horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Egy nő miatt késeltek a Westendben

1 órája Módosítva: 2015-04-21 10:21:59
1

Annak a férfinak a fiát késelték meg a West­end bevásárlóközpontban a múlt héten, akit korábban a Népszínház utcai gyilkosság miatt kerestek – tudta meg a Blikk. A 24 éves fiatalember életveszélyes hasi sérülésekkel szállították a baleseti intézetbe. A lap úgy tudja, túl van a krízisen, és már járni is tud. Állítólag egy lány miatt kaphatott össze a támadójával. A késelő H. Sándort elfogták.

Megverték rabtársai a börtönben, ezért beperelte az államot Dominika gyilkosa

2 órája Módosítva: 2015-04-21 10:21:08
2

Megverték a börtönben rabtársai, ezért is pereli az államot T. Zoltán, aki két évvel ezelőtt megölte D. Dominikát , mert a hallássérült kislány nem akart vele járni – írja a Blikk. 

T. Zoltán titkolja a börtönben, mit tett, s erre igen jó oka van: gyerekgyilkosként állandó célpontja a többieknek, a börtönhierarchia legalján van. Volt, hogy sírva könyörgött a bíróságnak, ne engedjék, hogy bárki közölhesse képmását, mert akkor nagyon megverik a rabtársai. A férfi saját bevallása szerint nyugtatókat kap, mert öngyilkos gondolatai vannak. A lap úgy tudja, kórházban is volt már, de nem lehet tudni, hogy a verés vagy a pszichés állapota miatt.

Nyílpuskával végezte ki tanárát egy 13 éves spanyol diák

tegnap, 12:24 Módosítva: 2015-04-20 15:10:11
10

Összesen négyen sérültek meg hétfő reggel, amikor egy 13 éves diák nyílpuskával lövöldözni kezdett egy barcelonai iskolában, tudósít a Mirror.

A legfrissebb információk szerint a fiú késve érkezett a Joan Fuster Institute épületébe, ahol már elkezdődtek a tanórák. Bekopogott osztályába, majd az ajtót kinyitó tanárnőre közvetlenül rálőtt egy nyílpuskából. Azonnal pánik tört ki a teremben, a diák ekkor rálőtt egyik osztálytársnőjére is, aki egyébként a megsebesített tanárnő lánya. 

A hangzavarra egy újabb tanár is a terembe lépett, ő kapta a halálos sebet a mellkasán. Egy másik diákot késsel szúrt meg az ámokfutó tini, akiről azóta kiderült, egész fegyverarzenált tartott otthon, és feketelistát készített a számára ellenszenves diákokról és tanárokról.

Végül a rendőrség fékezte meg a fiút, akit jelenleg pszichiáterek vizsgálnak, az iskolában pedig elkezdték a nyomok gyűjtését és a szemtanúk kihallgatását.

Brutális apa

tegnap, 12:07 Módosítva: 2015-04-20 12:07:27
2

A 25 éves K. János Tatabányán, a nyílt utcán is megverte a volt párját, aki kezében tartotta kislányukat, és ripityára törte a babakocsit is. A gyerek megölésével is fenyegetett. A férfi azzal védekezik, hogy csak a pia beszélt belőle -írja a kemma.hu

A férfi már hónapok óta zaklatta volt párját, többször meg is verte. Volt, hogy személyesen, volt, hogy egy közösségi portálon szidalmazta, fenyegette a fiatal anyukát. Sőt, a közös gyerekük megölésével és a nagyszülők autójának felgyújtásával is fenyegetett. A folyamatos zaklatások után a nő szombaton megelégelte K. János viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen. A férfi, miután a rendőrök kihallgatták, elismerte, hogy tényleg többször megfenyegette a nőt, de nem gondolta komolyan, szerinte csak a pia beszélt belőle. 

A Tatabányai Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette K. Jánost és kezdeményezte előzetes letartóztatatását.  Zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak ellene eljárást.

Hátba szúrta élettársát

tegnap, 11:08 Módosítva: 2015-04-20 11:23:00
1

A 34 éves férfi maga hívta a rendőröket miután (állítása szerint)

véletlenül élettársa hátába állított egy nagykést. 

K. László a helyszínen és később, gyanúsítotti kihallgatásán is elismerte, hogy ugyan a sérülést ő okozta, de egyáltalán nem szándékosan. El is mesélte, hogy szerinte pontosan mi történt: 

Azt mondta, hogy a késsel a falra célzott, onnan pattant élettársa hátába, ahonnan a mentősök húzták ki a kést, és sérülése miatt kórházba szállítottak. 

K. Lászlót életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – írja a police.hu

A család egyik barátja védi a férfit, a Tényeknek azt nyilatkozta, hogy ezt a késdobolálós dolgot leszámítva, jó emberek, családcentrikusak, meg ilyesmi:

Összevesztek, ezért leszúrta a lakótársát

tegnap, 10:56 Módosítva: 2015-04-20 10:56:36
1

Késsel vetett véget egy vitának az a 49 éves győri asszony, aki vasárnap délután veszett össze valamin nagyon a lakótársával. A szócsata addig fajult, hogy a nő elővett a konyhából egy kést, és a 41 éves lakótársa arcát, mellkasát és a bal felkarját megvágta.

„A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárását egy 49 éves győri nő ellen." – írja a police.hu. 

Így találta meg az uzsidobozba rejtett drogot Zsófi, a rendőrkutya

tegnap, 10:51 Módosítva: 2015-04-20 10:51:41
1

Nagyon szeretjük ha a cuki és természetesen bátor és okos rendőrkutyákról is beszámolhatunk. Mai hősünk Zsófi, a drogkereső németjuhász, aki uzsonnás dobozokba rejtett "25,6 grammnyi kábítószergyanús növényi származékot" szimatolt ki, lebuktatva ezzel a 51 éves szakcsi férfit, akinek otthonában tartottak a rendőrök házkutatást. 

Az akció ( galériáért kattintson a képre): 

Bevándorlókat szállító hajó borult fel a Földközi-tengeren

április 19., 11:24 Módosítva: 2015-04-19 12:14:40
4

A CNN információi szerint egy Líbiából induló, menekülteket szállító hajó süllyedt el a Földközi-tengeren. Mintegy 700 ember utazhatott a fedélzeten, eddig 49 túlélőt mentettek ki. 

Lampedusa szigetétől 210 kilométerre találták meg a roncsokat. A túlélők napok óta lehettek a vízben. A mentés folyamatosan zajlik. Gyerekek is utazhattak a hajón. A bevándorlók feltehetőleg Szicíliába akartak eljutni. A BBC tudósítója szerint egy olyan hajóval indultak el, ami alkalmatlan volt egy ilyen hosszú útra, és felborult. 

Teljes útzár van Tiszafüred mellett

április 18., 20:22 Módosítva: 2015-04-18 20:22:51
2

Kilenc ember megsérült egy kisbuszban, amely árokba borult a 34-es főúton Tiszafüred és Tiszaigar között szombaton. A főút 4-es kilométerénél a kisbusz lesodródott az útról, és az árokba borult. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést. Az érintett szakaszon közlekedők Tiszafüred irányából Kunmadaras, Kunmadaras irányából pedig Tiszaörs felé kerülhetnek. Az MTI úgy tudja, a baleset idején heves esőzés volt a térségben. A kisbuszban ülők közül a mentők két embert súlyos, további hetet pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba. (MTI)

Árokba hajtott a csempész, lebukott

április 18., 15:29 Módosítva: 2015-04-18 15:29:17
2

A Csengeri Határrendészeti Kirendeltség szolgálatot teljesítő járőrei 2015. április 17-én 17 óra 15 perckor a Kispalád és Magosliget közötti útszakaszon egy árokba csúszott személygépkocsira bukkantak. A rendőrök a járművezetőt sérült, vérző állapotban találták az autóban, ezért azonnal elsősegélyben részesítették és értesítették a mentőszolgálatot. A mentők rövid időn belül megérkeztek a helyszínre és a 21 éves botpaládi férfit kórházba vitték. A járőrök a személygépkocsi utasterében 400 karton, összesen 3,3 millió forint értékű, valószínűleg csempészett cigarettát találtak, amit átadtak az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak. (Police.hu)

Szerelmi bánat miatt lőhette magát fejbe a 21 éves rendőr

április 18., 08:39 Módosítva: 2015-04-18 08:41:24
1

A dunakeszi rendőrszállón lőtte magát fejbe egy 21 éves rendőr, a Bors úgy tudja, a férfi magánéleti problémákkal küszködött. A férfit kedves, mosolygós embernek ismerték a munkatársai, akik szerint szerelmi bánat miatt vethetett véget az életének a Baranya megyei faluból származó fiatal rendőr. A rendőrség közigazgatási eljárásr indított, hogy kivizsgálja az ügyet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

A Meki biztonsági őre ököllel ütött egy embert a Blahán

április 18., 07:00 Módosítva: 2015-04-19 08:39:07
12

A 444.hu olvasói levelet tett közzé, amiben azt állítja Borsi Bálint, hogy a Blaha Lujza téri McDonald's biztonsági őrei ököllel ütötték az arcát, rugdosták a földön, a vállán lévő laptoptáska benne a géppel is megsérült. A férfi szája felrepedt, amiről fotót is mellékelt. A levélben azt állítja, nem tett semmit, ami indokolta volna a biztonsági őrök fellépését, a lap megkereste az üzletet, ami azt állítja, a biztonsági őrök szakszerűen jártak el. Az olvasó a kiérkező járőrök intézkedését is sérelmezte levelében.  A VIII. kerületi Rendőrkapitányság az esetet feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja, ami abból a szempontból érdekes, hogy a verekedés közben elhangzott az is, az üzlet megsemmisíti a biztonsági kamera felvételeit, mielőtt még rendőrök kikérnék. A levél teljes tartalmát ide kattintva olvashatja.

10 éves gyereket gázoltak Mendén

április 17., 19:07 Módosítva: 2015-04-17 19:07:08
2

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között gázolt el egy 10 éves gyermeket egy személygépkocsi pénteken 17 óra körüli időben Mendén, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. A gyermeket a mentők kórházba szállították - írja a police.hu.
A monori rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.  A Fő út érintett szakaszán a forgalom jelenleg egy sávon, váltakozó irányba halad.

A repülés szabályait vérrel írják

április 17., 18:03 Módosítva: 2015-04-18 18:20:43
90

A Germanwings március 24-ei tragédiájának kapcsán légikatasztrófák kríziskommunikációjáról szervezett kerekasztal-beszélgetést a Magyar Public Relations Szövetség. A meghívott vendégek közt volt Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója, Pákolicz Attila, a Solutions Communications ügyvezető igazgatója, Bőhm Kornél, az MPRSZ Kríziskommunikációs tagozatának elnöke, Kapor Gábor mediátor, vezető tanácsadó, coach. A beszélgetést R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezető igazgatója, az MPRSZ elnökségi tagja vezette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Előzetesben a tatabányai mutogató

április 17., 15:28 Módosítva: 2015-04-17 17:35:59
2

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 24 éves környei férfit, aki ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság - írja a police.hu.

P. Krisztiánt április 16-án állították elő a rendőrök, miután a település külterületén egy fiatalkorú lány előtt elégítette ki nemi vágyát. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint nem ez volt az első eset, hogy P. Krisztián szeméremsértő módon viselkedett. A gyanúsítottal szemben egy büntetőeljárás már folyamatban volt a Tatabányai Rendőrkapitányságon, sőt már korábban is folytatott ellene büntetőeljárást a rendőrség hasonló okok miatt.

Többször is megszúrta feleségét egy férfi Tóalmáson

április 17., 12:54 Módosítva: 2015-04-17 12:54:04
2

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Zs. Sándor 58 éves tápiósági lakos ellen – írja a police.hu.

Az 58 éves férfi április 15-én reggel két kiskorú gyerekével autóba ült és Tóalmás egyik utcájában találkozott a feleségével, akivel szóváltásba keveredett, majd az asszonyt több alkalommal meglökte és megpróbálta erőszakkal beültetni az autóba. Többször is megszúrta egy késsel a nőt, akinek aztán segítségére sietett egy férfi. Ezután a gyanúsított visszaült autójába, és a gyerekekkel együtt elhajtott a helyszínről.

Az 58 éves férfit a rendőrök nem sokkal később a lakásában elfogták és előállították. Az orvosi vélemény szerint a nő súlyos izomsérüléseket szenvedett.

Főbe lőtte magát egy rendőr a Dunakeszi Rendőrkapitányságon

április 17., 07:43 Módosítva: 2015-04-17 14:52:07
8

Egy 21 éves rendőr fejbe lőtte magát csütörtökön – írja a Blikk, a Vác Online-ra hivatkozva.

Az eset április 16-án, csütörtök reggel történt a Dunakeszi Rendőrkapitányság épületében. Meg nem erősített információk szerint a 21 esztendős készenléti rendőr öngyilkosságot követett el.

Beluzsáné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az ügyben hatósági közigazgatási eljárás folyik, így nem adhatnak ki semmiféle információt.

A rákos férfi fogát is kirúgták a biztonságiak a Nyugatiban

április 16., 21:21 Módosítva: 2015-04-16 21:21:46
7

A fogait is kirúgták, úgy megverték a rákos férfit a Nyugati pályaudvaron – számolt be a Tv2 magazinműsora, a Tények a történtekről. A férfi állítása szerint hajléktalannak nézték az őrök, belekötöttek a padon ülő Jónás Ernőt, majd ütni-verni kezdték. A MÁV elismerte a történteket és vizsgálatot indított. A négy verekedő őr alvállalkozóként dolgozik a vasúttársaságnak. A súlyos beteg Jónás kezelésen volt Budapesten, épp haza akart utazni. A verés után a pályaudvari rendőrséghez szaladt (eközben a telefonját és a vonatjegyét is elvették), de szóra se méltatták. Sőt, egy férfi segíteni akart Jónásnak, őt is verni kezdték.

A MÁV egyik aloldalán amúgy írnak pár szót a biztonsági alvállalkozók kiválasztásáról, de konkrétan nem szerepel, kivel szerződtek a Nyugati őrzés-védelmére. 

Széleskörű, az egész ország területére kiterjedő alvállalkozói kapcsolattal rendelkezünk. Az alvállalkozók kiválasztása során csak olyan személyt (szervezetet) foglalkoztatunk, aki megfelel a személy- és vagyonvédelmi tevékenység végzésének szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvényben előirt feltételeknek.

Késelés volt a WestEndben

április 16., 18:48 Módosítva: 2015-04-17 11:52:32
4

Két férfi összeveszett, majd az egyik hasba szúrta a másikat a WestEnd bevásárlóközpontban, Budapesten – írja az Index. Az esetről a rendőrség honlapja is beszámolt: a feltételezett tettes a 21 éves H. Sándor, áldozata egy 24 éves férfi. A késelőt a helyszínen elfogták, a sérültet a mentők kórházba vitték, az Index szerint életveszélyesek a sérülései.

Balesetek bénítják Budapest belvárosát

április 16., 17:25 Módosítva: 2015-04-16 20:35:41
7

Két baleset is bénítja Budapesten a forgalmat: az MTI szerint egy rendőrségi kisbusz és egy segédmotoros kerékpár (tehát egy robogó) ütközött össze a VII. kerületi Nagy Diófa utca és Rákóczi út kereszteződésében, a motoros megsérült.

Közben a Flórián téren, a felüljáró alatt is baleset történt, szerkesztőségünk ablakából látni a dolgozó tűzoltókat és rendőröket, valamint hallani a dudáló, türelmetlen sofőröket. Munkatársunk két személyautót látott, amelyek össze voltak törve, az egyiknek az eleje csúnyán megrongálódott. A forgalmat rendőrök irányítják, nagy a dugó a környéken.

300 csirke halt meg a ceglédi balesetben

MTI/velvet
MTI/velvet
április 16., 16:45 Módosítva: 2015-04-16 17:47:33
1

Csirkéket szállító pótkocsis teherautó karambolozott kisteherautóval csütörtök délután Ceglédnél a 311-es úton, a Tápiószele felé vezető oldalon. Az utat lezárták – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. Csámpai Attila elmondta, az 1500 élő állatot szállító pótkocsi az árokba borult, és mintegy 300 csirke elpusztult. A többi állatot a ceglédi tűzoltók gyűjtik össze és teszik ládákba, az állatokat mentesítő kamion szállítja tovább. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, őt a mentők a helyszínen ápolják. Az utat lezárták. 

Frissítés

Rendőri irányítás mellett félpályán megindult a forgalom Ceglédnél a 311-es úton Tápiószele felé. Csámpai Attila elmondta, hogy a balesetben kiszabadult állatokat összegyűjtötték, és megkezdték fölpakolásukat egy mentesítő kamionra.

Családi lövöldözés volt a Király utcai

MTI/velvet
MTI/velvet
április 16., 16:43 Módosítva: 2015-04-16 20:40:35
3

Három erdőkertesi férfit keresnek a rendőrök a szerdai, Király utcai lövöldözés miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az internetes oldalán csütörtökön. A BRFK azt írta, a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult ügyben keresik a 49 éves idősebb Száva János Róbertet, a 21 éves ifjabb Száva János Róbertet és a 19 éves Száva Armandó Ferdinándot, mindhárman erdőkertesi lakosok. A rendőrség keresi a férfiak eddig ismeretlen társait is. 

Szerdán, nem sokkal 0 óra után a VII. kerületi Király utcában idősebb Száva János és társai egy ott tartózkodó társaságra a gyanú szerint többször lövéseket adtak le két, feltehetően gáz-riasztófegyverből. A helyszínről kocsikkal menekültek el, a támadás miatt a társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki a bűncselekmény idején a helyszínen volt, látta az egészet, illetve tudja, hol vannak a keresett férfiak.

Istennek hitte magát és fát dugott a floridai drogos

április 16., 15:42 Módosítva: 2015-04-18 10:35:37
53
Screen-Shot-2015-04-15-at-12.48.35-PM.png

Floridában is létezik Melbourne nevű város, itt történt egy nagyon fura eset: a 41 éves Kenneth Crowder megtámadott egy rendőrt és megdugott egy fát. A Huffington Post szerint a férfi drog hatása alatt volt és tette elkövetése közben Istennek vallotta magát. Crowdert még pénteken tartóztatták le, mivel a környékbeli lakók azt látták, hogy pucéran szaladgál, majd szexuális aktust kezd egy fával. Emiatt is hívták ki a rendőröket. A kiérkező járőr ugyan nem találta meztelennek a pólós-gatyás férfit, de az egész aggresszíven viselkedett, hangoztatva, hogy ő Isten maga.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elmeorvos vizsgálja Budapesten a zalaegerszegi tini gyilkosát

április 16., 13:57 Módosítva: 2015-04-16 14:04:33
1

B. Barnabást – aki a közelmúltbanbrutálisan meggyilkolta volt barátnőjétZalaegerszegen – Budapestre, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmeorvosi Intézetbe (IMEI) szállították. Védőügyvédje, dr. Slezák József ugyanis már B. Barnabás előzetes letartóztatásakor indítványozta, védence elmeorvosi vizsgálatát, mert szerinte erős öngyilkossági hajlamát támasztja alá a sármelléki balesete is. 

Szökni próbált

B. Barnabást a gyilkosság után nem sokkal autóbalesetet szenvedett, így kapták el végül. Először a keszthelyi kórházba került, majd CT-re átszállították a Zalaegerszegi intézménybe, azonban onnan szökni próbált, de utolérték és az agyhoz bilincselték. 

A pszichiáter segíteni próbált?

A zaol.hu úgy tudja, a pszichiátriai szakvéleményt készítő orvos megpróbálta befolyásolni az esetet. Többek közt a lap szerint a vizsgálat alkalmával ingerült hangon próbálta meg eltávolítani a rendőröket, sőt, az is felmerült, hogy értesítette a szintén az egészségügyi intézményben dolgozó édesanyát, hogy találkozhasson a fiával. A lap arról is ír, hogy a pszichiáter  kihallgatta a fiú két barátját is de vallomásukat abba az irányba próbálta terelni, hogy a fiúról kialakult negatív képhez találjon érveket. 

zalaegerszreg
Fotó: MTI

A rendőrség ezeket az információkat nem erősítette meg, de nem is cáfolta. 

Fényes nappal rabolták ki az idős nőt a III. kerületben

április 16., 13:34 Módosítva: 2015-04-16 13:51:47
75

Fényes nappal tépte ki a támadó az aranyláncot egy idős nő nyakából a III. kerületben, a Polgár utcában. „A hölgy épp a Hévhez tartott, amikor a támadó hátulról lecsapott rá! Ököllel megütötte a hátát, majd kitépte a láncot a nyakából." – mondta el helyszíni tudósítónknak a megtámadott hölgy egyik ismerőse. Úgy tudjuk, a nő végül el tudott menekülni, ahogy a támadó letépte a láncot, elfutott, és segítségért kiabált. A rendőrök még keresik a támadót, akiről az egyébként környéken lakó hölgy személyleírást is adott. Annyit tudunk, hogy a férfi átlagos magasságú volt, farmert és szürke felsőt viselt. 

rablas
Fotó: Velvet

Szerencsére a nőnek nem esett komolyabb bántódása, könnyű sérüléseket szenvedett, azonban az ijedség okozta sokk miatt a Honvéd kórházba szállították megfigyelésre és kivizsgálásra. 

Tatai gyerekgyilkosság: Ezt akartad? Ezért szülted meg a lányunkat?

április 15., 16:56 Módosítva: 2015-04-16 18:51:12
19
Ezt akartad? Ezért szülted meg a lányunkat? 

Ha találkozna gyermeke anyjával, ezt kérdezné tőle F. Ervin, annak a 8 éves kislánynak az édesapja, akit saját anyja brutálisan meggyilkolt húsvétkor. A férfi nem tudja leplezni indulatait, egyelőre nem is szeretné. A Velvetnek elmondta, sosem lesz képes megbocsátani lánya édesanyjának, Á. Anikónak, aki miután 108 késszúrással megölte a gyermekét, egy zsinórral is fojtogatni kezdte. F.  Ervin most megpróbál mindent megtenni azért, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő mással. Az anya eközben azzal védekezik, hogy benyugtatgatta magát és ivott rá, ezért nem volt magánál, amikor meggyilkolta 8 éves lányát. A történtekért pedig az édesapát hibáztatja. 

A Tatán meggyilkolt 8 éves F. Laura halálával kapcsolatban megrázó, brutális részleteket is közölt a rendőrség. 

A kislányt kezdetben a édesanya nevelte Budapesten, ám több panasz és bejelentés is érkezett a gyámhivatalhoz, ekkor bár hivatalosan az édesanyánál volt elhelyezve, az apához került a kis Lara. Egy kocsmáros szerint például este 10-kor a nő még nála iszogatott úgy, hogy vele volt a gyermek. Az édesapa pedig lapunknak is elmondta, hogy volt olyan eset, hogy az óvodából hívták fel, hogy Á. Anikó annyira részeg, hogy elesett a bejárat előtt és mentő vitte el. 

Három év alatt csak háromszor látta a lányát az alkoholizmussal küzdő anya

Korábban is lánya megölésével fenyegetett

Mint korábban mi is megírtuk, a lány anyja nem először fenyegetőzött gyilkossággal és öngyilkossággal. „Fehér koporsót rendelj, mert végzek magammal és a lányoddal is" – írta SMS-ben 2012-ben a nő gyermeke apjának, amikor egy nap magával vitte Laurát. A férfi akkor még időben értesítette a rendőrséget, akik a gyógyszertárban elfogták, épp amikor nagy mennyiségű gyógyszert akart venni. 

 A nő állítólag búcsúlevelet hagyott a szörnyű tett után a helyszínen a rendőrségnek. A Zsaru Magazin szerint ebben 10 oldalon keresztül az apát hibáztatja. 

„Rajtam akart bosszút állni, mert nem bírta elviselni, hogy a kislány boldog velünk. Amikor a gyógyszertárban elkapták azt kérte a rendőröktől, hogy hadd köszönjön el a kislánytól. Azt hittem, meg akarja nyugtatni a lányt, vagy megpuszilni és elköszönni tőle, de nem! Odahajolt és annyit súgott neki:

"Apádat és a Babit (a nevelőanya - a szerk.) utáld! Én szültelek, csak engem szeress!" 

Laura édesapja a Velvetnek elmondta, ezután a tragédia napjáig a biológiai anya csak háromszor látta a gyermeket a 3 év alatt. Néha kereste telefonon vagy skype-on, de személyesen csak háromszor találkoztak. Húsvét előtt a nő azzal hívta fel a férfit, hogy megváltozott, már nem iszik, van munkája és nagyon szeretné a Laurával tölteni az ünnepet. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Méhek miatt ölte meg két gyerekét az arizonai nő

április 15., 15:50 Módosítva: 2015-04-15 15:50:13
1

Igazán szörnyű baleset történt múlt hét pénteken Arizonában: Alexis Keslar babakocsiban tolta két 18 hónapos ikergyerekét, amikor egy méh támadta meg a nőt. Az anya annyira megijedt, hogy a lejtőn elengedte a babakocsit, ami belegurult a közeli csatornába, a két csecsemő pedig megfulladt. A testüket több óra keresés után találták meg – írja a Gawker. "Sok ember nem is ejti, milyen gyors a víz ezekben a csatornákban, és milyen mély, illetve azt sem veszik észre, milyen nehéz kimászni ezekből az építményekből" – áll a felhívás a rendőrségi közleményben.

Megúszhatja a zalaegerszegi tini gyilkosa?

április 15., 14:31 Módosítva: 2015-04-15 14:31:26
3

A diáklány meggyilkolásával gyanúsított B. Barnabást kedden előzetesbe helyezték, és az ügyvéd szerint indokolt lenne az elmegyógyintézeti kivizsgálása –írja a Bors. Ami azt is jelentheti, hogy ha bebizonyosodik az elmeorvosi vizsgálat alapján B. Barnabás beszámíthatatlansága, akkor akár kényszergyúgykezeléssel meg is úszhatja a börtönt. 

zalaegerszreg
Fotó: MTI

Mint megírtuk , a férfit azzal gyanúsítják, hogy  szombaton éjjel megölte 18 esztendős barátnőjét a zalaegerszegi Parkerdőben, mert a lány szakított vele és ezt nem akarta elfogadni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Játékpisztollyal akartak kirabolni egy idős nőt

április 15., 08:06 Módosítva: 2015-04-15 08:06:23
1

A police.hu közleménye szerint három soproni fiú próbált meg kirabolni egy idős nőt. A két 13 éves fiú 12 éves társukkal elállták a sértett útját, egyikük pedig egy játékpisztolyt szegezett a nő homlokához. Pénzt követeltek tőle, de az idős hölgy félretolta a műanyag pisztolyt, és a buszmegállóhoz ment. Egy szemtanú feltartóztatta a támadókat, a rendőrséget is értesítette, akik őrizetbe vették a gyermekkorú elkövetőket. 

Baleset érte az Asiana Airlines gépét leszállás közben

április 14., 16:24 Módosítva: 2015-04-14 17:20:55
1

Baleset érte az Asiana Airlines Airbus A320-as repülőgépét Hirosimában – írja az Airportal. A jármű farokrésze a leszállópályának csapódott, majd a gép kicsúszott. A sérültek számáról ellentmondásosak az értesülések, egyik szerint húsz, másik szerint három ember sérült könnyebben. 

Az OZ 162 jelzésű járat Szöulból tartott Hirosimába, fedélzetén 74 utassal és 7 fős személyzettel. A helyszínen készült fotók tanúsága szerint a repülőgép futóművei kiszakadhattak és az Airbus a hasán állt meg. Az utasokat vészcsúszdákon menekítették ki a gépből. További részleteket tehát itt olvashat.