Egy előzetes letartóztatásban lévő pedofil lehetséges áldozatait keresi a rendőrség Budapesten. A férfi azért került előzetesbe, mert a gyanú szerint éveken keresztül szexuálisan molesztált egy kisfiút. A nyomozás közben felmerült a gyanú, hogy a 66 éves férfi más gyerekeket is molesztálhatott, a rendőrség most az ő jelentkezésüket várja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint megrontás miatt nyomoznak egy 66 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint 2006-tól 2010 tavaszáig több alkalommal is szexuálisan molesztált egy gyermekkorú fiút. A férfi jelenleg előzetesben van. A férfi különböző kitalált indokokat mondott a fiú családjának, hogy a gyerekkel találkozhasson. Ezen felül kisebb-nagyobb összegeket és értékes ajándékokat adott a fiúnak és nyomatékosan felhívta a figyelmét, hogy nem beszélhet senkinek a történtekről.

A nyomozás közben felmerült a gyanú, hogy a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi más gyerekek ellen is követhetett el hasonló bűncselekményeket. A rendőrség a police.hu című oldalán közzétette a férfi képét és kéri azok jelentkezését, akik ellen hasonló bűncselekményt elkövetett a férfi, vagy ilyen esetről tudomása van. Jelentkezni a 06-1-231-3400-ás telefonszámon, vagy névtelenül a telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, vagy a 107-es és 112-es központi segélyhívókon lehet.