Nyolc év börtönbüntetést kapott az a texasi tinédzser, aki egy barátjával azzal szórakozott, hogy két- és négyéves unokaöccseinek szájába nyomott marihuánás cigarettát, megköhögtetve a kicsiket.
A történtek úgy derültek ki, hogy a Fort Worth-i rendőrség betörésből származó holmik után átkutatta a házat, ahol a bűnügyekkel kapcsolatba hozott 18 esztendős Demetris McCoy lakott. A vizsgálat során találták meg a hajmeresztő videót, ami megörökítette a kicsik bántalmazását.
A videón egy kamasz meggyújtja a marihuánás cigit, és a kétéves kisgyermek szájába dugja, majd kineveti, amiért a kicsi köhögni kezd. A másik tinédzser azt mondja haverjának, hogy adja át a cigit a kicsi bátyjának, s mikor a négyéves is beszippantja a füstöt, ő is köhögni kezd. Aztán az egyik fiatalember "marihuána szívónak" nevezi a gyerekeket.
A rendőrség kiderítette, hogy az anya eközben a másik szobában aludt. A kamaszok drogtesztje marihuána- és kokainnyomokat mutatott. Az anyát nem tartóztatták le, de a kicsiket egyelőre gondozásba vették. A bíróság előtt McCoy bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádpontokban - amelyek között a gyermekek bántalmazása mellett a betörések elkövetése is szerepelt -, és társa ellen vallott. Bűntársa, a 19 éves Vanswan Polty, akinek hasonló vádakkal kell szembenéznie, a tárgyalásig rács mögött marad.