Az oroszországi Sztavropol rendőrségének közlése szerint nyolc holttestet találtak a város egyik családi házának garázsában - közölte szombaton az orosz média. Az egyik orosz hírügynökség szerint az áldozatok között gyerekek is vannak. A rendőrségi bejelentés szerint a kétszintes házban, ahol két család élt, a házkutatáskor felfedeztek egy másfél éves kislányt és egy hároméves kisfiút. A két gyerek egészséges. A rendőrség azt nem közölte, hogy más gyerekek meghaltak-e, és kik az életben talált kicsik szülei.

Egyelőre annyit tudni, hogy feltehetően alvilági leszámolás áldozatait találták meg, akiket lényegében kivégeztek: mindegyiküket mellbe és fejbe lőtték gyilkosaik. A helyi média szerint az áldozatok között van az egyik helyi bűnszervezet főnöke és a szeretője.

A RIA Novosztyi helyi rendőri forrásokat idézve meg is nevezte a banda vezetőjét. Az állami hírügynökség szerint a Khan néven ismert maffiózóval és teljes családjával - köztük gyerekekkel - végeztek a tettesek.

Állítólag Khant régebben is megpróbálták likvidálni. Feleségét öt évvel ezelőtt ölték meg. Az Interfax orosz hírügynökség szintén rendőrségi forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy a banda meggyilkolt vezetőjének rendes neve Vlagyimir Slezajev, akit azért öltek meg, mert hatalmas tartozásokat halmozott fel.