horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Valakit megkéseltek a Rákóczi úton, ezt a férfit keresik

tegnap, 14:22 Módosítva: 2016-08-28 14:23:03
0

Vasárnap hajnalban a VIII. kerületi Rákóczi úton az alábbi fotón látható férfi többször megütött, majd hátba szúrt egy másikat. Ezután elmenekült, ezért a rendőrök most keresik az 52 éves, karcagi Farkas Tibort.

20162808125625.png
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőrfőkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos baleset történt az éjjel Budapesten

augusztus 27., 12:01 Módosítva: 2016-08-28 11:23:24
13

Péntekről szombatra virradó éjjel két embert is elütött egy autó az Oktogonnál egy zebrán.

A balesetben az egyik elgázolt, egy 19 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A másik gyalogost, egy 22 éves lányt a mentők kórházba vitték.

(forrás: Police.hu)

Távolról sincs vége, olvasson még

Nőként kezdhetett új életet a 30 éve gyilkoló férfi

augusztus 27., 10:13 Módosítva: 2016-08-28 12:29:37
6

John Kelly Gentry Jr. még 1983-ban ölte meg akkori barátnőjét, Barbara Gerbert, illetve egy férfit, William Veith-et, akivel állítólag ugyancsak a barátságon túlmutató viszonyt folytatott. A rendőrség azóta sem tudta elkapni, de 30 év után újra elővették az ügyét, mert a tudomásokra jutott, hogy a férfi ma már nőként élhet.

Mondjuk ehhez képest - teljesen érthetetlen módon - egy olyan fantomképpel próbálnak a nyomára bukkanni, amin Gentry férfias énjét hangsúlyozzák, így kissé megnehezítik a lelkes lakosság dolgát. 

Tehát őt keresik, csak nőként:

Barbara Garbert 1983. április 12-én szúrták halálra a Michigan állambeli Summerfieldben lévő otthonában. John Gentry azért lett gyanús, mert a rendőrök megtalálták ujjlenyomatait a tetthelyen. A nyomok az ohiói Toledóba vezettek: innen került elő a 25 éves nő autója, amit gyilkosa lophatott el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két gyereket ütött el egy autó a 13. kerületben

augusztus 26., 19:43 Módosítva: 2016-08-27 21:50:48
5

A Radnóti utca és a Tátra utca kereszteződésénél történt a baleset. Két autó ütközött össze, és az egyik kocsi elütött egy járdán sétáló kislányt és egy kisfiút.

A fejlemények ismeretében posztunkat frissítjük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne kelljen már külön kérni, hogy elengedjétek a mentőt!

augusztus 26., 12:16 Módosítva: 2016-08-26 21:51:26
18

A hvg.hu osztotta meg azt a videót, amit egyébként rajtuk kívül már több mint 600 facebookozó is megtett, nem véletlenül. 

A felvételen Márkus Gábor mentőautó-sofőr ellentmondást nem tűrő hangon kételkedik az autósok csökkent látó- és hallóképességében, vagyis szerinte baromira senkit nem érdekel egy szirénázó mentőautó, ezért nem állnak arrébb, amikor kellene. Mindenkit arra kér, inkább segítse, és ne hátráltassa a munkájukat. 

Ne kelljen már külön kérni, hogy elengedjétek a mentőt! 160 lóerős ez az autó, higgyétek el, mi nyomjuk!

 - mondta, amihez egyébként írásban csak annyit fűzött hozzá, hogy jó lenne, ha végre mindenki megértené, hogy a mentőknek minden másodperc számít.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Előzetesbe került a rakpartig menekülő taxis hiéna

augusztus 26., 10:34 Módosítva: 2016-08-26 19:46:54
6

A bíróság pénteken harminc napra elrendelte annak a taxisnak az előzetes letartóztatását, akit gyanús viselkedésére hivatkozva kedden délután a Budai alsó rakpartig üldöztek a rendőrök.

A Fővárosi Főügyészség sajtóosztályától megtudtuk, hogy az egyébként jogerős döntés annak köszönhető, hogy nem tudnák kizárni a szökés, sem pedig a bűnismétlés lehetőségét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Felakasztotta magát egy eltűntként keresett egri fiú

augusztus 26., 10:32 Módosítva: 2016-08-27 12:02:28
34

A 18 éves V. Marcell Észak-Írországban élt édesanyjával, de hazautazott, hogy meglátogassa Egerben élő rokonait. A fiúnak augusztus 21-én, vasárnap este veszett nyoma, nem érkezett meg nagymamájához, ezért családja egy felhívásban kereste. Az Egri Hírek úgy tudja, holttestét négy nappal eltűnése után, csütörtökön este találták meg. A fiatal férfi a Szépasszony-völgyben akasztotta fel magát.

A portál szerint az azonosítás már megtörtént, és V. Marcell halálhíréről édesanyját is értesítették.

Csütörtök este érkezett bejelentés, hogy a Kőkút úton egy fiatal férfi felakasztott holttestét találták meg. A hatóság kizárta az idegenkezűséget, az Egri Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esete

– közölte a megyei rendőrség szóvivője.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Garázsajtó zúzta halálra a belekapaszkodó anyukát

augusztus 25., 17:49 Módosítva: 2016-08-26 20:23:32
4

Egy 40 éves brit anyuka, Heidi Chalkley augusztus 14-én egy cambridge-i garázsban vesztette életét. A nő megnyomta az ajtónyitó gombot, majd eddig tisztázatlan okokból belekapaszkodott a felfelé nyíló ajtóba, ami magával rántotta. Hiába is akarta elengedni, beszorult a keze, így az ajtónyitó mechanika szabályosan bedarálta.

Az áldozat a 40 éves Heidi Chalkley volt
Az áldozat a 40 éves Heidi Chalkley volt
Fotó: Facebook / Northfoto

Az asszony egy barátjával volt a garázsban, aki néhány járókelő közreműködésével próbált segíteni neki, de akkor már nem túl késő volt. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egyelőre nem teljesen világos, hogy Heidi Chalkley miért kapaszkodott bele az ajtóba. Egyes híradások szerint a szerkezet meghibásodott, más források alapján viszont a barátja volt, aki megnyomta a gombot, ő meg poénból csimpaszkodott bele a redőnykapuba.

„Nem tudom, hogy történt a baj, de az ajtó automata működésű és biztonsági okokból elvileg meg kéne állnia, ha beleakad valami”

– vélekedett egy lakó.

Via Daily Mail, Express

Egy budapesti filmstúdióban egy összedőlt díszlet temetett maga alá egy 28 éves férfit

augusztus 25., 14:43 Módosítva: 2016-08-26 15:51:00
9

A XV. kerületi Felsőkert utcában, ahol az Origo FIlmstúdió található meghalt egy férfi, miután ráomlott egy díszfal, közölte az MTI-vel a Katasztrófavédelem. A Blikk viszont egy beszakadt színpadról ír, ami bontás közben zuhant az áldozatra.

Információnk szerint a balesetben egy 28 éves férfi vesztette életét.   

Az Index információ szerint a baleset a Szárnyas fejvadász című film díszletének bontása közben történt. Az áldozat egy 28 éves magyar építész, aki a fal alá kerülhetett. 

Megkerestük a filmstúdiót, ahol az alábbi közleményt adták ki:

Origo Filmstúdió egyik műtermében a díszletépítés során sajnálatos halállal végződő baleset történt. Az elhunyt a műtermet bérlő produkció egyik alvállalkozójának a dolgozója volt. A hatósági vizsgálat jelenleg is tart. Az esettel kapcsolatban az Origo cégcsoport nem jogosult nyilatkozattételre, információt kizárólag ez eljáró hatóság illetve a produkció adhat. 

A filmet gyártó cég, a Mid Atlantic Films egyik munkatársa megkeresésünkre elmondta, hogy hamarosan egy nyilatkozatot adnak ki a baleset részletes körülményeiről. 

Cikkünket frissítjük. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kamionnak csapódott egy autó az M5-ösön, meghalt a sofőr

augusztus 25., 14:03 Módosítva: 2016-08-25 14:03:56
0

Raklapokat szállító kamionba csapódott egy autó augusztus 25-én, csütörtökön kora délután az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 43-as kilométernél. Az elsődleges információk szerint a kocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben egy másik ember is megsérült, őt a helyszínen látták el a mentők.

„A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére a Röszke felé haladó forgalmat a leállósávban, lassítva engedik”

– közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Távolról sincs vége, olvasson még

Holttestet találtak a Margit hídnál

augusztus 25., 11:54 Módosítva: 2016-08-26 10:28:09
17

A fekete zsákban lévő holttestre augusztus 25-én, csütörtökön reggel 9 óra körül figyelt fel a hvg.hu munkatársa a Margit híd budai hídfőjénél. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta az elhunyt halálát. 

"Idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Az eset kapcsán nem indult rendőrségi eljárás"

– mondta el a Velvet kérdésére Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ha közigazgatási eljárás indult volna, az öngyilkosságra utalna, így viszont valószínűnek tűnik, hogy az illető természetes halált halt. 

Update: A Velvet egyik olvasója reggel fél 9 után nem sokkal egy rohamkocsit és egy mentőautót látott a helyszínen. Elmondása szerint a holttest egy férfié volt, aki valószínűleg szívinfarktust kaphatott. A mentők próbálták újraéleszteni, de már nem lehetett rajta segíteni, ezért takarták le, mire a hvg.hu munkatársa odaért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ugrálással borították fel a vízibiciklit, ki kellett menteni őket

augusztus 25., 10:33 Módosítva: 2016-08-25 15:24:19
0

A balatonfüredi vízirendőrök augusztus 24-én, szerdán 18 óra körül az alsóörsi parttól 500 méterre figyeltek fel egy felborult vízibiciklire, amin öt fiatal sodródott. Mint kiderült, a társaság tagjai saját magukat keverték bajba. Elmondták, hogy mindannyian a vízibicikli egyik oldalára álltak, majd beugrottak a vízbe, ezzel borulást idézve elő.

A rendőrök a bajba jutott utasokat épségben a szolgálati kisgéphajóba emelték, a vízibiciklit pedig vontára vették és azt a fiatalokkal együtt a közeli strandon épségben biztonságba helyezték

– számolt be a megnyugtató végkifejletről a police.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hátba szúrta 74 éves élettársát egy kisbéri nő

augusztus 25., 07:29 Módosítva: 2016-08-25 11:16:41
3

Egy 45 éves kisbéri nő augusztus 24-én, szerdán délelőtt italozás közben veszett össze 74 éves élettársával, akit a vita hevében egy 10 centiméteres késsel szúrt hátba. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

20162508070542
Fotó: Police.hu

A kiérkező rendőrök a helyszínen fogták el a nőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Via police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

9 gombóc fagyit követelt a szülinapos rabló

augusztus 24., 19:34 Módosítva: 2016-08-25 11:21:20
21

Egy gönci férfi, Cs. Gyula augusztus 19-én, a 46. születésnapja alkalmából itta le magát, de közben kedve támadt egy kis édességhez, ezért betért egy helyi fagyizóba, ahol késsel a kezében kezdett fenyegetőzni.

A fagyirablás helyszíne
A fagyirablás helyszíne
Fotó: Police.hu

A férfi meglehetősen határozott elképzelésekkel rendelkezett a fagyi mennyiségét illetően. A rendőrségi közleményt szerint a tulajdonost

„két fél literes üdítőital és kilenc adag fagylalt átadására szólította fel.”

A vendéglátós teljesítette kérését, Cs. Gyula meg zsákmányát felmarkolva elmenekült a helyszínről. A fagyi azonban hamarosan visszanyalt: a rendőrök azonosították, majd négy nappal később elfogták a férfit.

Itt már hűlt helye a fagyiknak
Itt már hűlt helye a fagyiknak
Fotó: Police.hu
„A gyanúsított kihallgatása során védekezésében előadta, hogy semmire sem emlékszik, mert erősen ittas állapotban volt, mivel a születésnapját ünnepelte.”

Magyarázta nem hatotta meg a rendőröket, ezért vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség egyúttal kezdeményezte előzetes letartóztatását. 

Taxis hiéna volt a rakpartig menekülő férfi

augusztus 24., 16:34 Módosítva: 2016-08-25 19:20:29
37

Bár a hiányosan felmatricázott autójából sejteni lehetett ezt-azt, azért hivatalos úton is lekértük annak a taxisnak az adatait, akit kedden délután a Budai alsó rakpartig üldöztek a rendőrök. A BKK kérdésünkre azt válaszolta, hogy a sofőrnek

van „taxiállomás-használati hozzájárulása″, a kocsija viszont semelyik taxitársasághoz nem tartozott.
 

A rendőrök kedden dél körül figyeltek fel a gyanúsan viselkedő taxisra a VIII. kerületi Diószegi Sámuel utcában, és igazoltatni akarták. A férfi azonban meglátva a járőröket menekülni kezdett autójával a Petőfi híd irányába. A taxis a hídon még átjutott, a Budai alsó rakparton viszont több kocsit is összetört, végül az Erzsébet híd közelében csapódott a szalagkorlátnak.

Miután a férfit kiszedték a lángoló autóból, őrizetbe vették. A BRFK-tól úgy tudjuk, hogy kábítószer-birtoklással gyanúsítják és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elleptek egy csepeli postát a rendőrök

augusztus 24., 15:25 Módosítva: 2016-08-25 11:21:20
2

A Velvet egyik olvasója több rendőrt is látott szerda délután a Vénusz utcai postánál Csepelen. Meg nem erősített információnk szerint a postát ki akarták rabolni. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az esettel kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást.

csepeli bankrablás kísérlet
Fotó: Velvet

Amint megérkezik a rendőrség válasza, posztunkat frissítjük.

Frissítés: Megkaptuk a BRFK válaszát, amiben azt írják, hogy

augusztus 24-én 13 óra 35 perckor Budapesten a XXI., Vénusz utcánál található egyik postahivatal hátsó kijáratánál egy – ez idáig ismeretlen férfi – lőfegyverrel, vagy annak utánzatával hangos kiáltásokkal az ott tartózkodó két postai alkalmazott felé rohant A két nő az ajtót védő vasrácsot becsapta, mire a férfi a helyszínről távozott. Lövés nem dördült.

A BRFK Rablási Osztálya rablás előkészülete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ördögmaszkban tolták túl a szellemidézést Putnokon

augusztus 24., 10:34 Módosítva: 2016-08-24 18:25:07
18

Négy putnoki fiatalember még 2015. december 26-án italozás közben találta ki, hogy mekkora buli lesz részegen ismerősükre ráijeszteni. Miközben egyikőjük ördögmaszkban verte a nő a házának az ablakát akkor éjjel, a többiek az ajtót kezdték rángatni, ami végül kiszakadt a helyéről és bejutottak az épületbe.

A lakásban aztán össze-vissza dobálták a ruhákat és a babakocsikat, miközben ismerősük a két gyerekével a sarokba húzódva igyekezett nem meghalni a rémülettől.

A produkciót a négy férfi ágyon fetrengéssel és szellemhangok kiadásával zárta, majd távoztak. A szellemidézést egyikőjük azzal fejelte meg, hogy nem sokkal később visszatért és ellopta a család DVD lejátszóját.

A büntetett előéletű négy férfit magánlaksértés bűntettével és lopás vétségével vádolja a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség. A két fiatalkorúval szemben közérdekű munka kiszabását, másik két társuk esetében pedig végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozták.

Megkéseltek egy 24 éves férfit az Erzsébet körúton

augusztus 24., 07:29 Módosítva: 2016-08-24 15:33:10
0

Szerdán hajnali fél egy körül támadt egymásra két társaság a VII. kerületi Erzsébet körúton. L. Károly a nála lévő gáz-riasztó pisztolyból adott le lövéseket, mire a másik négyfős csoport tagja, S. M. többször hátba szúrta, írja a police.hu. 

A helyszínre érkező rendőrök S. M.-t, N. Rolandot és két 16 éves társukat a helyszín közelében elfogták. Az elsődleges adatok szerint L. Károlyt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a lakásáról, két társát továbbra is keresik. S. M. a rendőrség információi szerint könnyebben sérült. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Vissza kell adnia járőrautót a satufékkel büntető kőbányai polgárőrnek

augusztus 23., 17:38 Módosítva: 2016-08-24 22:08:50
377

Visszaveszik a Kőbányai Wolf Polgárőrségtől azt a felmatricázott autót, amivel az egyesület elnöke augusztus 8-án engedély nélkül utazott a horvát tengerpartra, miután satufékkel büntette a mögötte haladó autókat az M7-es autópályán. Erről szerda délután döntött az a közalapítvány, amelytől a Suzukit kapták a polgárőrök, és amely engedélyezhette volna a zadari utat.

Az alapítvány szerződésszegés miatt visszavonta a polgárőrség üzemben tartó jogát, azaz a kocsit nem használhatják tovább és augusztus 26-ig le kell adniuk egy meghatározott telephelyre

– mondta Tóth Béla, a Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumának elnöke.

Az autópályán emberkedő elnökről videó is készült, amit először az RTL Klub Híradója hozott le. Az Országos Polgárőrség Szövetségének (OPSZ) elnöke a felvételeket látva pedig közlekedési szabálysértés miatt tett feljelentést a rendőrségen és vizsgálatot indított.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért nem jó ötlet biztonsági kamerát lopni

augusztus 23., 16:02 Módosítva: 2016-08-24 11:09:03
13

Tudta ön, hogy a biztonsági kamerák úgynevezett filmfelvételeket készítenek? Nos, az alábbi fiatalember a jelek szerint nem tudta, mert június 19-én az a hülye ötlet jutott az eszébe, hogy két kültéri kamerát lopjon el Budapest X. kerületében, a Jászberényi úton egy benzinkútról. Sőt, a képen látható csavarhúzó segítségével meg is valósította tervét.

A meggondolatlan gyanúsított
A meggondolatlan gyanúsított
Fotó: Police.hu

A rendőrségnek nem okozott különösebb nehézséget, hogy kiderítse, ki volt a tettes. Csak vissza kellett nézniük a felvételeket. A tolvajt azonban egyelőre nem tudták azonosítani, így ha ismerős önnek az illető, mindenképpen tegyen bejelentést.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Via Police.hu

Távolról sincs vége, olvasson még

Így látta a brutális négyes karambolt a 7-es főúton balesetező autós

augusztus 23., 15:42 Módosítva: 2016-08-25 09:03:35
200

A 7-es főút 104-es kilométerénél, Siófok közelében augusztus 21-én ütközött össze négy autó. A balesetben összesen kilenc ember sérült meg, egyikük súlyosan, hárman pedig könnyebben. A súlyos karambolt az egyik kocsi fedélzeti kamerája rögzítette. A videót az Országos Mentőszolgálat osztotta meg a Facebookon, így ha nem kavarja fel az ilyesmi, most ön is megnézheti.  

Update: A mentőszolgálat bejegyzése közben törlődött, de az eredeti poszt még elérhető.

A felvétel a mai napon (augusztus 21-én) készült a 7-es főúton haladva, a mi autónk fedélzeti kamerájával. (Sajnos a bal sarokban rossz a dátum és az idő.) A videó azon a ponton véget ér, amikor mi is becsapódtunk az előttünk haladó Astrába. Hál' Istennek Peti és én is jól vagyunk! De a balról érkező Audisnak komoly problémája van a STOP tábla értelmezésével

– írta a videó készítője.

Távolról sincs vége, olvasson még

Autós üldözés miatt lezárták a Budai alsó rakpartot az Erzsébet hídnál

augusztus 23., 13:58 Módosítva: 2016-08-24 14:51:56
60

Egy gyanúsan viselkedő taxist akartak igazoltatni a rendőrök kedden dél után nem sokkal a VIII. kerületi Diószegi Sámuel utcában, de a sofőr a járőröket látva menekülni kezdett, írja a police.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megfojtotta, felakasztotta és elásta egy apaji férfi az ismerősét

augusztus 23., 08:53 Módosítva: 2016-08-23 14:00:56
7

Egy apaji férfi azért lett ideges, mert a velük élő fiatal ismerőse részegen összeveszett az ő – szintén nagyon részeg – élettársával. A két férfi először dulakodni kezdett, fiatalabbik egy késsel többször is megszúrta az idősebbet, aki végül leteperte őt és egy kézzel megfojtotta.

A holttestet aztán kihúzta a ház udvarára és egy kötéllel felkötötte a fára, azért, hogy azt a benyomást keltse, mintha a fiatal férfi felakasztotta volna magát. Másnap hajnalban végül elásta a holttestet, ismerőse ruháit pedig elégette.

A Pest Megyei Főügyészség közleménye szerint a gyilkosság még 2014 novemberében történt, de az áldozat maradványait a rendőrök csak fél évvel később találták meg.

Miután a vádlott előzetes letartóztatásba került, élettársa egy másik férfival költözött össze, aki az asszonyt 2015 augusztusában megölte az apaji házban. Az asszony korábbi élettársa ellen az ügyészség emberölés miatt emelt vádat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megtalálták az eltűnt 11 éves cserháthalápi kislányt

augusztus 23., 07:11 Módosítva: 2016-08-24 09:38:26
10

Frissítés: Családja ismerőseinél, épségben találták meg a rendőrök azt a 11 éves cserháthalápi kislányt, aki augusztus 21-én, vasárnap 15 óra körül indult el a magyarnándori művelődési házból, de nem ért haza Cserháthalápra, értesült a Velvet.

Információnkat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán is megerősítették.

Frissítés: A Velvet információja szerint a gyerek családja csak vasánap este szólt a rendőrségnek, hogy eltűnt a kislány. A kutatásba a Cserhát Különleges Mentőcsoport is bekapcsolódott, akik egész éjjel a gyereket keresték a rendőrökkel.

Mivel hétfőn egész nap szakadt az eső, nyomkövető kutyákkal nem, csak területkutató kutyákkal tudtunk dolgozni. Ma 30-35 fővel folytatjuk a keresést Magyarnándor és Cserháthaláp közötti térségben

– mondta a Velvetnek Juhász Zoltán, a menőcsoport vezetője.

eltűnt 11 éves lány.png

A rendőrség kéri, hogy aki tudja, hol lehet a 11 éves gyerek, jelentkezzen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.) , illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Videói alapján korábban sem volt teljesen komplett a floridai arcevő

augusztus 22., 20:34 Módosítva: 2016-08-24 09:38:25
6

Mint arról beszámoltunk, a 19 éves Austin Harrouff augusztus 15-én kattant be. Aznap a családjával vacsorázott egy tequestai étteremben, de felhúzta magát a lassú kiszolgáláson, ezért apja háza felé indult. Útközben minden ok nélkül végzett egy házaspárral, akikkel véletlenül futott össze, majd állati hangon morogva kezdett falatozni a férj arcából.

A médiában csak kannibál gyilkosként emlegetett egyetemista vélhetően már korábban elszakadt a valóságtól. Erre utal az is, hogy YouTube-csatornája tele van nagyon furcsa videókkal.

Austin Harrouff, a kettős gyilkosság gyanúsítottja
Austin Harrouff, a kettős gyilkosság gyanúsítottja
Fotó: Facebook

Azt továbbra sem tudni, hogy a fiatal fogyasztott-e drogot. A körülményekről csupán annyi újdonság derült ki, hogy a vérengzés idején viselt sapkáján Donald Trump amerikai elnökjelölt egyik elhíresült mondata, a 

"tegyük újra naggyá Amerikát”

állt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az Istenhegyi úton van dolga? Halassza későbbre!

augusztus 22., 15:25 Módosítva: 2016-08-22 18:15:17
82

Egy Volkswagen karambolozott az egyik 25-ös busszal az Istenhegyi úton hétfő délután. A kocsi az ütközés után a járdára hajtott és egy kerítés állította meg.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Velvetnek azt mondta, hogy

a buszon nem sérült meg senki, az autó vezetőjét viszont a tűzoltók emelték ki az összetört autóból és átadták a mentőknek.

Úgy tudjuk, a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Bár a forgalom egy sávon már megindult, készüljön, hogy a környéken csak nehezen lehet haladni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Erről a két lányról nem tud valamit?

augusztus 22., 15:18 Módosítva: 2016-08-22 20:07:31
3

Egy tiszaföldvári lány augusztus 21-én késő este barátja tiszaföldvári otthonából indult el és azóta nem tudni róla semmit. Fekete Jázmint utoljára rövid nadrágban, egy pólóban és fekete cipőben látták.

eltűnt lány
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy hogy aki a képen látható fiatalt felismeri, látta, vagy tudja, hol lehet, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld 8- számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Frontálisan ütközött két kamion: az egyik fülke leszakadt

augusztus 22., 13:00 Módosítva: 2016-08-22 13:00:03
0

A taksonyi és a ványi elágazás közötti szakaszon frontálisan csapódott egymásnak két kamion augusztus 22-én, hétfőn délelőtt.

frontális kamionbaleset1
Fotó: Velvet

A Katasztrófavédelem azt írja, hogy az egyik kamion fülkéje leszakadt, a sofőrt pedig a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Az érintett útszakaszt a rendőrök teljesen lezárták, a forgalmat az 51-es főútnál és Bugyinál terelik el.

Frontálisan ütközött két kamion Taksony és Bugyi között

augusztus 22., 12:35 Módosítva: 2016-08-22 19:03:26
7

Két homokot szállító kamion ütközött össze. A karambol következtében az egyik vezetőfülkéje leszakadt és a sofőr lába beszorult. A súlyosan megsérült férfit a délegyházi és szigetszentmiklósi tűzoltók szabadították ki. A másik sofőr is súlyos sérüléseket szenvedett, így mindkettőjüket kórházba vitték. 

frontális kamionbaleset1
Fotó: Velvet

A beleset helyszínét, a Taksonyt Bugyival összekötő út adott szakaszát lezárták, a forgalmat Dunavarsány és Délegyháza felé terelik.

mti

Szabadulása után emberkedett a 214-es buszon az egyik férfi

augusztus 22., 11:54 Módosítva: 2016-08-23 08:51:18
10

A rendőrség még a hétvégén beazonosította és el is fogta azt a férfit, aki testvérével emberkedett az egyik 214-es buszon még áprilisban. Egyikőjük azóta más miatt már előzetes letartóztatásban ül, a másik férfi előzeteséről pedig augusztus 22-én, hétfőn döntött a bíróság, derült ki a Fővárosi Főügyészség Velvethez eljuttatott közleményéből.

A testvérek április 16-án a XXII. kerületi Ispilág utcai megállóban szálltak fel a járatra, de aztán meggondolták magukat és útközben le akartak szállni. Mivel a buszvezető nem állt félre, az egyik férfi késsel kezdett hadonászni, társa pedig a vezetőfülke üvegét verte.

Mindkettőjük ellen felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult büntetőeljárás.