Kórházba szállítás közben meghalt az a férfi, aki autójával balesetet okozott Somogy megyében, a 67-es főúton, hétfőn reggel. A karambol áldozatainak száma így négyre nőtt, hárman ugyanis azonnal meghaltak.

Halálos közlekedési baleset történt Somogy megyében, a 67-es számú főúton Somogyaszaló határában, ahol két személyautó ütközött össze. Úgy tudni, a baleset előtt az egyik autó félig lesodródott az útról, majd amikor a sofőr visszarántotta a kormányt, az autó keresztbe fordult. A szemből szabályosan közeledő autó vezetője már nem tudott megállni, és oldalról ütközött az előtte lévőbe. A vétkes sofőr három utasa azonnal meghalt, a sofőrt a kaposvári kórházba vitték volna, de útközben ő is meghalt. A vétlen autót egy 36 éves férfi vezette, idős szülei ültek mellette. Az autóban ülők közül egy súlyos, kettő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínelése még tart, a főút fél 7 óta le van zárva.

A rendőrség szemtanúkat is keres: annak a két autónak az utasait, akik az útról lesodródó jármű mögött haladtak, de nem álltak meg a karambol láttán. (FH)

További képek a Lánglovagok.hu tűzoltóportálon.