Őrizetbe vettek a Scotland Yard nyomozói egy férfit a két francia diák brutális meggyilkolásával kapcsolatban. A Scotland Yard szóvivője egyelőre csak annyit árult el, hogy a gyanúsított 21 éves, szombatra virradóra vitték be, és jelenleg egy délkelet-londoni rendőrkapitányságon van, ahol megkezdik a kihallgatását.

A két francia diák agyonszurkált holttestét egy kiégett londoni lakásban találták meg a brit rendőrök. A 23 éves kutatók a brit fővárosban tanultak, a rendőrök szerint a holttestek arról tanúskodnak, hogy mindketten pokoli kínokat élhettek át haláluk előtt.

 

A Scotland Yard szerint a fiatalok lakásába hat nappal a gyilkosság előtt ismeretlenek törtek be, és elvittek onnan egy számítógépet. Az még nem tisztázott, hogy a rablás összefüggésben van-e a brutális kettős gyilkossággal.

 

A nyomozók annak a lehetőségét is vizsgálják, hogy a gyilkosságok esetleg "véletlenek", azaz a tettes másnak gondolta a fiúkat, mint akik valójában voltak. A rendőrök ugyanis nem találtak arra utaló jeleket, hogy a fiataloknak bármilyen bűntényhez közük lett volna.