horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Hülyének nézték a mentőket

7 órája Módosítva: 2015-09-02 16:47:54
1

Megint palira vették a mentőket, akiket ezúttal egy makk egészséges kisfiúhoz riasztottak. Az viszont, hogy a gyereknek valójában semmi baja, csak a nagykapornaki családnál derült ki. A mentőket eredetileg ugyanis egy lázas gyerekhez indították.

Fotó: mentok.hu

Legutóbb februárban érezte valaki magát nagyon viccesnek és álnéven hívott segítséget egy drogoshoz Múrakeresztúron. A mentők akkor sem találkoztak beteggel.


Az Országos Mentőszolgálat vezetésének – a rendőrséghez és katasztrófavédelemhez hasonlóan – két éve fogyott el a türelme és minden vaklámra után feljenetést tesz. A telefonálók pedig akár 150 ezer forint bírságot is fizethetnek kamu riasztásonként.

Vízbe fojtotta kétéves ikerfiait egy 22 éves nő

8 órája Módosítva: 2015-09-02 15:49:52
2

Az arizonai, tucsoni anya lakására a gyerekek nagyanyja hívta ki a rendőröket, ám már későn érkeztek: a 22 éves Mireya Alejandra Lopez a fürdőkádban megfojtotta két kisfiát. Egy harmadik gyereket is megpróbált meggyilkolni, ám azt már egy családtag megakadályozta, írja a Huffingtonpost.

A rendőrök az ikerfiúkat az ágyon fekve, élettelenül találták, és bár megpróbálkoztak az újraélesztéssel, majd kórházba szállították a kétéves gyerekeket, ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elmegyógyintézetben marad a NAV-os gyilkosa

8 órája Módosítva: 2015-09-02 15:52:25
5


Még mindig elmegyógyintézetben kezelik azt a férfit, aki zsoldos katonának hitte magát és halálra késelt egy adóellenőrt, egy másikat pedig életveszélyesen megsebesített.

A 35 éves férfi akkor veszítette el teljesen a kapcsolatot a valósággal, amikor februárban két revizor a tartozások miatt meglátogatta. L. Péter jó katonaként küldetésének érezte, hogy végezzen „ellenségeivel". Egyikőjükkel sikerült is, a másik ellenőr életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

„Védencemet továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) kezelik. Állapota nem változott" – mondta a Velvetnek Benő László, a férfi ügyvédje.

A volt szobafestőt  egyébként már az előzetes letartóztatása után azonnal az IMEI-be került. A tárgyalás után védője azt mondta, hogy bár a férfin semmi nem látszik, valójában egy másik dimenzióban, egy párhuzamos világban él.

A rendőrök poénkodva fotózták a drogtól kiütött férfi a kórházban

10 órája Módosítva: 2015-09-02 20:52:49
2

„A fiatalember kábítószer hatása alatt állt. Kecskeméten, a Széchenyi-városban hívtak hozzá rendőrt, majd a járőrök bevitték a kórházba. Ott pedig azért volt lekötözve, mert nem bírtak vele, agresszívan viselkedett. A rendőrök pedig ezen jót szórakoztak, és poénból lefényképezték" – írta a Blikknek az az olvasó, aki szemtanúja volt a jelenetnek, ahogy egy lekötözött férfi mögött ollóval poénkodva fotózkodnak a rendőrök. Állítólag július végén történt az eset, a kórház sürgősségi osztályán. A lap úgy tudja, a rendőrség vizsgálja az esetet. A fotót erről ide kattintva megnézheti

Garázsban parkolja a buszokat a biciklist gázoló sofőr

13 órája Módosítva: 2015-09-02 21:51:19
5

Forgalomban még mindig nem vezethet, az egyik garázsban viszont parkolhatja a buszokat a biciklist gázoló buszsofőr. A 133-as busz egyik vezetője még tavaly júniusban tarolt le egy kerékpárost a Thököly út és a Gizella utca kereszteződésében. Pechjére a balesetet a biciklis sisakjára erősített kamera végig rögzítette. A sofőrt ugyanis csak azután vették elő a BKV-nál, hogy az Index rábukkant a videóra. A felvételeken jól látszódott, hogy az ütközés egy olyan részen történt, ahol buszsávval közös bicikliút van, de pont leszűkült a kerékpáros sáv.

"Ezúttal elkaptak. Amire nem számítottam az a fájdalom" – írta akkor a videó feltöltője.

A biciklis jobb mellkasával eltalálta a korlátot, eltörte hét bordáját, légmelle lett és tüdeje egy része is levált. Öt napig az intenzíven feküdt és összesen három hétig kezelték kórházban. Az orovosok már akkor azt jósolták, hogy teljesen felépül majd. És úgy tűnik így is lett: a férfi sorra tölti fel a népnevelő videókat.

Távolról sincs vége, olvasson még

30 évet kapott a 17 hónapos lányát metadonnal halálba altató anya

14 órája Módosítva: 2015-09-02 14:51:44
4

A 27 éves, utah-i Courtney Howellt múlt hét szerdán a bíróság kétszer 15 év börtönbüntetésre ítélte, mert a 17 éves lányának metadont adott - írja a Huffington Post.

A nő 15 évet kapott emberölésért és 15 évet kapott azért is, mert vényköteles gyógyszert adott a gyerekének jogtalanul. A két büntetést egymás után kell leülnie, vagyis összesen 30 évre kerül rács mögé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyolc ember halt meg egy párizsi lakástűzben

MTI/velvet
MTI/velvet
15 órája Módosítva: 2015-09-02 09:04:15
1

Nyolc ember, köztük gyerekek is életüket vesztették egy párizsi lakástűzben. A XVIII. kerületi házban a földszinten keletkezett a tűz, ami átterjedt az emeleketre. A rendőrségtől úgy tudni, hogy ketten úgy vesztették el életüket, hogy megpróbáltak kiugrani az ablakból. 

Hármas karambol az M3-on

MTI/velvet
MTI/velvet
16 órája Módosítva: 2015-09-02 08:02:34
1

Hármas karambol miatt lezárták az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszát Mezőkövesdnél, ahol jelenleg egyik forgalmi sávban sem lehet közlekedni Nyíregyháza felé - olvasható az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság honlapján. Kamion és kisbusz, valamint konténeres kamion és személyautó ütközött egymással az M3-as autópályán, alig 150 méter távolságban egymástól. Mindkét helyszínen a műszaki mentést a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók végzik.

A tájékoztatás szerint a várakozó kocsisor végén újabb baleset történt: kisteherautó és egy kamion ütközött egymással. A beszorult vezető kiszabadítását a mentőkkel közösen kezdték meg a mezőkövesdi egységek.

Feladta magát az aszódi késelő

tegnap, 21:45 Módosítva: 2015-09-01 21:45:23
1

Önként jelentkezett a rendőrségen az a 33 éves ikladi férfi, akinek a körözését emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelték el. Még hétfő este 23 óra körül egy aszódi söröző előtt alakult ki vita K. Norbert és a sértett között. A szóváltást követően K. Norbert egy késsel megszúrta a sértettet, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az ügyben az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja. (MTI)

9 éves fiút gázolt a busz Zalaegerszegen

tegnap, 19:55 Módosítva: 2015-09-01 19:55:36
1

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 1-jén 16 óra körüli időben Zalaegerszegen a Göcseji út és az Ady Endre utca kereszteződésénél lévő gyalogátkelőhelyen eddig még ismeretlen körülmények között egy busz elütött egy 9 éves fiút. A gázolás következtében a gyermek életveszélyes sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték. (Police.hu)

Halálra gázolt egy nőt a HÉV

tegnap, 18:30 Módosítva: 2015-09-01 18:30:40
3

Halálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklóson, a Fürdő utcai átkelő közelében kedd délután. A gázolás a nyílt pályán történt. Dunaharasztitól a gyártelepi megállóig a szerelvények nem közlekednek, pótlóbuszokkal szállítják az utasokat. (MTI)

Ömlött a gáz Egerben

tegnap, 17:03 Módosítva: 2015-09-01 17:03:46
1

Kedden koradélután az egri Mária utcában egy munkagép átvágott egy gázvezetéket, ami miatt ki kellett üríteni az egész környéket – írja a Heol.hu. A szivárgást délután négyre tudták megszüntetni, összesen 224 embert kellett kitelepíteni a baleset miatt.

Rács mögött az ötödik embercsempész

tegnap, 15:47 Módosítva: 2015-09-02 15:54:24
1

Előzetes letartóztatásba került a halálfurgon ötödik gyanúsítottja is. A bolgár férfit, társaihoz hasonlóan, bűnszervezetben, a csempészett személyek sanyargatásával elkövetett embercsempészéssel gyanúsítják.

A 24 éves férfi annak az embercsempész bandának a tagja, akik miatt 71 migráns fulladt meg egy kisteherautóban még múlt csütörtökön. Ahogy arról a Velvet is beszámolt, a  holttesteket rejtő furgont a csempészek az osztrák A4-es autópályán hagyták és elmenekültek. Az igazságügyi orvos-szakértők a raktérből 59 férfi, 8 nő és 4 gyermek holttestét emelték ki.

A magyar hatóságok a szerb határ közelében még aznap elfogtak négy embercsempészt: egy 27 éves afgán, valamint egy 29, egy 30 és egy 50 éves bolgár férfit. Ötödik társukat szonbaton vették őrizetbe. A férfi a mai tárgyaláson ugyan  vallomást tett,  de az előzetest így sem úszta meg.

Nem ért be az iskolába, mert elütötték

tegnap, 13:54 Módosítva: 2015-09-02 15:52:26
2

Nem kezdődött jól a tanév annak a 13 éves kisfiúnak, akit kedden sodort el egy autós Békésen.  A kamasz iskolába biciklizett, amikor elütötték, de a balesetet könnyebb sérülésekkel megúszta. Egy szemtanú azt mesélte a beol.hu-nak, hogy a kisgyerek „látszólag jól volt, csak sokkos állapotba került".

Ez a kamasz fiú 3 éves kora óta zaklatott szexuálisan egy kislányt

tegnap, 12:53 Módosítva: 2015-09-02 20:53:49
14

A 17 éves Jonathan Fleminget a The Huffington Post szerint egy marylandi vásárban vették őrizetbe. Egy farmer ugyanis meglátta, hogy a most 9 éves kislány társaságában turkál a gatyájában, és szólt az édesapjának, aki értesítte a rendőrséget.

Fotó: Baltimore County Police

Az ügyben indult nyomozás megállapította, hogy a tinédzser – aki a család barátja volt – 3 éves kora óta zaklatta a kislányt. Ezt a gyerek is megerősítette a rendőröknek. Elmondása szerint Jonathan Fleming évente több alkalommal is bevonta beteges szexuális játékaiba, gyakran intim helyeken érintette meg őt, és közösülnie is kellett vele. A rendőrség a történtek miatt eljárást indított a tinédzserrel szemben. Az óvadák összegét 500 ezer dollárban állapították meg.

Volt feleségével ment lopni, belehalt

tegnap, 12:07 Módosítva: 2015-09-02 13:49:01
8

Nem élte túl a betörést az a férfi, aki volt feleségével akart kifosztani egy XII. kerületi lakást. Az akcióba azt ugyanis nem kalkulálták bele, hogy a volt férj rosszul lesz és meghal.

A páros a betörés előtt türelmesen kivárta, hogy tiszta legyen a terep és már a lakásba is bejutottak, amikor a férfi összeesett.  Bár exneje először megpróbált segítséget hívni, később azonban jobbnak látta, ha elhagyja a helyszínt. Ugyan segítsényújtás elmulasztása miatt nem, bűnsegédként, nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás kísérlete miatt viszont hamarosan bíróság elé állhat – a Fővárosi Főügyészség közleménye szerint.

Ha bűnösnek találják, egytől öt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Egy sávon halad a forgalom az M0-áson

tegnap, 11:48 Módosítva: 2015-09-01 11:48:22
1

Teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést a Dunakeszi Autópálya munkatársai az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 37000-es méterszelvénynél – írja a police.hu.

Az útszakaszon 2015. szeptember 1-jén reggel eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze három kamion. Egy ember megsérült. A forgalom jelenleg egy sávon halad, az arra közlekedő autósoknak kisebb torlódásra kell számítaniuk.

Gyerekpornót találtak egy nagykanizsai férfinél

tegnap, 09:21 Módosítva: 2015-09-01 12:10:46
7

A Zala Megyei Főügyészség közleménye szerint az orosz bűnügyi hatóságok az INTERPOL-on keresztül értesítették a magyar rendőrséget, mert a 63 éves férfi számítógépéről egy gyermek-pornográf felvételt osztottak meg az egyik közösségi oldalon.

A rendőrség házkutatást tartott a férfinél, és lefoglalta a laptopját, illetve egy memóriakártyát, amelyeken a számítástechnikai szakértő vizsgálat nagyobb mennyiségű pornográf felvételt azonosított be. Az igazságügyi orvos szakértő szerint az összesen 1419 darab videón 18 év alatti szereplők láthatóak.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség a gyermekpornográf felvételek birtoklása miatt vádat emelt a férfival szemben. Ha bűnösnek találják, 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Életet mentett a két szóvivő

tegnap, 08:28 Módosítva: 2015-09-01 13:58:53
25

A Blikk cikke szerint Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Orodán Sándor, a határőrség szóvivője a XX. a Magyar Borok Útja Rally versenyen vett részt, amikor Andornaktálya közelében egy kisfiú leintette az autójukat, mert az apukája rosszul lett túrázás közben.

Mint kiderült, az apuka – aki egyébként gyakorlott túrázó volt – a hőség miatt az összes vizet a gyerekének adta, de aztán kiszáradt és rosszul lett.

„Mindkettőnknek vannak gyermekei, így amikor megláttuk őket az út szélén integetni, már nem versenyzőként, hanem emberként, apaként cselekedtünk, ezt szerintünk bárki megtette volna. Adtunk nekik vizet, majd elvittük őket Mátraházára. A kocsiban aztán a kisfiú elmesélte, hogy az édesapja mondta neki: gyűjtsön bogyókat és leveleket, mert azokból nyerhetnek folyadékot. Így amikor az apuka picit erőre kapott, elkezdtek stoppolni. Az édesapa egy hős, nem mindennapi, ahogy a fiát próbálta menteni” - idézte fel Orodán Sándor

Miivel a versenyzőknek szabályellenes utasokat szállítani, Győrfi Pálék a stoppolás után már csak egy feladatot végeztek el, majd épségben hazaszállították a megfáradt túrázókat. A csúszás miatt viszont annyi büntetőpontot kaptak, hogy esélyük sem volt jó eredményt elérni. Viszont a verseny Fair Play-díját ezúttal ők vihették haza.

Ez a férfi gyilkolt Aszódon

tegnap, 07:17 Módosítva: 2015-09-01 07:17:28
16

A 33 éves Komáromi Norbert hétfőn este 11 óra körül egy aszódi söröző előtt szólalkozott össze áldozatával, majd halálra szúrta a nála lévő késsel – számolt be a police.hu. Az ikladi férfi a támadás után elmenekült a helyszínről, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a megtalálásához.

Fotó: Police.hu

A közlemény szerint Komáromi Norberttel szemben emberölés elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, de a felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható Komáromi Norbert tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1/236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az apa a tárgyalóteremben támadt rá 3 éves lánya gyilkosára

augusztus 31., 20:57 Módosítva: 2015-09-01 15:22:14
3

Dwayne Smith a tárgyalóteremben támadt rá arra a férfira, aki megölte a lányát. Clifford Thomas a kislány anyukájának új élettársa, és kiderült, hogy bántalmazta a 3 éves Jamila Smith-t. Az amerikai pár akkor vitte be a lányt a kórházba, mikor már nem lélegzett, de azt mondták, hogy beüthette a fejét. A vizsgálat viszont kiderítette, hogy Thomas súlyosan bántalmazta nevelt lányát, és ez okozta a halálát. A bíróság bűnösnek találta a férfit és Jamila Smith anyját is. A lány apja pedig a tárgyalás alatt támadt rá az elítélt Thomasra, de a kirohanásának nem lesznek következményei – írja  Daily Mail

Nyugtatókon él a másodikról kizuhant kisfiú édesanyja

augusztus 31., 14:21 Módosítva: 2015-09-01 11:26:36
2

Zsuzsa képtelen feldolgozni, hogy Milán nincs többé. Nem tehet róla, hogy elnyomta őt az álom, amikor kétéves kisfia kiment a lakásból, majd kizuhant a Halom utcai ház folyosójának második emelti ablakából, de önmagát is hibáztatja a múlt hét kedden történt tragédia miatt. 

„Nyugodj bekeben draga kis Szerelmem. nagyon hianyzol az ocskosnek es nekem is” – írta ki a Facebookra Milán anyukája, aki gyertyát gyújtott, és egy virágot is elhelyezett a ház melletti betonsávon, azon a helyen, ahol megtalálták kisfiát. A bejegyzéshez rengeteg ismerőse szólt hozzá, hogy részvétüket nyilvánítsák.

Zsuzsát számos támadás érte gyermeke halála miatt, ezért egy kommentben a saját szemszögéből idézte fel a tragédia körülményeit. Ebben azt írta, hogy miután hazatértek a bölcsödéből, Milán a szobában kezdett tévézni és játszani, miközben ő ledőlt egy kicsit másik kisfia mellé. Nem akart aludni, fáradt sem volt, de valahogy elnyomta az álom. Amikor felébredt, Milán már nem volt a lakásban. A szomszédtól tudta meg a szörnyű hírt: kisfia kiesett az ablakon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két autó ütközött Zuglóban, zavar van a villamosközlekedésben

augusztus 31., 14:12 Módosítva: 2015-08-31 14:12:22
2

A Róna utcai csomópont környékén nem járnak a villamosok. Zuglóban az Erzsébet királyné útján, a Róna utcai csomópontnál két gépkocsi karambolozott, az egyik oldalára borult. A kocsik a villamossíneken vannak, ezért a Nagy Lajos király útja és a Mexikói út között a 3-as és 69-es villamosok nem közlekednek. A zuglói hivatásos tűzoltók siettek a balesethez, a helyszínt biztosítják és a műszaki mentésben vesznek részt. Az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg - írja a Katasztrófavédelem

Továbbra is pótlóbusszal utazhattok a 3-as és a 69-es villamos helyett a Mexikói út M és a Nagy Lajos király útja/Czobor...

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on 2015. augusztus 31.

Frissítés: A BKK információi szerint már újra jár a 3-as és a 69-es  villamos.

Baleset miatt lassú a közlekedés a Keletinél

augusztus 31., 13:58 Módosítva: 2015-08-31 14:41:01
1

Budapesten, a Rákóczi úton két gépkocsi ütközött össze, az egyik felborult. A Luther utcai kereszteződésnél tart a helyszínelés, a fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol a helyszínt biztosítják. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők ápolják. A Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között mindkét irányba nagy a torlódás, érdemes a közeli mellékutcákon kerülni - írja a Katasztrófavédelem

Az Origo úgy tudja, hogy tűzoltódoktorok autója borult fel, mikor terepjárójuk megkülönböztető jelzést használva haladt egy riasztás miatt a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar irányába, de a Szövetség utcánál összeütközött egy másik járművel. A balesetben ketten sérültek meg, egyikük súlyosan, másikuk könnyebben, de mindkettőjüket kórházba szállították. 

Megúszták a malacok a balesetet

augusztus 31., 11:36 Módosítva: 2015-08-31 11:36:45
1

Baleset történt Baranyában, a 6-os főúton – olvasható a katasztrófavédelem oldalán. A felüljárónál történt baleset miatt a városi mellékutakon kerülni kell.

A 6-os főúton, a 217-es kilométer közelében egy malacokat szállító utánfutós gépkocsi munkagéppel ütközött össze. Szentlőrinc belterületén, a 6-os főút átkelési szakaszát lezárták, a forgalmat elterelik. Szigetvárról a hivatásos tűzoltókat riasztották, ők a helyszínt biztosítják és a műszaki mentésben is segítenek majd. A balesetben nem sérült meg senki, a malacokat elszállították.

Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten

augusztus 31., 10:59 Módosítva: 2015-08-31 10:59:21
1

Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten hétfőn reggel, a sofőr és az ápoló megsérült - számolt be az MTI. A főváros XXIII. kerületében, a Haraszti úton történt baleset idején a jármű ugyan használt megkülönböztető jelzést, ám beteget nem szállított. A forgalom korlátozására nem volt szükség.

Szén-monoxid mérgezésben meghalt egy ember a Hegyalja úton

MTI/velvet
MTI/velvet
augusztus 30., 13:42 Módosítva: 2015-08-30 13:42:24
5

2015. augusztus 29-én este a XI. kerületi Hegyalja úton, egy földszinti lakásban halálos kimenetelű szén-monoxid-mérgezés történt. További egy személy életveszélyes mérgezést szenvedett - közölte az MTI.

25 éves férfi rabolt ki egy dohányboltot Óbudán

MTI/velvet
MTI/velvet
augusztus 30., 09:07 Módosítva: 2015-08-30 09:07:59
1

Késsel felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos férfi Óbudán szombaton késő este, a tettest a rendőrök elfogták - közölte a rendőrség honlapján.

A férfi késsel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel az eladót, majd miután a pénzt megszerezte, ismeretlen helyre távozott - senki nem sérült meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresték a rablót. Egy órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves K. István budapesti lakost, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított pénzt és az elkövetéskor használt fegyvert.

Padkára futott, majd oszlopnak ütközött egy autó Óbudán

MTI/velvet
MTI/velvet
augusztus 30., 08:55 Módosítva: 2015-08-30 08:55:40
1

Halálos baleset történt a főváros III. kerületében vasárnap kora hajnalban - közölte honlapján a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Váradi utca és Bécsi út kereszteződésénél padkára futott, majd oszlopnak ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője életét vesztette, utasát a tűzoltók segítségével emelték ki az összeroncsolódott járműből. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Hidegvérrel megöltek egy seriffhelyettest tankolás közben

augusztus 29., 14:01 Módosítva: 2015-08-30 15:15:40
2

Houstonban szó szerint kivégeztek egy seriffhelyettest egy külvárosi benzinkútnál péntek éjjel. A rendőrség nagy erőkkel kereste a támadót, a Fox26 úgy tudja, hogy el is kapták szombat reggel. Az áldozatot Darren Goforth-t, a Harris Megyei Seriff Hivatalának helyettesét többször hátbalőtték, miközben tankolt. A szemtanúk szerint a 47 éves, kétgyerekes áldozat nem provokálta a támadást, egyszerűen hidegvérrel kivégezték. A fegyveres támadó egy piros Ford Rangerrel menekült el a helyszínről. 

Ron Hickman seriff azt nyilatkozta, hogy pályafutása során még csak hasonló esetet sem tud felidézni, ami ennyire hidegvérű és gyáva tett lett volna - írja a NyDailyNews