Megrontás és szemérem elleni erőszak kísérlete miatt indult eljárás egy 39 éves győri férfi ellen, aki a vád szerint éveken keresztül zaklatott négy fiatalt. A lányok vallomása szerint a férfi meztelen fényképeket is készített róluk, ezt azonban még vizsgálják a rendőrök.

A férfi összesen kilenc alkalommal erőszakoskodott a 12 - 14 év közötti lányokkal. Egyikük mindössze 7 éves volt amikor egy rokonlátogatás során megismerkedett a férfival, aki ezután kétszer is megpróbált közösülni a gyerekkel. "A férfi Győr környéki hétvégi házában több éven keresztül élt vissza a lányok naivitásával, ráadásul az intim együttléteken többször közösen vettek részt a fiatalok " - mondta a Független Hírügynökségnek Kálmán Gabriella, a Győr - Moson - Sopron megyei rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese.

A megrontott lányok kihallgatásuk során azt mondták, 2005 és 2008 között a férfi többször is meztelen fényképeket készített róluk amiért pár ezer forintot fizetett nekik. Ennek valóságtartalmát a rendőrök még vizsgálják. "A férfi, aki tagadja tettét, előzetes letartóztatásban van " - tette hozzá Kálmán Gabriella.(FH)