Keresi a rendőrség azt a férfit, aki csütörtökön kora délután lövöldözött a budapesti Városligetben. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, emberölés kísérletének gyanúja miatt.

Lakatos István egy eddig még ismeretlen társával együtt csütörtökön támadott meg és bántalmazott egy budapesti férfit, majd Lakatos több lövést is leadott maroklőfegyveréből. Az ügy még szerdán kezdődött, az 56-osok terén, kártyázás közben veszett össze két csoport. A vitapartnerek csütörtök délután újra találkoztak a parkban, ekkor azonban már több lövés is eldördült. A lövöldözésben senki sem sérült meg, írja a Független Hírügynökség.

 

A gyanúsított 44 éves, erős testalkatú, haja rövid, sötét színű. Rendszeresen keresztnévként a Sándor vagy Gyula nevet is használja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Lakatos István jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 477-3752 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán vagy a központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.