Egy magyar férfi holttestére bukkantak Thaiföldön, a 47 éves áldozatot műanyag zsákba csomagolva találták meg - írja az origo. Az elhunyt a phuketi rendőrség szerint gyilkosság áldozata lehet; a Phuket Wan című helyi lap azt írja, hogy üzleti vitába keveredett Samuin - egy másik magyar férfivel.

A férfi műanyag zsákba csomagolt holttestéből DNS-mintát vettek, a vizsgálat pedig kimutatta: a 47 éves R. Péterről van szó, akinek eltűnését a múlt szerdán jelentette be szintén Thaiföldön tartózkodó magyar barátja. A meggyilkolt férfi mellkasán és fején több késszúrás nyomát találták meg, össze volt kötözve, arca pedig felismerhetetlenné torzult, miután több mint egy hetet lehetett a vízben.


View Larger Map

Update: Mint a Bangkok Post írja, az elhunyt holttestének felső felét takarta egy műanyag zsák, holttestét arccal a föld felé találták meg. Arcát láthatóan egy nehéz tárggyal ütötték meg, a nyomozók szerint meggyilkolása előtt bizonyosan megkínozták.

Rendőrségi források szerint hárman-négyen biztosan ismerték az utat a lakott területektől távol eső gumiültetvényhez (ahol a holttestet megtalálták), amely két kilométerre van a legközelebbi úttól, a Patong-hegyen, Kathu tartományban. Az áldozatot valószínűleg kocsival szállították a helyszínre.