Eltűnt fiatalembert keres a rendőrség: Kovács Balázst, a 18 éves iskaszentgyörgyi fiút már december 13-a óta nem látták. Mint a Bors írja, sem iskolába, sem a barátnője szalagavatójára, sem a családjához karácsonyra nem jutott el, és senki sem tudja, hol lehet. Utoljára iskolába indult.

Iszkaszentgyörgy összes hirdetőtáblájára kitűzték fotóját, és Székesfehérváron is keresik. A környéken élők szerint egy szekta befolyása alá került, de ennek aligha van valóságalapja: sem a család, sem a barátok nem tudnak ilyesmiről.

Kovács Árpád a fia 13-ai eltűnéséről azt mondta, „Délután a barátnője szalag­avatójára volt hivatalos, de nemhogy oda, már az iskolába sem ment be. Utoljára Székesfehérváron mérték be a telefonját, oda járt iskolába, de aznap már elérhetetlen volt."  A rendőrség már karácsony előtt átfésülte a sárpenteli erdőt, eredménytelenül.

Szökést valószínűleg nem tervezett, se pénz nem volt nála, se mobiltöltő, kontaktlencse-folyadék vagy szemüveg. Jó tanuló: két tárgyból előrehozott érettségit tett, és egyetemre akar menni. Szeretett volna részt venni egy felsőoktatással kapcsolatos tüntetésen is, apja szerint akár oda is mehetett.