Szerdán helyezik végső nyugalomra szerdán ifjabb Ocskay Gábort - írta a Független Hírügynökség. A ravatalt a Jégcsarnok kezdőkörében állítják fel 11 órától, először a család, utána a szurkolók, barátok, tisztelők búcsúznak a sportolótól. Délben kezdődik a csarnok névadó táblájának felavatása, az arénát a sportolóról nevezik el. Buszokkal, autókkal fél háromkor indul menet a Béla Úti Temetőbe. 15-16 autóbusz szállítja a szurkolókat és tisztelőket a Jégcsarnoktól a temetőig. A szertartás fél négykor kezdődik. Ekkor a városban minden busz megáll, és dudaszóval tiszteleg az elhunyt sportoló emléke előtt.

A temetés miatt jelentős forgalomkorlátozások várhatóak Székesfehérváron. A Mártírok útján csak a belső sávokban lehet haladni, mert a külső sávokat a parkoló autóknak tartják fenn. Fél háromtól egy órán keresztül teljes szélességében lezárják az utat, kerülni a Budai út felé lehet. Három órától délutáni ötig a Béla úti temetőnél egy sávot kizárólag az autóbuszok használhatnak majd.

Ifjabb Ocskay Gábor, a válogatott és a székesfehérvári klub tagja múlt szerdán hajnalban, életének 34. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Mint később kiderült, heveny szívelégtelenség okozta halálát.