Az On Top magazin információi szerint öngyilkos lett Kozma Péter, az Árpád Miklós művésznéven, New York-ban dolgozó melegpornós. A 45 éves Kozma holttestére a férfi New York-i lakásában találtak rá hétfő reggel.

A Gwissues csatornára feltöltött videóban Howard Bragman beszélt a New York-i íróval, Randal Lynch-csel, aki úgy tudja hogy Kozma vasárnap este követett el öngyilkosságot a saját lakásában. Elmondása szerint Kozma igazi, ismert pornósztár volt, aki nem csak munkájáról, de arról is ismert volt, hogy rengeteget jótékonykodott, de többek között videóklipben is szerepelt (lásd a poszt alján). Lynch szerint Kozma nem volt kifejezetten boldog, de nem is mutatta ki soha úgy az érzéseit úgy, hogy mások látták volna, hogy problémái voltak. Ahogy mondta, nagyon "kelet-európai lelkületű" volt. Kozma Magyarországon korábban kémikusként dolgozott.

Egy név nélkül nyilatkozó magyar melegpornós így kommentálta a hírt a Velvetnek: "Sajnos át tudom élni. Azt hiszem, hogy ez az egész a bizonyítási kényszernek tudható be, illetve annak, hogy elhasználják az embert, majd el is felejtik".

2012. február 25-én az izraeli katonai kiképzőként tevékenykedő melegpornós, Dror Barak 38 évesen önként vetett véget az életének, manhattani lakásában. A hír első kommentelője, egy volt melegpornós, LeNair Xavier azt írja, Barak öngyilkossága a pornóiparnak tudható be. "Mint egykori melegpornós, elmondhatom, hogy rengetegen szenvednek a szakmában az önutálattól" – írta a kommentelő, és hozzátette, a pornó adta hírnév nem tart sokáig, a színészek hamar üresnek érzik magukat, és depresszióba esnek.