Hidvégi Balogh Attiláról két napja nem tud a családja, a Facebookon keresik az újságírót. "Attila, kérlek, jelentkezz! Aggódunk Érted! Kedves ismerősök és barátok! Két napja nem tud a családja Balogh Attiláról, a sokak által ismert újságíró barátunkról. Aki látta, vagy bármilyen információt tud vele kapcsolatban, kérem jelezze felém, vagy felesége, Ádám Éva felé! Köszönjük!" - áll az újságíró egyik ismerősének felhívásában. Az MTVA kéri azokat, akik az újságíró hollétéről tudnak, jelentkezzenek az alap közönségszolgálatánál.

Hidvégi Balogh Attila tartózkodási helyét sem családja, sem munkatársai nem ismerik, illetve nincs tudomásuk arról, hova távozott - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. Az újságíró csütörtökön távozott munkahelyéről. Saját kérésére pénteken Monoron volt kirendelt helyszíni tudósítóként, vasárnap már nem jelent meg munkavégzésre. Az MTVA kéri azokat, akik bármit tudnak Hidvégi Balogh Attila hollétéről, vagy látták valahol az elmúlt napokban, jelentkezzenek az MTVA Közönségszolgálat telefonszámán (+36 1 759 5050), illetőleg a kozonsegszolgalat@mtva.hu e-mail címen.

Az újságíró az MTVA munkatársa, a Radio C műsorvezetőjeként ismert, a roma közösségért tett lépéseiért többször is kitüntették.