A 38 éves, a máltai St. Paul's Bayben hétfőn holtan talált G. Yvette a vizsgálatok szerint ún. hypovolaemiás sokkot szenvedett el, magyarul a nagymértékű vérveszteségbe halt bele – írja a Times of Malta. Sok vért veszített párja, a 45 éves M. László is, akit a Mater Dei Kórházba szállítottak súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel. Egyelőre nem világos, a máltai rendőrség őt gyanúsítja-e e az ollóval elkövetett gyilkossággal, azt sem erősítették meg, hogy őrizetbe vették volna a férfit.


Nagyobb térképre váltás

Hétfő reggel a szomszédok heves veszekedés zaját hallották a nő máltai lakásából kiszűrődni, és kihívták a rendőrséget. A rendőrök a lakásba érve holtan találták G. Yvette-et, barátja is súlyosan megsérült, de a lakásban volt még a nő két gyereke és egy másik, itt élő nő is, ők sértetlenek maradtak. G. Yvette részt vett 2009-ben a Benkő feleséget keres című show-ban, ahol a hatodik adásban ejtette őt ki a máltai lap által B-kategóriás celebnek titulált Benkő Dániel. Máltán a nő takarítóként dolgozott, holott korábban modellkedett is.

A gyilkosság ügyében, illetve a 17 és ötéves gyerekek elhelyezésével kapcsolatban meg szerettük volna kérdezni az ügyben illetékes római konzult, Komlóssy Gyöngyit, de munkatársa  Külügyminisztériumhoz irányított. A tárca válasza délutánra várható.