"Áll az egész, egy kisteherautó berepült a Hév-sínekre, visszafordítják az autókat a Flórián és a Szépvölgyi között. Sok rendőr, tűzoltó és BKV-s forgalmis van kint. Ránézésre az autó nem tört nagyon össze, egy itt lakó férfi szerint rendszeresen felcsúsznak itt a kocsik a sínekre, pedig van kerítés. A HÉV nem jött, mázlija volt a sofőrnek " - írta kollégánk.

A BRFK sajtóügyelete a Velvetnek megerősítette a hírt, hogy baleset történt egy budapesti HÉV-vonalon. "Egy kisteherautó hajtott a sínekre, tisztázatlan okból, jelenleg még tart a helszínelés. A balesetnek egy könnyű sérültje van, a gépkocsi sofőrje."

Az egyik BKV biztonsági szolgálatos a kollégánknak azt mondta, hogy a sofőrnek nem lett baja. Állítólag azért rántotta el a kormányt, mert egy parkoló autónak nagyon kilógott a lökhárítója, és hirtelen nem tudta eldönteni, hogy tolat-e vagy sem. Többen azt látták, hogy a kisteherautó sofőrje egy kiugró gyalogos vagy kiálló autó miatt rántotta el a kormányt. A HÉV már jár is, a sín nem sérült meg.