Megölte feleségét egy 51 éves férfi Győrben. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi tájékoztatása szerint, családi veszekedés tört ki még pénteken délután. A férfi ütlegelte és fojtogatta az asszonyt, majd lefektette az ágyba, szombaton viszont már nem tudta felébreszteni. Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint a 49 éves nőt megfojtották.

Az esetről a mentők értesítették a rendőrséget szombaton délelőtt. Akkor még nem lehetett egyértelműen megállapítani, hogy mi okozta a 49 éves nő halálát, testén ugyanis több bántalmazásra utaló nyomot is találtak. Az igazságügyi orvos szakértő azonban megállapította, megfojtották az asszonyt.

A rendőrség tájékoztatása szerint pénteken délután veszett össze a házaspár. A férfi azért kezdte el ütni és fojtogatni feleségét, mert a nő túl sokat ivott. A férj aztán lefektette feleségét, másnap pedig hívta a családot, hogy nem tudja felébreszteni a nőt. Ekkor hívták ki a mentőket, akik azonban már nem tudtak segíteni az asszonyon. Kocsis Tünde sajtószóvivő elmondta, a férfi részleges beismerő vallomást tett és emberölés miatt őrizetbe vették. (FH)