horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Magyar áldozata is van a müncheni lövöldözésnek

tegnap, 18:17 Módosítva: 2016-07-23 18:29:30
11

A bajor rendőrség arról értesítette a müncheni magyar főkonzulátust, hogy a péntek esti lövöldözés halálos áldozatai között van egy magyar állampolgársággal is rendelkező fiatal férfi - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-nek.

A magyar külképviseletet egyelőre csak szóban tájékoztatták  arról, hogy a holttestek azonosításakor egy kettős állampolgárságú áldozatot is találtak, mindezt írásban még nem erősítették meg.

A főkonzulátus kapcsolatban áll az érintett családdal - tette hozzá a miniszter.

Távolról sincs vége, olvasson még

Előzetesbe kerültek a pelenkatolvajok

tegnap, 13:24 Módosítva: 2016-07-23 15:13:49
1

Az Egri Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását annak a három halásztelki férfinak, akik a gyanú szerint éjszakára leparkolt teherautókból loptak el 138 csomag tisztasági betétet, 7 raklap pelenkát és 150 darab kávéfőzőt. 

A 46 éves B. József, a 23 éves B. Zsolt és a 24 éves B. Lászlót, amellett, hogy őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet az Egri Járásbíróság 2016. július 22-én elrendelt, írja a police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

120 métert zuhant, mert egy szikla szélén fotózkodott

tegnap, 12:17 Módosítva: 2016-07-23 12:25:53
14

Egy floridai nő, a 35 éves Colleen Burns július 10-én a barátaival túrázott a Grand Canyonnál, ahol egy szikla szélén, a lenyűgöző panorámával a háttérben készült róla pár fotó. Meggondolatlanságáért nagy árat fizetett, három órával azután, hogy kitette az alábbi képet az Instagramra, újra kiment egy sziklaperemre, megbotlott, és a mélybe zuhant. Holttestét 120 méterrel lejjebb találták meg a kanyonban a nemzeti park munkatársai. 

That view tho ***

Colleen Burns (@colleenburns) által közzétett fénykép,

Sajnos, Colleen tulajdonképpen kigáncsolta saját magát, elesett és belezuhant a kanyonba. Ez volt a leghosszabb, legfurcsább, legőrültebb két másodperc az életemben

– idézte fel Jessica Roman, az elhunyt nő egyik barátja.

Colleen Burns
Colleen Burns
Fotó: Facebook

A helyi orvosszakértői hivatal szóvivője az esettel kapcsolatban elmondta, hogy Colleen Burns a többszörös, tompa erőbehatások okozta sérülés miatt vesztette életét, és bár a hivatalos vizsgálat még zajlik, minden jel arra mutat, hogy valóban baleset történt.

Via People.com

Elgázoltak egy motorost a 7-es úton

tegnap, 10:27 Módosítva: 2016-07-23 13:00:13
3

2016. július 22-én 23 óra 10 perc körül Budapesten, a XXII. kerületben, a , a Balatoni úton gázolta el egy Toyota a vele azonos irányban haladó robogóst, majd továbbhajtott. A balesettől pár kilométerre találták meg az autót és vezetőjét. A motoros azonnal meghalt, járműve teljesen összeroncsolódott.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megkeresésünkre azt mondta, hogy az autó a Szabadkai utca felől a Bartók Béla út irányába közlekedett, amikor utolért egy vele azonos irányban közlekedő motorkerékpárost és egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte.

A személyautó sofőrje megállás nélkül hagyta el a baleset helyszínét.

A férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, és megszondáztatták, amiből kiderült, hogy az eset előtt alkoholt fogyasztott.

A nyomozók előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

 Az ügyben a további eljárást a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett és segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legalább kilencen meghaltak a müncheni lövöldözésben

tegnap, 09:33 Módosítva: 2016-07-23 15:55:13
14

Lövöldözés volt július 22-én, pénteken délután a müncheni Olympia bevásárlóközpontban, ahogy erről már beszámoltunk

A németországi rendőrség egyelőre visszafogottan kommunikálja a történteket a BBC beszámolója szerint. A lap azt írja, hogy az akciót nagy valószínűséggel egyedül vitte véghez egy Münchenben élő 18 éves, német-iráni kettős állampolgárságú férfi. 

A támadásnak legalább 9 halottja van, 27-en megsérültek, közülük tízen súlyos állapotban kerültek kórházba. A sebesültek között gyerekek is vannak. 

A férfi végül saját magával is végzett, előtte civil ruhás rendőrök tüzeltek rá, de a boncolás alapján nem sebesítették meg, írja az MTI.

A távirati iroda további információi alapján Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint valamilyen módon a fanatikus iszlámhoz kötődhetett a péntek esti, müncheni lövöldözés 18 éves iráni származású elkövetője.

Az indítékokkal kapcsolatban két verziót tart lehetségesnek: az elkövető vagy megőrült, vagy radikális iszlamista megfontolások vannak a háttérben.

Ehhez képest a bajor tartományi főváros rendőrségének vezetője, Hubertus Andrä müncheni tájékoztatóján elmondta, hogy a 18 éves elkövető Münchenben született, és nincsenek arra utaló jelek, hogy bármi köze lett volna az Iszlám Állam terrorszervezethez.

Hozzátette azt is, hogy a nyomozás alapján egyértelmű, hogy az ügynek

egyáltalán nincs köze a menekültek témájához.

Azt is elmondta, hogy a fiatalember az ámokfutás témájával azonban behatóan foglalkozott. Egy 9 milliméteres, illegálisan tartott fegyverrel lövöldözött a város északi részén fekvő Olympia bevásárlóközpontban és a közelben lévő gyorsétteremben.

A további részletekről  az Index folyamatosan frissülő cikkéből  tájékozódhat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megsemmisítették a Ferihegyen talált bombát

tegnap, 09:18 Módosítva: 2016-07-23 18:29:32
8

A Honvédelmi Minisztrérium a Velvet kérésére elmondta, hogy a bombát szombaton, a reggeli órákban hatástalanították, így mostantól újra járható mindkét irányban a repülőtér 2-es termináljához vezető út és a 4-es számú főút Vecsés és az M0-s autóút közötti szakasz. Ezeket azért zárták le péntek hajnalban, mert a bombát a helyszínen tervezték megsemmisíteni.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Lövöldözés volt egy müncheni bevásárlóközpontban

július 22., 19:10 Módosítva: 2016-07-23 09:50:41
3

Lövöldözés volt július 22-én, pénteken délután a müncheni Olympia bevásárlóközpontban. Joachim Herrmann bajor tartományi belügyminiszter közlése szerint a támadásnak legalább három elkövetője és több halottja van. A tetteseket eddig nem sikerült kézre keríteni.

A rendőrség nagy erőkkel érkezett a helyszínre. A bevásárlóközpontot kiürítették, és figyelmeztették a város lakóit, hogy kerüljék el a környéket, és ne hagyják el otthonaikat. A német lapok szerint a helyszínen pánik tört ki. Az emberek futva menekültek a sétáló övezetéből, az üzletek pedig bezártak.

Update: A Külgazdasági és Külügyminisztérium arra kéri a Münchenben élő magyarokat, hogy tartsák be a helyi hatóságok utasításait, és ne menjenek az utcára. A Müncheni Főkonzulátus folyamatosan figyeli az eseményeket, de hivatalos tájékoztatást még nem kaptak. A külügy egyelőre nem tud arról, hogy lenne magyar érintettje a lövöldözésnek.

Update2: A Bild szerint az egyik elkövető végzett magával.

A további részletekről az Index folyamatosan frissülő cikkéből tájékozódhat.

Via BBC

Távolról sincs vége, olvasson még

Bombát találtak a ferihegyi taxiparkolóban

július 22., 17:16 Módosítva: 2016-07-23 09:50:41
15

Világháborús bombát találtak egy építkezés során július 22-én, pénteken a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér 2-es termináljának taxiparkolójában. A robbanótest a parkoló bővítése során került elő.

Update: A bombát a helyszínen semmisítik meg, ezért rövid időre szüneteltetni fogják a reptér légiforgalmát. 

A megsemmisítés idejére lezárják továbbá a 2-es terminálhoz bevezető utat, a 4-es főút ezt érintő szakaszát, a Magyar Posta nemzetközi postakicserélő központját és egy irodaépületet is

– közölte Bátyi Edina, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje. Ismertetése szerint a 2-es terminálnál egy úgynevezett SC 50-es német bomba került elő, és azt nem a parkolóban, hanem annak közelében semmisítik meg.

Update2: Úgy tűnik, hogy a reptér mégis zavartalanul üzemel.

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtér folyamatosan fogad és indít járatokat, nem szünetel a légiközlekedés a reptér közelében talált világháborús bomba megsemmisítése idején sem

– közölte Kurucz László, a Budapest Airport helyettes szóvivője.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kutyatelepen tartották fogva a prostituáltnak "eladott" magyar nőket Szardínián

július 22., 15:57 Módosítva: 2016-07-22 15:57:03
1

Magyarországon vásárolt nőket kényszerített prostitúcióra egy 37 éves olasz férfi és 36 éves magyar élettársa az olaszországi Szardíniai szigetén. A párt július 21-én, csütörtökön vették őrizetbe a helyi hatóságok Nuoro városában, írja az olasz Olbianova.

Az olasz rendőrség szerint az élettársak fejenként ezer euróért (mintegy 313 ezer forintért) magyarországi bűnszervezetektől vásároltak öt magyar nőt, akiket Szardíniára vittek, és Olbiában tartottak fogva a lakásukhoz közel kutyatelepen.

Később mindannyiukat átszállították Nuoróba, ahol magánlakásokban kellett prostituáltként dolgozniuk. A kliensek alkalmaként 80 és 350 euró (25 ezer és 110 ezer forint) közötti összeget fizettek értük. A pénzt a futtatók szedték be, akik fényűző életet éltek, még egy luxuskocsit is vásároltak maguknak.

Az olasz férfit és a magyar nőt Cagliari ügyészsége emberkereskedelemmel, rabszolgatartással és prostitúcióra való kényszerítéssel gyanúsítja.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Mester utcát baleset miatt lezárták

július 22., 14:28 Módosítva: 2016-07-23 13:58:51
0

A IX. kerületi Mester utcában, a Drégely utca közelében baleset történt, az érintett útszakaszt lezárták – közölte a BKK a Facebookon. Az 51-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Mester utca/Ferenc körút és Mester utca/Könyves Kálmán körút között. A 281-es autóbusz más útvonalon jár, és nem érinti a Ferencvárosi rendelőintézet megállót. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálra gázolt egy biciklist az InterCity Debrecennél

július 22., 11:31 Módosítva: 2016-07-22 20:38:20
0

A Nyíregyházáról a budapesti Nyugati pályaudvarra tartó InterCity Apafa és Debrecen között elgázolt egy kerékpárost, aki a balesetben életét vesztette. A férfi tiltott helyen próbált átkelni a síneken.

A helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok. Emiatt a Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza szakaszon utazóknak 15-25 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk – áll az MTI közleményében. 

Távolról sincs vége, olvasson még

2 év börtönbüntetést kapott az önbíráskodó pár

július 22., 10:59 Módosítva: 2016-07-22 19:15:44
5

A 21 éves K. Béla és barátnője, a 23 éves Á. Virginia 2016. július 18-án jelentek meg a nő korábbi munkahelyén, hogy behajtsanak egy állításuk szerint elmaradt bérkifizetést. Miután a cég alkalmazottja, akitől a pénzt követelték, közölte, hogy nem kapott engedélyt az összeg átadására, K. Béla telefonon beszélt a cégvezetővel, aki azt ígérte, a szóban forgó munkadíjat azon a héten rendezi.

A 21 éves férfi erre agresszívan reagált, majd a vita hevében, illetve szándéka nyomatékosításához elővette a zsebéből a gázriasztó fegyverét, és fenyegetni kezdte az alkalmazottat. Végül pénz nélkül távoztak a helyszínről. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Véres börtönlázadás során ölték meg a csinos argentin modellt

július 22., 10:36 Módosítva: 2016-07-22 18:01:20
21

Az egyik leghírhedtebb guatemalai börtönben, a Guatemalaváros melletti Pavónban július 18-án, hétfőn tört ki lázadás. A rabok közötti összecsapásokban összesen 13 ember vesztette életét, köztük egy argentin modell, a 24 éves Joanna Birriel. Az elhunytak közül négyet különösen brutális módon öltek meg, lefejezték őket.

Joanna Birriel látogatóban járt a börtönben
Joanna Birriel látogatóban járt a börtönben
Fotó: Facebook

Joanna Birriel argentin pasijával költözött Guatemalába, de később szakítottak. A rácsok mögött látogatóban járt, mert a helyi börtönök királyaként emlegetett Byron Limának és testvérének egészségügyi cégénél dolgozott tanácsadóként. Emiatt állítólag havi rendszerességgel fordult meg a börtönben. A helyi lapok eleinte arról írtak, hogy a bandavezér barátnője volt, ám később kiderült, hogy a modell egy mezőgazdasági mérnökkel járt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tisztasági betétet, kávéfőzőt és pelenkát lopott egy tolvajbanda

július 22., 10:09 Módosítva: 2016-07-22 14:02:01
2

Őrizetbe vettek három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy teherautók ponyváit kivágva, háromszor is sok mindent loptak. Április 20. és július 18. között csaptak le, az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőjében, illetve egy gyöngyösi kamionparkolóban, éjszaka. Az alábbiakat vitték el:

  • 138 csomag tisztasági betét,
  • 7 raklap pelenka,
  • 150 darab kávéfőzőgép.

A 46 éves B. József, a 23 éves B. Zsolt és a 24 éves B. László ellen eljárást indítottak, lopás gyanújával, és még vizsgálják, hogy elkövettek-e korábban hasonlót. A Hatvani Rendőrkapitányság kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását – áll a rendőrség közleményében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mégsem a Balaton Soundon halt meg a fiatal lány

július 21., 15:37 Módosítva: 2016-07-22 14:02:01
4

A DVBBS-botrány után újabb szörnyű dolog derült ki a fesztivállal kapcsolatban. A Bors úgy tudja, hogy egy 20 év körüli lány meghalt. Igaz, az egyelőre nem egyértelmű, hogy a fiatal a fesztivál területén vagy azon kívül sebesült meg.

A lap értesülései szerint ugyanis a lány a fesztiválon lett rosszul, ezért elkísérték az egészségügyi ellátóba, ahol folyadék- és ásványianyagpótlás után elengedték. Ezt követően viszont elesett és beverte a fejét a betonba. A mentők kórházba szállították, de a gyors orvosi ellátás ellenére már nem tudták megmenteni.

A Velvet úgy tudja, hogy a lányhoz július 9-én, szombaton hívtak mentőt és rendőröket Zamdáriba. A fiatal a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházba került, ahol néhány nap múlva meghalt.
 

Az esettel kapcsolatban kerestük a kórház vezetését, amint választ kapunk posztunkat frissítjük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyerekei próbálták védeni a szúrásoktól a Spanyolországban meggyilkolt magyar nőt

július 21., 13:04 Módosítva: 2016-07-22 14:01:58
6

A gyerekei próbálták védeni őrjöngő apjuktól azt a magyar nőt, akit élettársa szerda reggel, egy konyhakéssel szurkált halálra, a spanyolországi Benicássimban. A férfi ezután 13 éves fiát, és 11 éves lányát is megsebesítette, végül hívta rendőröket, és feladta magát.

Menczer Tamástól, a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivőjétől úgy tudjuk, hogy a 13 éves fiú és 11 éves húga akkor sérült meg súlyosan, amikor az anyjukat próbálták védeni.

Mindkét gyereket az intenzív osztályon ápolják, de egyikük sincs életveszélyes állapotban, és belátható időn belül átkerülnek a traumatológiai osztályra. Mivel kettős állampolgárságúak, és a tartózkodási helyük is Spanyolország, ezért elhelyezésükről is a spanyol hatóságok döntenek majd

– mondta a szóvivő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egymilliárd forintért vágatta le a lábát, börtönbe mehet

július 21., 11:38 Módosítva: 2016-07-22 15:21:50
79

Egy 49 éves férfi 2014 júliusában annak reményében mászott be egy mozgó vonat alá, hogy a baleset után több százmillió forintot fizetnek majd a biztosítók; a férfi ugyanis a történtek előtt 14 társasággal kötött szerződést.

A vonat mindkét lábát leszakította, de a biztosítók hamarabb rájöttek az átverésre, mint ahogyan azt a férfi tervezte. A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint 

a biztosítási szerződések megkötésekor a magas összegű biztosítási díjak rendszeres fizetésére a vádlottnak sem szándéka, sem reális lehetősége nem volt, a szerződéseket a vádlott kizárólag azért kötötte, hogy a megrendezett baleset révén a biztosítási összegeket jogtalanul megszerezze.
 

A férfit különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének kísérletével és más bűncselekményekkel vádolják, amiért tizenöt évet is kaphat.

Megöltek egy magyar nőt Spanyolországban

július 20., 16:26 Módosítva: 2016-07-21 18:53:39
58

A 43 éves magyar nővel spanyol élettársa végzett Benicássimban július 20-án, szerdán reggel, írja az MTI helyi forrásokra hivatkozva. A 40 éves férfi az otthonukban először párját szurkálta halálra, de megsebesítette a nő 13 éves fiát és 11 éves lányát is. 

Mindkét gyereket a kórházban ápolják, a 13 éves fiúnak válságos az állapota. A helyi rendőrség még vizsgálja, hogy a férfi miért ölt. Több spanyol lap is azt írja, hogy Sz. Krisztina egy idősotthonban dolgozott.

Frissítés: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivője az RTL Klub híradójának azt mondta, hogy a férfi azért támadt az élettárására, mert a nő el akarta hagyni. Miután megölte a nőt, közös gyerekeiket is megsebesítette. A férfi ezután feladta magát a rendőrségen. A szóvivő is hozzátette, hogy a fiú állapota súlyos.

Frissítés2:  A szomszédok állítólag sosem hallottak veszekedést a pár lakásából. Ennek viszont ellentmond, hogy az egyik közeli kávézóban dolgozó nő szerint az áldozat többször arról beszélt közös barátnőjüknek, hogy fél.

Az MTI azt írja, hogy a megölt nő lánytestvére már a városban van, ő vigyáz a gyerekekre is a kórházban.

A spanyol városban kétnapos hivatalos gyászt rendeltek el, a hivatalokon pedig félárbócra engedeik a zászlókat, hogy kifejezzék elítélik a nők elleni erőszakos cselekményeket. A meggyilkolt magyar nő a 26. áldozata a nők elleni erőszaknak Spanyolországban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csúnyán elbánt egy bringással a zalaszentjakabi küllőbünöző

július 20., 13:00 Módosítva: 2016-07-21 14:16:57
1

Egy 32 éves nő július 19-én, kedden Zalaszentjakabon egy 17 éves bringás lány felé hajított egy vastag botot. A dobás annyira precíznek bizonyult, hogy a fa megakadt a kerékpár küllőiben, a fiatal pedig elesett az utcán, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 32 éves nőt gyanúsítottként hallgatta ki közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, írta a police.hu. A közlemény arra nem tért ki, hogy mi váltotta ki a sérülést okozó dobást. 

Baleset akadályozza a villamosforgalmat a Flórián térnél

július 20., 12:08 Módosítva: 2016-07-20 19:07:14
1

Összeütközött egy kisteherautó és egy terepjáró július 20-án, szerdán 11:45 körül Budapesten, a Flórián téri kereszteződésben. Az utóbbi jármű a síneken áll, ezért nem tud közlekedni az 1-es villamos.

A helyszínen egy férfi ül az út szélén, valószínűleg megsérült. A rendőrség már megkezdte a helyszínelést.

Az 1-es villamos helyett a Szentlélek tér H és a Bécsi út/Vörösvári út között pótlóbusz közlekedik, mert baleset történt a Flórián téren. Türelmeteket kérjük

– közölte a BKK a Facebookon. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Gázriasztó pisztollyal kérte a fizetését, nem jött be

július 20., 11:58 Módosítva: 2016-07-20 16:26:58
0

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága fegyveresen elkövetett önbíráskodás kísérletének bűntettével folytat eljárást a 21 éves K. Béla és barátnője, a 23 éves Á. Virginia ellen, írja a police.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eltűnt győri lányt keres a rendőrség

július 20., 11:02 Módosítva: 2016-07-20 20:40:06
0

A 14 éves Bagi Ramóna Petra 2016. június 21-én délután szökött meg egy győri gyermekvédelmi intézetből, és azóta semmilyen hírt nem adott magáról, írja a Police.hu. A Győri Rendőrkapitányság folytat eljárást az ügyben, egyelőre azonban sikertelenül. 

A lány 152 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú, barna haja van és barna szeme. 

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a lány hollétéről, az jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Húsvágó késsel állt bosszút ittas vendégén az egyiptomi gyrosos

július 20., 11:00 Módosítva: 2016-07-20 14:05:07
4

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy egyiptomi állampolgárságú szakáccsal szemben, aki 2014 májusában egy fél méteres gyros vágókéssel okozott súlyos sérülést egy ittas férfinak Budapesten, egy IX. kerületi büfében.

A vádirat szerint a külföldi férfi szakácsként és eladóként dolgozott a ferencvárosi gyrososnál. Az incidens napján, 2014. május 16-án az éjjeli órákban nem voltak vendégei, ezért a bezáráshoz készülődött. Ekkor bukkant fel későbbi áldozata, egy ittas férfi. Az illető gyrost szeretett volna vásárolni, a vádlott azonban közölte vele, hogy a büfé már bezárt. A férfi elindult, de közben meglátta, hogy a szakács mégis kiszolgált egy másik vendéget, ezért visszament, és szidalmazni kezdte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Több autó ütközött össze Budapesten, a Keresztúri úton

július 19., 19:12 Módosítva: 2016-07-20 12:10:58
4

Súlyos baleset történt 12:00 óra körül a Keresztúri úton a Határmalom utcánál. Két személygépkocsi és két furgon karambolozott. A baleset során öten sérültek meg, egyikük életveszélyesen.

via MTI

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelen nőt igazoltattak a rendőrök a plébániánál

július 19., 18:11 Módosítva: 2016-07-20 19:42:25
47

Pesterzsébet központjában, az Árpád-házi Szent Erzsébet Főplébánia mellett sikerült lefotózni egy meztelen nőt, amint rendőrök igazoltatják.

(A képeket az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni.)

A XX. kerület honlapjára kikerült hír alatti komment szerint nem egyedi az eset, mivel a hozzászóló szerint az említett hölgy

hónapok óta így mászkál a környéken.

Megkerestük a BRFK-t is az üggyel kapcsolatban, így kiderült, hogy a rendőrök 

egy nővel szemben biztonsági intézkedést alkalmaztak.

További részleteket nem árultak el. 

via: ittlakunk.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Rendőrök dorbézoltak vasárnap éjjel a Városligetben

július 19., 16:26 Módosítva: 2016-07-20 13:24:22
6

Az ORFK kommunikációs szolgálata kiadott egy közleményt, amelyben azt írják, hogy

Hangoskodó, nyugalmukat zavaró járókelők miatt tettek bejelentést a rendőrségen a Budapest XIV., Olof Palme sétányon tartózkodók 2016. július 17-én éjjel.

Ez eddig nem különösebben érdekes, de a helyszínre kiérkező járőrök a szükséges intézkedése után felmerült 

a rendőrség szolgálaton kívüli, szabadidejüket töltő hivatásos állományú tagjainak érintettsége.

Így a  Budapesti Nyomozó Ügyészség vizsgálja az ügyet.

via police.hu

Halálra gázolt egy férfit a vonat Püspökladánynál

július 19., 15:33 Módosítva: 2016-07-19 18:36:37
5

14:20 perc körül a püspökladányi Erdő utcai vasúti átjáróban, a Záhony felől Budapestre közlekedő vonat elgázolt egy 41 éves férfit. A baleset során az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

via police.hu

Felakasztotta magát egy rab a sopronkőhidai börtönben

július 19., 13:47 Módosítva: 2016-07-20 14:37:27
7

A kisalfold.hu ír arról, hogy egy rab felakasztotta magát a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) Kommunikációs Főosztálya megerősítette a portál értesülését.

Az intézet személyzetének azonnali és szakszerű segítségnyújtása ellenére a fogvatartott életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség a helyszíni vizsgálat során az idegenkezűséget kizárta.

Az öngyilkosság miatt belső vizsgálatot is indítottak, ami szerint senki nem mulasztott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Halálos lakástűz volt a VIII. kerületben

július 19., 07:44 Módosítva: 2016-07-19 19:54:25
6

Hétfőn, késő este a VIII. kerületi Horánszky utca egyik társasházának földszinti lakásában tűz ütött ki.

A tűzoltók percek alatt kiértek a helyszínre, és bár rövid időn belül eloltották a lángokat, a lakásban egy holttestet találtak – írja a Katasztrófavédelem.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért lát akkora füstöt Budapest felett

július 18., 16:19 Módosítva: 2016-07-19 13:16:29
72

Egy használaton kívüli, három emeletes gyárépület teteje gyulladt ki a XVIII. kerületben hétfő délután. A Katasztrófavédelem VÉSZ applikációja azt írja, hogy a tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi tűzoltók és meggérkezett  a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata, de a Fáy utcai épülethez tart két létrás és egy vízsszállító jármű is.

Sérültekről egyelőre nincs hír. A Katasztrófavédelem azt írja, hogy a tűzoltók tizenöt járművel érkeztek a lángoló épülethez, ami már 100 négyzetméteren ég.

Update: A Katasztrófavédelem legfrissebb közleménye szerint a tűzoltóknak 12 vízsugárral sikerült megfékezniük a lángok továbbterjedését. 

A fővárosi hivatásos tűzoltók végül 14 vízsugárral oltották el, majd megkezdték a romok átvizsgálását. 

Távolról sincs vége, olvasson még