Az áldozat méhéből vágta ki annak gyermekét egy 38 éves nő Pittsburghben. A tettest gyermek iránti vágya vezérelte és hasonló büncselekményért korábban már volt büntetve.
Miután a tettes késsel elrabolta a gyermeket, kórházba vitte és azt mondta, hogy az övé. Hamar kiderült azonban, hogy nemigen szülhette, mire azt hazudta, hogy ezer dollárért (140 ezer forintért) vette a babát annak anyjától. A rendőrség igen gyorsan összekapcsolta a szálakat, a 18 éves áldozatot és 38 esztendős mészárosát.
Kiderült, hogy a brutális gyerekrabló már 1990-ben is megkéselt egy nőt és megszerezte annak 3 hetes gyermekét. A babára akkor épségben talált rá a rendőrség, az anya is életben maradt. Az akkor még csak 20 esztendős bűnös pedig 10 év börtönt kapott, de 1998-ben már szabadon engedték, írja az MTI.
Három héten belül már a második brutális kismamagyilkosság történt az Egyesült Államokban. Július elején a Washington állambeli Kennewickben vágott ki késsel gyermeket egy 27 éves, mindenórás kismamából egy 23 esztendős nő. A kismama meghalt, a csecsemőt válságos állapotban szállították kórházba.