Halálra verték vasárnap egy rivális banda tagját Sydney repülőterén egy ausztráliai motoros banda tagjai. A férfiak a tömeg elkerítésére használt fémcsővel, a reptér becsekkoló pultjainál várakozók közt verték agyon a rivális bandatagot. A szemtanúk szerint a támadók ezután taxikban menekültek el.A 28 éves áldozat a kórházba szállítás közben halt bele fejsérüléseibe. A nyomozást irányító rendőrtiszt szerint a verésben mintegy 15 bandatag vett részt, és az erőszakot mintegy 50 ember láthatta közelről Sydney repülőterén.

Az incidens a Hell's Angels és a Comancheros motoros bandák tagjai közt zajlott. A gyilkosság ügyében a rendőrök négy embert vettek őrizetbe, több tucat szemtanút hallgattak ki, és összegyűjtik a reptéri kamerák felvételeit.

Az ausztrál rendőrség szerint a motoros bandák Sydney éjszakai életének főszereplői, akik érdekeltek a kábítószer-terjesztésben. Ausztráliában a legsúlyosabb motoros bandák közti erőszak 1984-ben történt, amikor a Banditos és a Comancheros hat bandatagja és egy 15 éves kislány halt meg a Sydney egyik kocsmájában kitört lövöldözésben.