További két embert gyanúsított meg a rendőrség a hétfői, Csongrádon történt baleset kapcsán. Mint ismert, négy fogát ütötték ki egy motorosnak, miután összeütközött egy bicikliző kislánnyal. Egy férfit még hétfőn előállítottak a bántalmazás miatt, csütörtökön két társát, egy nőt és egy férfit is kihallgattak.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a motoros hétfő este karambolozott egy bicikliző kislánnyal Csongrádon. Az ütközésben sem a gyerek, sem a fiatalember nem sérült meg, ám ennek ellenére megtámadták a motorost: hiába próbált menekülni, kiverték négy fogát. A csongrádi rendőrség súlyos testi sértés miatt egy 46 éves férfit állított elő még aznap.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében azt írja, hogy a bántalmazásban hárman vettek részt. A másik két támadót - egy 32 éves férfit és egy vele egyidős nőt - csütörtökön hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. A rendőrség az ügyben súlyos testi sértés bűntette mellett így most már csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt is nyomoz.