A fővárosban nincs fennakadás a 4-es, 6-os villamosok vonalán, ahol először egy felsővezeték-szakadás, majd egy lerobbant busz akadályozta a forgalmat szerda délután. Az utolsó hírek szerint most a XVI. kerületben járnak terelőúton a 174-es és 175-ös buszok, csőtörés miatt.

Szerda délután fél öt körül a Wesselényi utcánál szakította le a 74-es troli saját felsővezetékét, a javítás idejére az Erzsébet körúton a 4-es, 6-os villamosok vezetékeit is áramtalanítani kellett, így egy ideig pótlóbuszok jártak a szerelvények helyett. Nem sokkal később a Szent István körúton, a Tátra utcánál egy műszaki hibás autóbusz akadt el a síneken és tartotta fel rövid ideig a villamosokat, amíg el nem vontatták. Erős János, a BKV fődiszpécsere a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy a leszakadt felsővezetéket öt óra után megjavították a Wesselényi utcánál.

Közben este hat órától tereléssel közlekednek a 174-es, 175-ös buszok, mert a XVI. kerületi Szlovák út és Monoki utca kereszteződésénél csőtörés van.