Egy fémszerkezetű oszlopról a mélybe vetette magát egy belgiumi rockfesztiválon fellépő brit elektropop együttes, az Ou Est Le Swimming Pool nevű banda énekese. A Pukkelpop elnevezésű zenei fesztivál szervezőjének szombati közleménye szerint az énekes, Charles Haddon pénteken lett öngyilkos azt követően, hogy 3 fős együttesével fellépett a belgiumi rockfesztiválon.

"Charles Haddon, a Ou Est Le Swimming Pool énekese úgy döntött, hogy véget vet az életének" - mondta a belgiumi Pukkelpop fesztivál szervezője, Chokri Mahassine az AFP-nek. A belga híradások szerint az énekes levetette magát egy magas fémszerkezet tetejéről, és meghalt. A közeli Hasselt város ügyésze szerint a rendőrség vizsgálatában arra az eredményre jutott, hogy az énekes egyedül volt, amikor az eset történt. A zenei fesztiválon egyébként ez már a 2 haláleset, miután csütörtökön meghalt egy banda technikusa, az ő halálát szívinfarktus okozta.

A Belgiumban rendezett Pukkelpop nevű rockfesztivál 3 napos. Hasselt városa közelében rendezik, és a csütörtöktől szombatig tartó eseményen többek közt fellépett a Placebo, az Iron Maiden, és a Prodigy is.