejezte magát egy férfi Bronxban

2014.09.02. 14:57 -

Egy 51 éves férfi, Tomas Rivera elég brutális módszerekkel lett öngyilkos nemrég Bronxban – írja a New York Daily News. Fogott egy láncot, az egyik végét egy póznához erősítette, a másikat pedig a saját nyakához. Aztán beült a 2005-ös Honda CRV-jébe, és gázt adott. Hétfőn, helyi idő szerint reggel fél tíz után nem sokkal lefejezve egy parkoló autóba csapódott a kocsijával.

Majdnem megfulladt a mekis narancslétől

2014.09.02. 14:12 -

Egy német férfi szomjasan kanyarodott be egy amerikai McDonalds-hez, ám végül beperelte az egész étteremláncot. A sofőr eredetileg csak egy narancslevet kért a szendvicse mellé, ám nem csak majdnem megfulladt tőle, de még a hangját is elveszítheti örökre - írja a Focus.de

A férfi egy olyan italt kapott, amiben egy nagyjából 10 centiméter hosszú  alkatrészdarab is volt, ám ezt már túl későn vette észre. Gyorsan akart inni, ezért levette a műanyag fedőt és ekkor csúszott le a valószínűleg italautomatából származó darabka. A férfi fulladni kezdett, majd mikor saját maga vette ki az idegen tárgyat a torkából úgy felsértette a nyelőcsövét, hogy azt már csak műtéttel tudták volna helyrehozni. Azonban ha megműtik, valószínűleg a hangját is elveszítheti. 

Címkék:

Robbanótestet találhattak, lezárják a Műegyetem rakpart egy szakaszát

2014.09.02. 14:05 - MTI/velvet

Valószínűleg világháborús robbanótestet találtak Budapesten, a XI. kerületben, a Műegyetem rakparton; emiatt a rakpartot egy szakaszon lezárják – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedden, kora délután az MTI-vel. Várkonyi Melinda elmondta: csatornázás közben került elő a feltételezett robbanótest. A tűzszerészi munkálatok idejére a rakpartot 500 méteres szakaszon lezárják. A műegyetem egyik épületét részlegesen kiürítették.

Bulizni jött Budapestre, meghalt egy brit férfi a hétvégén

2014.09.02. 13:04 -

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy westhami férfi a hétvégén Budapesten, közölte a hírt a Dorset Echo kedden. Paul Bush több barátjával érkezett Magyarországra, feltehetően azért, hogy közelgő esküvője előtt kibulizza magát. A Külügyminisztérium a lapnak elmondta, valóban kaptak hírt egy Budapesten elhunyt brit állampolgárról, jelenleg a konzulátussal együttműködve vizsgálják a férfi halálának okát. Hozzátették: a családdal már kapcsolatba léptek. A lap úgy tudja, hogy a férfi pénteken éjjel hunyt el, a tervek szerint hétfőn utazott volna haza az Egyesült Királyságba.

Szarvast akartak enni, de elkapták őket

2014.09.02. 12:59 -

„Friss” szarvascombbal a vállukon sétáltak hazafelé a lakócsai lakosok, amikor a darányi körzeti megbízottak tetten érték őket. - kezdődik apolice.hu egyik mai közleménye, melyben a rendőrség arról számol be, hogy kapták el apát és fiát tiltott vadászat közben. 

A Darányi Őrszoba körzeti megbízottjai 2014. szeptember 1-jén 20 óra körüli időben Lakócsa külterületén található erdősávban tetten értek és elfogtak két lakócsai lakost, akik éppen egy „friss” szarvascombot vittek gyalogosan. Kiderült, hogy a 40 éves L. Krisztián az úgynevezett Gerendás erdőrészben egy bokor alatt elrejtett és általa engedély nélkül tartott kispuskával egy szarvasbikát ejtett el, melynek eltulajdonításában és hazaszállításában segítséget nyújtott neki fiatalkorú fia.

A férfi és fia a rendőröknek megmutatta a lőfegyver rejtekhelyét, így a nyomozók a fegyvert és a hozzá tartozó lőszert a helyszínen lefoglalták. Az elejtett szarvasbika vadgazdálkodási értéke megközelíti a 600.000 forintot.  - írták. 

Címkék:

Vérbe fagyva talált a szomszéd a belga házaspárra

2014.09.02. 11:04 -

A helyiek úgy tudják: vasárnap hajnalban történhetett a gyilkosság, a délutáni órákban az egyik szomszéd találta meg vérbe fagyva a házaspárt. A férfivel több késszúrással végzett gyilkosa, aki az asszonyt is brutálisan összeverte. Az ő számára az utolsó pillanatban érkezett a segítség. - írja a baon.hu

Mint megírtuk, 2014. augusztus 31-én délután Kunszállás külterületén egy családi házban holtan találtak egy 72 éves belga férfit, 71 éves feleségét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A helyiek szerint a környéken egyre több az erőszakos bűncselekmény, a gyilkosság óta egyre jobban rettegnek. 

Gyalogost gázoltak Győrben, életveszélyesen megsérült

2014.09.02. 10:39 - MTI/velvet

Életveszélyes állapotban vittek a győri kórházba egy nőt, akit teherautó ütött el kedd hajnalban a város egyik forgalmas útján – közölte az MTI-vel a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Takács József elmondta: a sofőr későn vette észre az úttesten gyalogló 56 éves gyömörei nőt, a baleset okozó 42 éves győri vezető ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Azonnal bevallotta, hogy leszúrta a férjét

2014.09.02. 10:19 -

A lábatlani P. Piroska egy nappal a gyilkosság után kérte meg a szomszédot, hogy értesítse a mentőszolgálatot. A rendőrségnek nem szóltak, őket a mentősök riasztották, hogy többről lesz szó természetes halálnál. 

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az 57 éves lábatlani asszony ellen, aki a gyanú szerint 2013. szeptember 6-án este egy 17 és fél centiméter pengehosszúságú késsel megölte férjét. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség 2014. szeptember 1-jén befejezte a büntetőeljárást, és vádemelési javaslattal megküldte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek – írja a police.hu.

Címkék:

Kutyatámadásban sérült meg súlyosan egy 15 éves fiú

2014.09.02. 09:57 -

Súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett augusztus 30-án egy 15 éves fiú Esztergályhorvátban, miután a szomszédban lakó nő holland vadászkutyája rárontott és megtámadta, írja a honlapján a rendőrség. A közelmény szerint a a fiú esztergályhorváti otthonukhoz tartozó területen végzett földmunkát egy traktorral. A tárcsázás során a külföldi szomszédasszony segítséget kért a fiútól, ezért megállt a traktorral és kiszállt, azonban nem beszélt németül, így nem értette, hogy mit akar a szomszédja. Eközben szabadult ki a nő holland vadászkutyája, és hátulról a fiúnak támadt. A megvadult ebet csak az asszony férje tudta leszedni tinédzserről. A fiút a mentők a keszthelyi kórházba vitték. A Keszthelyi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Tartálykocsiban halt meg a román sofőr

2014.09.01. 20:31 - MTI/velvet

Meghalt egy román állampolgárságú férfi, egy német rendszámú tartálykocsi sofőrje, aki belesett a jármű tartályába hétfőn kora este Algyőn – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Molnár Krisztina elmondta: az eset az ipari park előtti szervizúton, közterületen történt, a helyszínre érkeztek az algyői és a szegedi tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi labor munkatársai is. A tartályban fojtó hatású szénhidrogén-származék volt. A tűzoltók légzőkészülékben kimentették a tartályból a férfit, a mentők megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét. A rendőrség is vizsgálja az eset körülményeit.

DONKA20140901013
Fotó: Donka Ferenc / MTI
Címkék:

Százmilliós drogfogás akadt horogra Borsodban

2014.09.01. 17:08 - MTI/velvet

Hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyagot, valamint fegyvereket, készpénzt foglaltak le a rendőrök az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a dílereket elfogták – közölte Mecser Tamás megyei főkapitány-helyettes hétfőn Miskolcon, sajtótájékoztatóján. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fűnyíró alá esett egy kisgyerek

2014.09.01. 16:48 -

A szülők a kertben dolgoztak, mikor kétéves gyermekük a fűnyíró traktor alá esett, és súlyos sérüléseket szenvedett. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

fűnyíró
Fotó: Police.hu / Police.hu

A rendőrség közleménye szerint szombaton kora este egy vasboldogasszonyi nő fűnyíró traktorral dolgozott gősfai telkükön, mialatt kétéves kisfiúk az udvaron játszott, az édesapa pedig szintén az udvaron volt. Az anya arra lett figyelmes, hogy a gyermek a fűnyíró alá esett, ekkor rögtön leállította a gépet. A szülők – miután kiszabadították a traktor alól – azonnal kórházba vitték gyermeküket, ahol megállapították, hogy nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A rendőrséget az ügyeletes orvos értesítette, majd a szülőket a rendőrök tanúként hallgatták ki. Az édesanya a rendőröknek elmondta, hogy a baleset előtt többször figyelmeztette kisfiát, hogy ne menjen a fűnyíró közelébe, valamint ő is nagyon lassan haladt a géppel.

Címkék:

Egy fotós erőszakolhatta meg a lányt a gólyatáborban

2014.09.01. 15:14 -

Egy budapesti fotós lehet az a férfi, aki megvert és megerőszakolt egy fiatal lányt egy fonyódligeti gólyatáborban szombat hajnalban – értesült a Velvet.

Úgy tudjuk, a férfi nem vendégként, hanem fotósként volt Fonyódligeten, de nem tudni, megbízást kapott a munkára, vagy saját kedvére dolgozott az eseményen. Az áldozat tehát, ha nem is személyesen, de ismerhette a tettest. Ezt bizonyítja az is, hogy a férfit nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után, 5:20 perckor már elfogták a rendőrök. Úgy tudjuk, hogy az azóta előzetes letartóztatásban lévő 38 éves férfi nem először járt az ELTE Tanító és Óvóképző kar gólyatáborában. 

A Velvet információi szerint a gyanúsított korábban már két alkalommal, hasonló bűncselekmények miatt állt a bíróság előtt. 

Kerestük a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, azonban a nyomozás érdekeire való tekintettel nem árultak el bővebb információt. Az  Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Tanító és Óvóképző kar Hallgatói Önkormányzatát is hiába kerestük. Hétfőn délelőtti közleményükben azt hangsúlyozták, hogy a szervezett programoktól "függetlenül történt" a nemi erőszak.

Rejtélyes gyilkosság: belga házaspár az áldozat

2014.09.01. 12:43 -

Holtan találták az otthonában a 72 éves férjet, feleségét pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 31-én délután Kunszállás külterületén egy családi házban holtan találtak egy 72 éves belga férfit, 71 éves feleségét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A nyomozók haladéktalanul megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést - amely jelenleg is folyamatban van - az ismeretlen elkövető felkutatása és beazonosítása érdekében. - olvasható a rendőrség hivatalos honlapján

Ellopták a prostik a Rolexeket és feldugták maguknak

2014.09.01. 12:33 -

Az eset természetesen hol máshol történt volna, mint Las Vegas-ban – írja a New Yok Daily News.

A Wynns luxusszállóban három prosti verte át elég drágán a férfi vendégeket. Az este klasszikusan kezdődött, a hotel bárjában ücsörögve flörtöltek a kuncsaftokkal, majd szobára is mentek velük. Fél órával később, a szex után azonban a nők egy óvatlan pillanatban lenyúlták a kuncsaftok Rolex óráit, amit egyenesen a vaginájukba dugtak, hogy észrevétlenül kisétáljanak vele a hotelből. Pechjükre a személyzet egy tagja látta, ahogy épp el akarták tüntetni az órát, így a rendőrség hamar elkapta őket. 

Címkék:

Pia miatt végzett lakótársával a környei férfi

2014.09.01. 11:22 -

A rendőrség a mentőszolgálattól értesült a bűncselekményről, majd a helyszínre érkező tatabányai járőrök elfogták a 61 éves gyanúsítottat. H. Szilveszter elismerte, hogy ő ejtette a halálos sebet a sértetten. Gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetése előtt szóváltás alakult ki közte és az áldozat között. Az italon vesztek össze és a vita dulakodásba torkollott. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette H. Szilvesztert és kezdeményezte előzetes letartóztatását. - írja honlapján a rendőrség

Címkék:

Nemi erőszak a gólyatárborban: beismerte a támadást a 38 éves férfi

2014.09.01. 10:58 -

A férfit azzal gyanúsítja a nyomozó hatóság, hogy a fonyódi táborban bántalmazta a sértettet, majd erőszakkal közösült vele – írja a Sonline.hu.

A Kaposvári Járásbíróság hétfő délelőtti közleménye szerint elrendelték egy 38 éves budapesti férfi 30 napos előzetes letartóztatását, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye. A gyanú szerint a férfi a fonyódi gyermektábor területén bántalmazta és megerőszakolta a sértettet. Az előzetes információk szerint a lány megpróbált ellenállni a férfinak, aki ezért megverte, majd meg is erőszakolta. Az Átlátszó Oktatás blog információi szerint a férfi a táborban dolgozhatott. 

Rendőrségi forrásból úgy értesültünk, hogy a támadás szombaton, hajnali fél 4-kor történt, a rendőrség pedig nem sokkal később, 5:20-kor fogta el a férfit. Úgy tudjuk, a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. 

Mint megírtuk, egy fonyódligeti gólyatáborban megerőszakoltak egy lányt. Erről a megyei lap egyik olvasója értesítette szerkesztőséget. Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elismerte, hogy valóban indítottak eljárást az ügyben.

A tábort szervező Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hétfőn közleményben azt hangsúlyozta, hogy a szervezett programoktól "függetlenül történt" a nemi erőszak. 

 "Azt egyértelműen megerősítjük, hogy az ELTE gólyatáborában a szervezett programok keretében a résztvevők semmilyen kényszerítésnek sem voltak kitéve, bűncselekmény ezekhez kapcsolódva nem történt" – tartalmazza a sajtónyilatkozat. Felidézik, hogy a Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság nemi erőszak bűncselekményének gyanújával indított nyomozást a fonyódligeti gólyatáborban történt eset kapcsán. Közlésük szerint amikor a biztonsági szolgálat és a szervezők észlelték az atrocitást, kellő határozottsággal léptek fel, és gondoskodtak a sértett jogérvényesítéséről, személyes támogatásáról.

Végül hangsúlyozzák, hogy az ilyen aljas bűncselekmények gyanúja esetében különösen fontosnak tartják az áldozat fokozott védelmét, a személye iránti tapintatot, az esetlegesen szükségessé váló pszichológiai segítség biztosítását, valamint elutasítják "az ilyen cselekmények relativizálását, rosszízű bulvárosítását".

Buli közben halt meg egy fiatal férfi a Hajógyári-szigeten

2014.09.01. 08:15 -

Váratlan szívhalál vagy kábítószer miatt halt meg D. Olivér, aki a szombati CityMatiné rendezvényen esett össze a Hajógyári-szigeten. A rendőrök vizsgálják, hogy dizájnerdrog okozhatta-e a fiatalember megdöbbentő halálát, írja a Blikk.

A lap információi szerint Olivér barátaival bulizott a sziget északi részén, közel a Dunához, amikor rosszul lett. Azonnal hívták hozzá a mentőket, többször is próbálták újraéleszteni, de hiába. A rendezvényt azonnal lefújták, mint ahogy a CityMatiné fogalmazott Facebook-oldalán: „sajnálatos baleset miatt".

„Nagyon megrendítenek minket a történtek, és értetlenül állunk az eset előtt. Sajnos mi sem tudunk több részletet, mint hogy a srác egyszer csak rosszul lett, és sem a megbízott mentősünk, sem a kiérkező mentősök nem tudták már megmenteni" – írták a CityMatiné szervezői a Blikk megkeresésére.

Azt, hogy mi okozta Olivér halálát, az igazságügyi boncolás deríti majd ki. Így egyelőre nem tudni, hogy beteg volt-e, vagy valamilyen dizájnerdrog végzett vele.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon közigazgatási eljárásban vizsgálják a halál okát, az idegenkezűséget kizárták.

Idős férfit sodort el a vonat

2014.09.01. 07:47 -

A baleset az MTI információi szerint a Budapest-Vác vonalon történt, 4 óra 49 perckor a Kis-Vácra közlekedő személyvonat Csomád és Veresegyház állomások között elsodort egy ismeretlen személyt. 

A rendőrségi helyszínelést követően hat órakor megindult a helyszínen a vonatközlekedés, az idős férfit az ORFK Kommunikációs Szolgálatának közlése szerint kórházba szállították.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 546

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Nyerj SZIN bérletet!
    Nyerj SZIN bérletet! Töltsd fel fotód egy két főre szóló 2015-ös SZIN bérletért!
  • Karpathos
    Karpathos Nyaraljon görög hangulatban, 39 900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Bük, Bükfürdő
    Bük, Bükfürdő Wellnessre, kikapcsolódásra vágyik? Itt a remek alkalom. Foglaljon szállást!

Hirdetés